“CHORŲ KARAI”: LAŠELINĖ KAPSĖS JAU NEILGAI

(Last Updated On: 2020-02-16)

TV3 praneša, kad kovo 27 dieną TV3 projekto „Chorų karai“ žiūrovai išrinks dainingiausią miestą. Iškart po grandiozinio šou finalo šeštadienio vakarais muzikos gerbėjai neliks be dainų, spalvingų pasirodymų ir visus užvaldančio azarto. Šį kartą scenoje rungsis šeimos ir giminės. „Lietuva ne tik dainų, bet ir giminių kraštas, todėl mums kilo idėja suburti muzikai neabejingas šeimas. Apie tai pradėjome galvoti dar tada, kai rinkome dalyvius „Chorų karams“, nes šio muzikinio šou atrankose panoro dalyvauti ne vienas ir ne du tos pačios šeimos atstovai. Vieno choristo žmona, kuri nepateko į vilniečių komandą, kiekvieną laidą ateina palaikyti savo vyro ir jo choro. Kai šalia mylimi ir artimi žmonės, įveikti net didžiausias kliūtis yra daug lengviau“, – sako naujojo balandžio mėnesį prasidėsiančio TV3 projekto „Šeimų dainos“ vadovė Neringa Kavaliauskienė.

Ta antra pranešimo dalis apie naują laidą uagadugu nelabai domina. Tikra žinia yra ta, kad TV3 baigia žaisti su Chorų karais. Kažkur apie dešimt-vienuolika laidų eteryje. Mažoka. Būna bent jau septyniolika.

Daug rašėme apie šią laidą ir jau nuo pirmojo įrašo, afišuodami liūdną LTV Lietuvos balsų patirtį, tarp eilučių abejojome rožine TV3 Chorų karų ateitimi. O TV3 dar ir porą savaičių pavėlavo su laidos premjera ir startavo, kai LNK Žvaigždžių duetai jau buvo įsivažiavę. TV3 bandė išsigelbėti, prieš savaitę desperatiškai ankstindama savo laidą. Tačiau LNK pasielgė analogiškai, ankstyn nukėlusi Žvaigždžių duetus, todėl operacija nepavyko – vėl pralaimėta.

Bet tai nėra pagrindinės priežastys. Nors TV3, dirbdama LTV Didžiojoje studijoje, pastarosios Lietuvos balsus žiūrimumu aplenkė beveik tris kartus, to neužteko. Lietuviams televizinės chorų varžybos pasirodė ne tokios patrauklios, kokios buvo ne vienoje pasaulio šalyje. Du projektai varė pro šalį.

Skaityk  TELEVIZINIS FRONTAS: RUSAI EINA. VIS TVIRČIAU

Todėl Chorų karus keis Šeimų dainos, o LNK gali džiūgauti. Stiprus spyris į TV3 užpakalį. Įsibėgėjus.

Ir atsilyginimas už Muzikos akademijos nesėkmę rudenį.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos, Rinka
Tags: , , , , , , ,

4 komentarai:

  1. Gintas | 4 kovo, 2010 at 20:59

    Kažką Jūs čia labai subjektyvaus pavarėt. Pagal balsavusių žiūrovų skaičių, kiek esu matęs, chorų karai aplamai neturi konkurentų. Bet, Jūs turbūt geriau žinot..gal žiūrovai balsuoja už chorų karus žiūrėdami žvaigždžių duetus..:)

    Please wait...
  2. Alius | 4 kovo, 2010 at 21:21

    Kad tie “balsavusieji” dar pavirstų ir į žiūrėjusius, būtų idealu… “Chorų karus” žiūri 100-150 tūkst. žiūrovų mažiau, nei “Žvaigždžių duetus”.

    Please wait...
  3. pastabele | 9 kovo, 2010 at 00:34

    Viskas teisingai, tik mažas pastebėjimas – dėl Chorų karų laidų skaičiaus. Kad projektas finišuos kovo 27 dieną, buvo paskelbta dar prieš jam prasidedant. Vadinasi, nėra taip, kad TV3 nusprendė anksčiau pribaigti nusikamavusį arklį.

    Please wait...
  4. ignotas66 | 10 kovo, 2010 at 13:55

    o KAS TIE ŽVAIGŽDIŲ DUETAI? 🙂

    Please wait...

Palikite komentarą