NERINGA KAVALIAUSKIENĖ vs LAURA PAUKŠTĖ: TV3 GESINS “ŽVAIGŽDŽIŲ DUETŲ” ŽIEŽIRBAS

(Last Updated On: 2020-04-15)

TV3 jau kitą šeštadienį pradeda naują megaprojektą, pavadintą Šeimų dainomis. Pasak TV3, čia naujam iššūkiui nuo balandžio 3-ios ruošiasi net 14 šeimynų iš visos Lietuvos. „Pirmos dvi laidos bus ne tik šeimynų prisistatymas, muzikiniai pasirodymai, bet ir kova dėl išlikimo. Iš viso pirmoje laidoje pasirodys penkios šeimos. Viena iš jų po komisijos ir žiūrovų balsavimo paliks projektą. Antroje laidoje pasirodys kiti penki šeimų ansambliai, kurie taip pat laidos pabaigoje sulaukę rezultatų turės atsisveikinti su viena šeima. Iškritusius muzikantus ir dainininkus naujose laidose pakeis kiti dalyviai. Iš viso per projektą TV3 žiūrovai susipažins su keturiolika „Šeimų dainose“ dalyvaujančių šeimynų. Kiekviena laida šeimoms taps lemtinga, todėl pasirodymus jie turės atlikti be priekaištų, kad įtiktų komisijai ir naujos laidos gerbėjams. Visų dalyvių tikslas – iškovoti dainingiausios šalies šeimos vardą“, – šou taisykles aiškina naujos TV3 laidos „Šeimų dainos“ vadovė Neringa Kavaliauskienė.

Deivis

Deivis © TV3

TV3 šiuo žingsniu bando atgauti bent jau dalį savaitgalių jėgos, kurią sausį prarado, kai LNK sėkmingai smogė su Žvaigždžių duetais ir 2 minutėmis šlovės. Jos Chorų karai, nors ir įsigiję daug lojalių žiūrovų, deja, bendru žiūrimumu neprilygo Žvaigždžių duetams. Pastarieji nuolat pritraukdavo apie 25-30% žiūrovų daugiau. Dar blogiau TV3 kanalui baigėsi sekmadieninė avantiūra su Myliu LT, kurią teko skubomis uždaryti.

Žvaigždžių duetų ir Šeimų dainų akistatos baigties lengvai nenuspėsi. uagadugu statytų ant jau įsivažiavusios LNK laidos, bet, antra vertus, rudenį tos pačios, anot LNK, svajonių komandos kuriamai Muzikos akademijai dėl Šok su manimi populiarumo teko pabrukus uodegą pasitraukti iš šeštadienio į penktadienį. Panašu, kad LNK yra kiek sunerimusi, todėl ryžtasi rizikingam žingsniui – kanalo žodžiais, kitą šeštadienį „Žvaigždžių duetuose“ – neįprastas vakaras. „Žvaigždžių duetai“ keisis poromis. „To „Žvaigždžių duetuose“ dar nėra buvę. Projektas persirito per pusę, poros atsipalaidavo, dabar laikas dar vienam ekstremaliam išbandymui, savotiškam šokui. Tikimės, kad šis pasikeitimas poromis bus smagus ir dalyviams, ir žiūrovams“, – sakė viena „Žvaigždžių duetų“ kūrėjų Laura Paukštė.

Kanalas siekia, kad jo kuriama intriga prilygtų intrigai, kurią neišvengiamai sukelia naujos laidos startas TV3 eteryje – žiūrovai perjungia kanalus, lygina ir dažnai keičia savo simpatijas. Vietoj, neaišku, ar tik nuo televizinio katarsio nuolat apsvaigusio Vytauto Šapranausko atsiras labiau prognozuojami, mažiau dygūs ir kontraversiški vedėjai; chorų polifonija virs ne tokiu išsibarsčiusiu, labiau fokusuotu, o todėl paprasčiau mąstančiai auditorijai labiau suprantamu reginiu.

Skaityk  ŠLAPIU SKUDURU: VALDO "SIMPSONAI", O NE LAIDOS VAIKAMS

Kas žino, ką žiūrovas rinksis…

Gal todėl LNK nejudina savo laidos laiko. Primenu, kad TV3 bandė pašauti benuliuoksintį reitingų briedį ankstindama Chorų karų laiką ir išprovokavo adekvačią LNK reakciją, kurios dėka abu kanalai atitempė šeštadieninių dainavimų pradžią iki 18 val.

Su Šeimų dainomis TV3 grįžta į įprastinį laiką – laida prasidės 19 valandą. O LNK atgal negrįžta, nors sparčiai pavasarėja ir žmonės, užsibūdami lauke ilgiau, vėliau įsijungia televizorius.

Dėl TV3 grįžimo į įprastus rėmus, panašu, labiausiai laimi save stilistu vadinantis Mantas Petruškevičius. Jo Mados reidui vėl atsirado vietos tinklelyje 18.10 val. šeštadienį. Turtingų moterų numylėtinis savo plačia krūtine nelygioje kovoje net 35 minutes vienas laikys frontą prieš LNK Žvaigždžių duetų galybę.

Herojus.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos, Rinka
Tags: , , , , , , , , , , ,

8 komentarai:

  1. Corot | 28 kovo, 2010 at 16:59

    “Muzikos akademijos” pagrindinis kūrėjas buvo ne “svajonių komanda”, o visai neišsvajotasis Gintaras Zdebskis…

    Please wait...
  2. Šiaip | 28 kovo, 2010 at 17:34

    Gerai nors tiek, kad nebebus neprognozuojamo Šapranausko naujame projekte.

    Please wait...
  3. Alius | 28 kovo, 2010 at 22:42

    2 Corot. Kai kuriems suinteresuotiems visai išsvajotas…

    Please wait...
  4. venckunas | 29 kovo, 2010 at 08:40

    Bet “Muzikos akademiją” kūrė ne vien neišsvajotasis Zdebskis, o ir išsvajotoji Laura Paukštė.

    Please wait...
  5. Corot | 29 kovo, 2010 at 12:39

    Bet pagrindinis – Zdebskis, nes išpildė suinteresuotųjų svajones. 🙂

    Please wait...
  6. siusia | 29 kovo, 2010 at 17:14

    Įdomu, kas slepiasi po Corot slapyvardžiu?

    Please wait...
  7. Corot | 29 kovo, 2010 at 17:43

    O man savo ruožtu jau tada – kas po “Siusios”? 🙂

    Please wait...
  8. venckunas | 30 kovo, 2010 at 08:45

    Tai gal čia ir slypi “MA” nesėkmė. Praeitais metais su “Žvaigždžių vartais” pralošė, o šiemet su “MA”. Man tik įdomu, ką LNK mes ant “Šok su manimi.

    Please wait...

Palikite komentarą