SKAIČIAI: ZITA SARAKIENĖ KRAMTO TV3 KONCERTUS

(Last Updated On: 2020-06-10)

TV3 televizijoje pastaruoju metu užderėjo neeilinių renginių. Štai sekmadienį rodytas “Pildyk” žvaigždės finalas, o vakar bene visa geriausio laiko zona nuo Žinių iki kitų Žinių buvo užpildyta Šventiniu mokytojų dienos koncertu.

Karina Krysko, Nijolė Pareigytė, Goda Sabutytė

69 danguje © TV3

TV3 jį reklamavo šitaip: šiemet spalio 5-ąją dainas pedagogams skirs visas mūsų popscenos žvaigždynas, o šventinį koncertą ves netikėtas duetas: turbūt net ir rūsčiausiame tėvelių susirinkime gero ūpo nestokojantis TV3 laidų vedėjas Džiugas Siaurusaitis ir svajonių moksleivė Lina Joy.

Jūs supratote taip, kaip aš supratau?

Kad spalio 5-ą mums dainuos šitas žvaigždynas?

Blogai supratome – užkibome ant TV3 kabliuko. Koncertas buvo nufilmuotas rugsėjo 1 dieną – toje pačioje scenoje ir tos pačios kontoros, kuri prieš porą dienų – rugpjūčio 30 dieną filmavo ir TV3 sezono atidarymo reginį.

Todėl kai kurie suinteresuotieji asmenys vakar vakare žinutėmis klausė, ar aš matau tai, ką ir jie?

Atsakiau, kad matau, ką ir jie – tai yra kažką panašaus į deja vu, prifarširuotą vėliau nufilmuotų vaizdelių, kur jau rudeniškai apsirėdžiusios TV3 kriminalinės damos – Rūta Janutienė ir Audrė Kudabienė ašarojo, kalbėdamos apie savo mokytojas.

Nei čia kriminalas, nei čia ką – bet bent jau kriuktelti tai buvo galima, nerašant, kad šiemet spalio 5-ąją dainas pedagogams skirs visas mūsų popscenos žvaigždynas. Formaliai – ekrane tikrai vakar skyrė, bet omeny turėjo rugsėjo pirmą, o ne spalio penktą.

Tokia maža apgaulė, kurią jau ne pirmą kartą pastebiu, o todėl galiu pavadinti Viasat stiliumi. Nepastebimas niuksas į diafragmą.

Atima tau Eurolygą, o po to triumfališkai pristato, kaip kosminį gėrį.

Žiūrovas suvalgys viską.

Viską viską…

LNK turėtų norėti, kad TV3 tokius reginius rodytų kuo dažniau. Koncerto kreivės, kaip ir sekmadienį vykusio renginio, buvo žemesnės, nei LNK (duomenys iš TNS).

Skaityk  "ABIPUS SIENOS" vs "PRIEŠ SROVĘ": ANTRADIENIŲ LYGYBĖ ISTORINIAME PJŪVYJE

Iškart po Žinių TV3 jos krito žemyn ir atsigavo tik prasidėjus Mano mylimam priešui.

Ne naujiena būti aukščiau TV3 kreivių KK2 infogliancui, o Abipus sienos pastaruoju metu dažniau gaudavo į kaulus nuo Prieš srovę, nei laimėdavo. Vakar atsitiko atvirkščiai – LNK laida irgi įbrido į klanofilinę srovę – tik iš kitos tiesos upės pusės. Laidoje tikinta, kad tyrėjų pastangos surasti nors kokių įrodymų, kad Jonas Furmanavičius turėjo reikalų su A.Ūsu, V.Naruševičiene ar kitais D.Kedžio minimais asmenimis, nuėjo perniek.

Būtų buvę įdomu, ką žiūrovas rinktųsi, jei Prieš srovę tuo metu taip pat būtų nagrinėjusi šia temą – tik kitaip.

Prieš koncertą Abipus sienos dirbo gerai – rinkta 11–12 procentų reitingo.

Vėliau be konkurencijos ginklus žvangino ir Neišgalvoti gyvenimai. Kauno poniutės, visų televizijų ikonos Dalios Teišerskytės eilinė širdį verianti drama šį kartą mostelėjo aukščiausiame taške net iki 17 procentų ir buvo aukščiausias kuoras tos dienos visų televizijų reitinguose.

Koncerto fone gerai atrodė LTV. Tiesa, viskas prasidėjo dar prieš jį – Šiandien vakar aplenkė Širdis paklydėles ir buvo priešpraimtaiminės tinklelio pozicijos lyderė. Vėliau neprastai liuoksėjo Komisaras Reksas, na, o Panorama nuo 20.44 buvo visai rimtai įsikibusi į gaurus TV3-ims, o po to kartu su po jos rodyta Nacionaline paieškų tarnyba dar ir LNK.

Įdomios Lietuvos ryto TV kreivės. Kanalas jau ir dabar vietomis lenkia BTV, o pastarajam silpnėjant gali ir į E. Jakilaičio kiemą šventė ateiti.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos, Rinka
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Vienas komentaras:

  1. Fishas | 7 spalio, 2010 at 10:12

    Sikart Trioshkes koncerte nebuvo ka ziuret. Matesi, kad ziurim kazkokia atlieka ar repeticija is sezono atidarymo. Buvo ziauriai niurus vaizdas.

    Please wait...

Palikite komentarą