SKAIČIAI: OKSANA PIKUL NUKALĖ EDVINĄ ŽIČKŲ

(Last Updated On: 2020-07-24)

Vakarykštėje kreivių daugiakovėje geriausiu laiku dominavo LNK, kuri tvirtai laikė vadeles nuo 19.10 iki 20.55 val.

Šiais metais rimtas žinias geltonai interpretuojančia laida tapęs KK2, kaip jau įprasta, be problemų tvarkosi su Drąsos kaina. Čia neapsistosime.

Po to atsitiko kiekvieną pirmadienį žiūrovą bene labiausiai jaudinanti dvikova tarp dviejų Rūtų. TV3 Rūta vagoja pokalbių šou žanro lysves laidoje Kodėl?, na, o LNK Rūta žengia nutrintu Nuo…Iki… publicistinio bulvaro takučiu.

Rūta Janutienė jau trečioje laidoje dirba sutankintu kosmetikos nuodų kompromitavimo režimu. Šįkart studijoje buvo bandoma tarsi su reality įkarščiu sudurti kosmetiką turinčių brokuoti institucijų atstovus, importuotojus, gamintojus ir vartotojus, tiksliau, vartotojas, tarp kurių buvo ir dainininkė Atlanta. TV3 Rūta ne tik bando įtikinti, kad dabartiniai kosmetikai yra tikrių tikriausias nuodas, bet ir visai efektyviai tai padaro. Kontroliuojančios institucijos taip ir nesugeba paneigti, jog jos tikrai efektyviai tuos nuodus kontroliuoja; gamintojai, akivaizdžiai žinodami, ką gamina, apeliuoja į Europą; platintojai vapa apie nanotechnologijas, akivaizdžiai painiodami jas su metafiziniais išlaisvėjimais ir palaisvėjimais bei neįžvelgdami tose technologijose nei chemijos, nei fizikos; o moteriškės nekritiškai tepasi ant savęs tų magiškų technologijų vaisius, tapdamos eksperimentų dalyvėmis. Armagedonas!

Tačiau švelniosios lyties atstovės, panašu, labiau linkusios tą chemiją agresyviai per odos poras tarsi barakudos ryti, nes Kodėl? reitingai nėra labai imponuojantys – visos trys TV3 Rūtos kosmetinės laidos pralaimėjo LNK Rūtos teleopusams (duomenys iš TNS).

Irma Jurgelevičiūtė

Irma Jurgelevičiūtė © LNK

Vakar Rūta Mikelkevičiūtė toliau brido į Irmos Jurgelevičiūtės temą, pajungdama apie nuodėmingąją be užuolankų mėgstančią pašnekėti Livetą Kazlauskienę, vožusią be užuolankų – Irma daro klaidą po klaidos. Ji žudo savo mamą, savo tėtį. Kai pamatys juos karste, tada jau bus per vėlu. Jos mamai dabar labai sunku. Būčiau aš jos vietoje, tai numaučiau dukrai kelnes ir gerai išperčiau užpakalį. Išvaryčiau aš jai visas „kaliūznikų“ meiles, o ponia iš Kauno komiso kala dar vieną vinį – buvo ir prabangus apatinio trikotažo komplektas. Tiesa, kur kas didesnio dydžio, nei Irmai tiktų. Čia tie legendiniai advokatės Proninos stringai?

Skaityk  TV3 BAIGIA "KELIĄ NAMO" IR VIRS MUILĄ IŠ MENAMO MIOS ŽUDYMO

Vėliau reitingų kare dar kartą laimėjo Kažkas atsitiko? – Sauliaus Bartkaus laidų fabrikėlio bulvarinis produktas, kurio firminė etiketė – Oksanos Pikul silikoninė krūtinė. Labai įdomu – šiaip pasaulyje moterys nėra linkusios afišuotis, kad jų didumai nėra natūralūs, o pas mus – tik paduok. Laida nė nebandė nuklysti nuo geltonojo srauto epicentro ir toliau vystė tą pačią temą link I. Jurgelevičiūtės – čia vėl šnekėta apie tuos kiek per didelius stringus bei pereita prie gerokai brangesnio grožio atributo – Andriaus Šedžio Cartier American laikrodžio magiškojo dingimo.

Na, o iš kito grožio adoruotojo – laidos Gyvenimas yra gražus prodiuserio Edvino Žičkaus, panašu, kažkas išleido orą – reportažas iš turtuolių atsijauninimo įstaigų dvelkė mėgėjiškumu, o epochine problema pristatytas Neringos Čereškevičienės galvasopis dėl kažkada prarasto darbo bendrame Lietuvos fone neatrodė toks graudus, koks, ko gero, buvo sugalvotas.

Serialui Mano mylimas prieše vis nesibaigiant, po jo rodomas Dviračio šou kartais sugeba laimėti prieš TV3 Žinias.

Lietuvos televizijai pirmadienis yra viena juodžiausių dienų – čia nei prieš Panoramą, nei po jos nėra jokių prošvaisčių žvitriajame kreivių judėjime; BTV pralaimi prieš PBK.

Nieko naujo.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos, Rinka
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Palikite komentarą