SAMAS PRIEŠ LNK KOVOS VALSO RITMU

(Last Updated On: 2020-04-08)

TV3 praneša greitai pradėsianti rodyti garsaus formato So You Think You Can Dance lietuvišką adaptaciją. So You Think You Can Dance yra JAV Fox TV kanalo atsakymas ABC TV stočiai, adaptavusiai britų BBC formatą Strictly Come Dancing pavadinimu Dancing With The Stars. Šiuo pavadinimu pastarasis buvo parduotas 33 šalims visame pasaulyje. Tarp jų nėra Lietuvos, nors laisvas projekto variacijas pirma rodė LTV, o TV3 pratęsė garbingas tradicijas šios studijoje dar rudenį.

Bet grįžkime prie įvykio. TV3 praneša, kad sėkmingai „Lietuvos talentų“ formatą šalyje adaptavusi „TV Manijos“ komanda ruošiasi naujam viesului – projektui „Tu gali šokti!”. „Sėkmingiausio praeitų metų šou ‚Lietuvos talentai‘ scenoje išvydome daug šokėjų. Iš tiesų mūsų dainingą tautą tai šiek tiek net stebino. Skubame pranešti, kad šį kartą pagal formatą kuriamo pasaulinio šokių projekto atrankos jau prasideda, todėl visi šokėjai kviečiami suklusti ir pildyti anketas TV3 televizijos interneto tinklalapyje“, – sako naujo projekto „Tu gali šokti!” prodiuseris Saulius Urbonavičius-Samas. Pagal tarptautinę licenciją kuriamoje laidoje dalyviai komisijai gali rodyti bet kokį šokį ar judesius – nuo klasikos iki gatvės stilių, nuo pramoginių iki tautinių. Projekte gali dalyvauti ir mėgėjai, ir profesionalai. Po atrankų, pamokų ir specialių užduočių iš 40 atrinktų šokėjų liks tik 14 – 7 merginos ir 7 vaikinai. „Į šou patekę šokėjai turės ne tik parodyti, ką moka geriausiai, bet ir išmokti naujų šokių. Jiems bus skiriamos specialios užduotys, kurias reikės atlikti net ir su konkurentu. Šokėjų pasirodymus vertins profesionalūs choreografai ir žiūrovai“, – pasakoja S. Urbonavičius.

Įdomu, kad TV3 projekto realizacijai nepasirinko Justino Milušausko komandos, kuri su neprastais skaičiais dar rudenį dirbo su Šok su manimi!. Tiesa, nuo teisybės nepabėgsi – Lietuvos talentai buvo dar didesnis hitas. Užtat TV manijos gaminta Myliu LT buvo didelė nesėkmė.

Skaityk  MAŽIUKAI KRUTA: DEIVIDAS JURSEVIČIUS, FUTBOLAS, MERGOS IR SODYBOS

Antra vertus, J. Milušauskas keps Šeimų dainas.

TV3, nors ir nežymiai prieš LNK pirmaudama auditorijos skaičių bendroje išklotinėje, stipriai pralaimi savaitgalius. Ypač gaunama į kaulus nuo Dviejų minučių šlovės. Panašu, kad su esama padėtimi nesiruošiama taikstytis ir planuojamos naujos investicijos.

Koks bus LNK atsakymas?

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Rinka
Tags: , , , , , , , , , , , , ,

3 komentarai:

  1. Corot | 15 kovo, 2010 at 18:31

    Liūdina pavadinimo vertimo primityvumas ir neišradingumas. “So you think you can dance” buvo galima ir išradingiau išversti nei “Tu gali šokti”. Juolab kad ir prasmės atspalvis originale visai ne tas. “Tai sakai, moki šokti…” galėtų būt ar pan.

    Please wait...
  2. mda | 15 kovo, 2010 at 23:28

    kaip mazi vaikai cia jie – senai jau nieko naujo nerodo, kai tuo tarpu kitas kanalas sekmingai triumfo arkas transliuoja su dideliu ziurovu kiekiu

    Please wait...
  3. Alius | 16 kovo, 2010 at 00:12

    Nu jo. Didelis be galo…

    Please wait...

Palikite komentarą