AUDRĖ KUDABIENĖ: KAI NATŪRALIOS KRŪTYS PATRAUKLESNĖS UŽ SILIKONĄ

(Last Updated On: 2020-06-10)

Dėmesys, kuriuo žiūrovai apdovanojo vakarykštes televizijų pastangas jiems įtikti tarsi ir rodo, kad televizijose darosi aišku, kas naujajame TV sezone yra kas.

Aišku, kad LNK padarė žiūrovinę klaidą su serialu Iki pasimatymo, mama tinklelio zonoje iki Žinių. Kulinariniam kvazimuilui prasidėjus LNK reitingų kreivė ne auga, o atvirkščiai – žemėja (duomenys iš TNS). Bet specialiai akcentuoju žodį žiūrovinė, nes Iki parduotuvių tinklo finansinė injekcija į LNK biudžetą neturėjo būti menka.

Čia labai gerai atrodo ne tik TV3 Širdys paklydėlės, bet ir LTV Šiandien.

Aišku, kad LNK neišsprendė problemos su Žiniomis – čia, kaip ir pastarąjį sezoną, TV3 televizijai pralaimima beveik dvigubai.

Aišku, kad kiekvieną dieną TV3 rodoma Drąsos kaina netapo tokiu hitu, kokio TV3 turėjo pagrindo tikėtis. Čia LNK KK2 laimi.

Ypač pirmadieniais, kurio skaičius dabar ir aprašinėju.

Po to atsiranda neaiškumų. TV3 Rūtos ir LNK Rūtos įnirtinga kova yra labai permaininga. Vieną kartą viena gladiatorė kitai išmuša akį, o po savaitės ta kita, įsidėjusi stiklinę, tai vienai vožia į kaktą iš kitos kineskopo pusės. Negailestingai.

Tuo pačiu šiuose puslapiuose ne kartą minėtu ir todėl jau nunešiotu kablu.

Kaip jūs jau supratote, uagadugu serga kablofilija.

Taip atsitiko ir vakar. Rūta Janutienė nuo klanofilinio sindromo susileido dozę antiklanofilo ir parengė savo Kodėl? tema Ar valdžia tyčia skurdina žmones?

Tuo tarpu Rūta Mikelkevičiūtė savo Nuo…Iki… gilinosi į Radži be galo ir krašto simpatizuojančios Raisos Šarkienės konflikto su Vytautu Juozapaičiu pastarąją fazę – teisimąsi su Lietuvą Štrasbūre. Aišku, tai buvo tik dingstis – trikampio Radži, Raisa ir Vytautas pikantiškumas yra daug įdomesnis, nei kažkoks ten bylinėjimasis.

Skaityk  BARTKUS NEATSILAIKO PRIEŠ ŽIČKAUS "GLAMŪRUS"

O antra istorija buvo tai, ką LNK savo spaudos pranešime pavadino Inga Valinskienė apie savo šeimą: „Nėra dūmų be ugnies“.

Pačioje Kodėl? pradžioje TV3 Rūta perėmė iniciatyvą su štai tokiu vaizdu:

Rūta Janutienė

nuotrauka nuo ekrano © uagadugu

Ir tekstu: čia Žydrūnė Survilienė. Ją su ketverių metų sūnumi ir vyru ką tik išmetė į gatvę.

Tačiau triumfas tęsėsi trumpai. Jau po septynių minučių LNK Rūta įgudusiu aperkotu TV3 Rūtą parvertė ant grindų. Raisos Šarkinos įsimylėjimas į Radži žiūrovams pasirodė įdomesnis, nei varguolių godos.

Galingas šoktelėjimas į viršų ir beveik dviguba Nuo…Iki… persvara, kuri tęsėsi 23 minutes – iki 20.10 val.

Tačiau čia atsitiko pastarųjų kelių savaičių LNK reitingų nelaimė – Valinskai.

