POPULIARUMAS: VIENI ANT TV JOJA, KITI TEIŠERSKYTĖMIS PAVARO…(atnaujinta)

(Last Updated On: 2023-11-01)

Vakar atsitiko keistas dalykas. Iš ryto paleidęs į blogą medžiagą ir išėjęs padirbėti į plantaciją, vakare radau tik mažesnę dalį rašinio, o ir jai kažkodėl buvo išjungti komentarai. Gal kažką ne taip buvau paspaudęs…

Na, bet ačiū dievui buvau išsaugojęs juodraštį, kurį ir publikuoju iš naujo.

Prieš kelias savaites teko pasidomėti, pasak vieno bulvarinio dienraščio, elito atstovės Dalios Teišerskytės populiarumais ir ta proga paskelbti apklausą. Kadangi buvo balsavusiųjų, reikia visą šitą reikalą gražiai užbaigti.

Rezultatai rodo, kad net 71 procentas visų balsavusių laiko politikės elgesį liga, kenksmingu įpročiu arba neprotingu elgesiu, 16 % mano, jog tai taurus Dalios Teišerskytės noras padėti temų stokojančiai žiniasklaidai ir tik 13 procentų įžvelgia sveikintiną pragmatizmą, laikydami politikės dvasinius apsinuoginimus prieš TV kameras ir spaudai gudria viešųjų ryšių akcija.

Nežinau, koks čia gudrumas, jei dėl jo aukojama šeimos laimė, santykiai su artimiausiais žmonėmis, todėl šitą motyvaciją laikome be pagrindo.
D. Teišerskytės aktyvumas bulvarinėje žiniasklaidoje yra ne toks, kaip, tarkim, kito etatinio TV šou žiuri nario baritono Vytauto Juozapaičio.

Šis pragmatiškais tikslais joja ant LNK ir LRT, pastarasias stipriai spausdamas pentinais ir užuskvernyje laikydamas savo viešosios įstaigos iniciatyvą. uagadugu tai sveikina.

Menininkų verslumas yra daug geriau, nei amžinas žliumbimas dėl pinigų ir kojos verslesniems kaišiojimas, kuo lietuvaičiai kultūrininkai ypač pasižymi.

Bulvarinė žiniasklaida ir taip vadinamos žvaigždės gyvena sau patogioje simbiozėje – ir vieniems, ir kitiems reikalingi skandalai. Vieniems, kad būtų apie ką rašyti, o kitiems svarbu nedingti iš žurnalų viršelių ir TV ekranų. Ir tai visai nebūtinai liga – greičiau pragmatiškas interesas. Kuo esi populiaresnis, tuo daugiau turi galimybių užsikabinti televizijoje, bet jau už honorarą, būti kviečiamam į apmokamus pasirodymus kitur, rasti pragyvenimui kokį puslaisvį pinkevičių. Merginoms, kurios neturi daugiau jokių privalumų, nei gražus veidas ir kūnas, tai yra realus gyvenimo šansas.

Skaityk  SKAIČIAI: RŪTA MIKELKEVIČIŪTĖ ŠOKANČIOJI BUVO ATSPARI NITRATINĖS RŪTOS NUODAMS

Kitaip dirbsi maksimose arba tarpuvartėse.

O elitinė Teišerskytė…

Please wait...
Kategorijos:  Personalijos, Rinka
Tags: , , ,

2 komentarai:

  1. sip | 8 gruodžio, 2009 at 19:49

    tai kad vakar irgi visas sitas straipsnis buvo, gal kazkas jau bando puslapi nulauzt:)

    Please wait...
  2. Alius | 8 gruodžio, 2009 at 21:40

    Gal. Aš labai menkai raukiu tuose internetuose – gal kokia velniava ir norėjo prisišliet.

    Please wait...

Palikite komentarą