“TU GALI ŠOKTI?”: TV3 KANALUI NEPAVYKO SAVAITGALIŲ ŠTURMAS

(Last Updated On: 2020-04-20)

Bent jau taip galima teigti po to, kai praėjusį savaitgalį TV3 bangomis pasirodė Šeimų dainos ir Tu gali šokti? Kanalas reklamavo savo projektus nepabrukęs uodegos – jis iš jų akivaizdžiai labai daug tikėjosi. uagadugu jau buvo pavargęs reaguoti į daugybę spaudos pranešimų ir kitų savireklaminių akcijų, susijusių su abiem laidomis.

Kurių pavadinimai, tiesą sakant, yra gana pavargusios fantazijos vaisius. Jei jos kada nors apskritai būta… Čia paraštėse.

Priminsiu kontekstą – po pirmos sezono pusės Šok su manimi ir Lietuvos talentų triumfo TV3 svaitgaliais prarado inciatyvą. Tai jai kainavo apie 2-3% auditorijos dalies bendrame pjūvyje arba dešimtadalį viso žiūrovo dėmesio.

Tu gali šokti?

Tu gali šokti? © TV3

Tai skausminga. Todėl TV3 įtartinai greitai, per porą mėnesių susivyniojo meškeres su Chorų karais bei Myliu LT ir paskubomis paruošė smogiamąją ataką su talentingomis šeimomis ir nežinomais gatviniais bei klubiniais šokių virtuozais.

Lyginu kanalų žiūrimumą šį savaitgalį ir prieš dvi savaites (kovo 28-29 d.d.), kai TV3 eteryje dar nebuvo nė vienos šios laidos.

Nėra jokių pasikeitimų. Šeštadienį tie patys aštuoni procentų LNK persvaros, o sekmadienį – du. Ir vieną, ir kitą vakarą, geriausiu laiku LNK kreivės trečdaliu, o kai kur ir per pusę aukščiau TV3 kanalo.

Vienokia ar kitokia forma Išleista daugybė pinigų plotams laikraščiuose, radijo eteryje, kitur.

Bet puolimo strategija, panašu, buvo klaidinga – TV3 iki sezono pabaigos savaitgaliais neturėtų atsigauti.

LNK gali atsipūsti. Pusiausvyra išlaikyta.

Susiję rašiniai:

“TU GALI ŠOKTI” SKUBA ATSIRASTI ETERYJE

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos, Rinka
Tags: , , , , ,

3 komentarai:

  1. Fishas | 12 balandžio, 2010 at 20:19

    su sekmadienio vakaro laidos pavadinimu trioshke prashove juodai.

    Anglishkas buvo provokuojantis mazdaug “tu ka, tipo moki shokt?”, o cia lietuviskai patampa visiskai neidomus ir televizijai netinkantis “tu gali shokti”. Toks labiau tiktu kokiai nors shokiu mokyklai, o ne televizijos laidai 🙂

    Please wait...
  2. neringa | 13 balandžio, 2010 at 10:39

    Man irgi patiko ironiška So you think you can dance potekstė. Bet TV3 visada sugeba būti reti nykuoliai.

    Please wait...
  3. Marčius | 14 balandžio, 2010 at 21:58

    Tiesa, fantazijos gausa niekada negalėjo girtis, o dėl pralaimėjimo, tai LNK atsiima tai ką rudenį prarado, nieko čia tokio, reikia mokėt pralaimėt

    Please wait...

Palikite komentarą