LNK PROGRAMOS VIRAŽAI SAVAITGALIAIS

(Last Updated On: 2019-11-06)

LNK po nesėkmingos sezono pradžios toliau tęsia keitimų karuselę. Šį kartą modifikuojamas savaitgalis, kur ypač stipriai gaunama į kaulus nuo TV3. Čia gerai startavo didžiausio biudžeto TV3 projektai – Šok su manimi šeštadieniais ir TV3 Lietuvos talentai 2009.

Jau praėjusį šeštadienį įprastoje vietoje neradome LNK Muzikos akademijos. Pasirodo, būsime pražiopsoję, nes laida jau buvo parodyta vakar – t.y. penktadienį. Žiū į sekmadienį, o čia kita staigmena – humoro laida Nr.1 pavėlinta dvi valandas ir dabar rodoma 21:30 val. Žvilgt į kito savaitgalio LNK programą. Tas pats. Reiškia, ne atsitiktinumas.

Ir vienu, ir kitu keitimu LNK, vartojant artileristo žodyną, išveda savo nepigiai gaminamas laidas iš intensyvaus apšaudymo zonos į tylų užnugarį. Muzikos akademija penktadienį rungiasi ne su populiariu šokių projektu, o su TV3 filmu ir LTV Duokim garo. Didieji kanalai paprastai nelinkę pastebėti mažųjų, todėl nemanome, kad LNK Lietuvos televizijai svarbų Duokim garo laiko konkurentu savo muzikos konkursui, o tikisi be vargo nugalėti TV3 penktadienio filmą.

LTV neturėtų būti patenkinta.

Tuo tarpu sekmadienį LNK TV3 talentų šou sėkmę bando užtemdyti koncertais – praėjusį savaitgalį čia transliuota Mis Geltonkasė, o kitas savaitgalis vėl bus muzikinio popso fiesta, kai Nr.1 kraustosi ten, kur Lietuvos talentai 2009 jau bus pasibaigę – prieš neramų miegą nenumaldomai atslenkant sunkiam pirmadienio rytui.

LNK svarbūs šie pasikeitimai. Kanale šia proga netgi pasirodė tikrasis, o ne aktoriaus Šimukausko vaidinamas Valinskas, sudalyvavęs čia Muzikos akademijos komisijos nariu. Netikėtas comeback. Valinsko ir jo šeimos narių televiziniai pasirodymai pastaraisiais metais buvo asocijuojami tik su TV3.

Laukiame kitų permainų. Nors labai jau karštligiškai jos kurpiamos. Jau pasimetame ir ne viską sugaudome. Esame dėl to susirūpinę.

Arūnas Valinskas

Arūnas Valinskas © LNK

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos, Rinka
Tags: , , , , , , , , , ,

6 komentarai:

  1. Subjektyvi | 17 lapkričio, 2009 at 14:13

    Man A. Valinsko pasirodymas asocijuojasi su D. Mockaus vedamos politikos ir dialogų kryptimi. Gal būt tai netiesa, bet kažkur kirba įtarimas 🙂

    Please wait...
  2. Alius | 17 lapkričio, 2009 at 15:06

    Gal… Bet, antra vertus, tai gali būti ir atsitiktinumas. Valinskas bus politiku tik porą metų, o po to vis tiek reiks tapti TV vedėju. Logiška, kad šmėkščioja.

    Please wait...
  3. oreivis | 18 lapkričio, 2009 at 23:01

    LNK apsikakojote.Na negalima mėtytis į kraštutinumus.Dzūke Leškevičiau ,ar tiki ką kalbi ir rodai ,ar pinigai kalba?Palyginki Krivicko,,Akistatą” su įrodymais ,tyrimo medžiaga, eksperimentais ir tavo emocijas .Galėčiau suprasti , kad ieškai palyginimo , teisybės, bet spardai į vienus vartus ir įvardindamas Kedį žudiku ir labai kiekvienam pavojingu.Ar turi įrodymų ,kad jis nušovė? Jei kam pavojingas ,tai tik pedofilams.

    Juokingai skamba Betingio žodžiai, kad Kedys drąsus tik su ginklu, kad bailys, tokios auklėjimo priemones galėtų savo vaikams pasakoti,Man regis prieš rodydami savo laidą , pažiūrėkite ją , paskui po savaitės dar porą kartų , gal neatrodysite tokie juokingi.Jei Kedys ir atliko šį žiaurų veiksmą, tai jis atsakys prieš Dievą ir teismą, bet ar atsakys pedofilai , kurių tikrai Lietuvoje yra,neaišku.

    Please wait...
  4. Corot to oreivis | 18 lapkričio, 2009 at 23:57

    O cia ir isteriku pasitaiko, pasirodo…:/ Ech, degraduoja tauta…:/

    Please wait...
  5. Šiaip | 19 lapkričio, 2009 at 20:54

    Dar lnk persiviliojo dzin is tv3.

    Please wait...
  6. Freeaga | 27 lapkričio, 2009 at 11:50

    Na kovoja ir kovoja tos televizijos. Šeip tv3 pasidarė gigantė. Reikia lietuviams labiau rinktis lietuvišką produktą, tada ir krizės nebus 😀 😀

    Please wait...

Palikite komentarą