Jų šeimos istorijos auditoriją akivaizdžiai erzina, todėl kanalas albatroso skrydžiu krito į uolėtą reitingų bedugnę per tris procentus.

Tiesa, TV3 galutinai neperėmė inciatyvos – varguolių perspektyvą būti žiūrimiems auditorija vertina taip, kaip ir aplinkvalinskinį bulvarą.

Iš čia – trys moralai. Pirmas – Rūtai Janutienei neverta nukrypti nuo reitingus garantuojančio klanofilijos serialo. Antras – Valinskai šiuo metu yra teleblogis. Jiems reiktų pasislėpti nuo kamerų ir mikrofonų kokiems metams, kad jų auditorija pasiilgtų. Trečias – varguoliai patys savaime nėra reitingų panacėja, kokias už širdies imančias istorijas bepasakotum.

Visuomenė yra žiauri ir neturi atjautos savo širdyje, todėl Raisos Šarkinos melodrama jiems įdomesnė.

Po šių laidų nutiko vaizdelis, radikaliai priešingas, nei buvo prieš savaitę – ankstesnį pirmadienį.

Edvardas Žičkus prieš savaitę žiauriai nuklizmintas seksualiosios slaugės Oksanos Pikul, vakar palengvintu režimu iškilo aukštai, lyg tas vyturėlis virš tarybinių laukų.

Tema – paprasta, kaip trys kapeikos. Ne vasaros ruošiniai apie gliancuotas užsienio TV ir estrados žvaigždes, o apie savas – kanalo. Tą pačią Rūtą Janutienę ir Audrę Kudabienę – laidos Prieš srovę autorę.

Audrė Kudabienė

nuotrauka nuo ekrano © uagadugu

Kanalas pranešė visuomenei intymią žinią, kad, cituoju, šios moterys išgarsėjo ne didžiuodamosis plastikos chirurgų padidintomis krūtinėmis.

Žiūrovams ši informacija ir jos plėtiniai laidoje Gyvenimas yra gražus buvo įdomesni, nei O. Pikul silikonai.

Skaityk  BALANDIS-GEGUŽĖ: TV REITINGAI

Persvara buvo nemaža.

Jokių poslinkių nepastebiu mažesnių kanalų segmente – PBK kanalą žiūri tiek auditorijos, kiek Lietuvos ryto TV, TV1 ir TV6 sudėjus kartu, žiūrovai nepastebi BTV pastangų iki aštuonių; Rytis Zemkauskas draugams gali pasigirti, kad jo Pasivaikščiojimus žiūrėjo artipilnė Sporto halė – apie 3-5 tūkstančius žiūrovų, kas yra 0.1-0.2 reitingo procentų.

Ar tuo girsis LNK vadovybė, ko gero, taip ir nesužinosim…

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos, Rinka
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

3 komentarai:

  1. Corot | 5 spalio, 2010 at 14:39

    Aš irgi toj sporto halėj buvau, “Pasivaikščiojimus” pažiūrėjau su V.V. Landsbergiu, tai giriuosi irgi. Nežinau, ar formatas kalbėtis vaikštant man patiko. Manęs neerzino, bet teko girdėt, kad kai ką suerzino: “ir aš noriu eit, žiūrėdamas, kaip jie eina”, – sakė tas “kai kas”.

    Please wait...
  2. Fishas | 5 spalio, 2010 at 16:37

    O as stebejau “Gyvenimas yra grazus”. Minimum du kartus nusisypsojo Janutiene. Vien per tai anonsuot galima buvo ir ziurimumas butu ohoho koks :))
    Zmona vis galvojo, kad “sumontuota”

    Please wait...
  3. Ingis | 5 spalio, 2010 at 18:40

    Na, mėnesio (TV žiūrimumo) skaičiukai – pribloškiantys. Ar buvo kada nors TV3 tiek atsiplėšusi nuo LNK?

    Please wait...

Palikite komentarą