KAIRYTĖ: KAS JĄ IMS?

(Last Updated On: 2020-05-31)

Vakarykščių skaičių svarbiausia – dienos auditorijos komponentė mažai kuo skiriasi nuo užvakarykščių.

TV3 intervalas nuo LNK nemažėja – išlieka tie patys aštuoni procentai (duomenys iš TNS).

Šiek tiek stiebiasi LTV ir BTV.

Gal būsiu kiek ir per griežtai pasmerkęs Drąsos kainos perspektyvą KK2 atžvilgiu. Vakarykštė serija nuo Sauliaus Bartkaus prodiusuojamo infošou jau neatsiliko. Abi laidos svyravo ties 10 procentų reitingo. Matyt, toks šokinėjimas tęsis iki tol, kol žiūrovai nuspręs, kas jiems įdomiau, o gal abu produktai komerciškai lygiaverčiai ir matysime įnirtingą kovą iki galo.

Šiame fone savo galimybių ieško LTV Komisaras Reksas ir BTV Karštas vakaras.

Protingasis vilkšunis vakar jau porą kartų šoktelėjo iki sumuštinio, iškelto ties  5 procentais.

Linos Kairytės vestas Karštas vakaras jau rodė šiokią tokią menką tendenciją atsitiesti po ištęsto Ligitos Juknevičiūtės Atvirai su žvaigžde, kur savo šlovės ir gražbylystės valandą vienam procentui žiūrovų vakar apturėjo Artūras Zuokas.

Man kyla klausimas, ką BTV dar veikia Lina Kairytė? Gera dikcija, perteklius energijos, puiki orientacija, greita reakcija, jokių pauzių užduodant klausimus. Dirba, kaip automatas – tarsi Nemiros Pumprickaitės prieš dvidešimt metų reinkarnacija.

Paimk ir įdėk vietoj vieno nuobodulio reinkarnacijos vienoje televizijoje, kurios pavadinimo nesakysiu. Penki procentai padidėjimo garantuoti.

O iš tokio liūno, kokiame yra BTV, neištemps ir 50 kairyčių

Pasakysiu atvirai, labai nustebino, kad Audrės Kudabienės (ar greičiau Kristupo Krivicko? – velnias čia supaisys tuos prodiuserinius darbo santykius) Prieš srovę laimėjo prieš Virginijaus Gaivenio Abipus sienos.  Gerokai laimėjo – Prieš srovę šoktelėjo iki penkiolikos, kai Abipus sienos laikėsi apie dešimt.

Buvo keista, kadangi Abipus sienos pasakojo istoriją apie mažo žmogaus tragediją, su artimųjų emocijomis ir paraudojimais, o Prieš srovę gilinosi į didžiosios politikos klystkelių temą.

Skaityk  TV3.LT IR LRT.LT: SKAITYTOJAS VISKĄ MATO, SKAITYTOJAS VISKĄ ŽINO

Vis gi dabar, panašu, veš visos istorijos, kurios bus paduotos po stipriu Kristinos Brazauskienės prekės  ženklu.

Nesisekė Neišgalvotiems gyvenimams – kitai Sauliaus Bartkaus laidai LNK eteryje. Livetos Kazlauskienės be galo skausmingas ir už širdies imantis apsisprendimas  pasitraukti iš Konservatorių partijos, kurį, beje, tą patį vakarą linksmai apgrojo “Dviračio šou”, žiūrovams nebuvo toks įdomus, kaip plačiaburnės vedėjos ir vaikino, kurio nei vardo, nei pavardės neatsimenu, vedamas Žiūrim, ką turim bulvaras. Merginos vardo irgi neatsimenu, bet jos burna yra tokio unikalaus platumo… Nuo ausies iki ausies. Tikras radinys.

Beje, čia LNK į nugarą alsuoja LTV Panorama, kuri maždaug nuo 20.42 Neišgalvotus gyvenimus yra netgi pralenkusi.

LNK vėl akmeniu krenta žemyn, kai prasideda Mano mylimas prieše, o savo šansu toliau naudojasi Panorama, į pabaigą šoktelėjusi link labai pagarbios 11 procentų padalos.

Dar vienas įrodymas, kad LNK silpnumas leidžia augintis raumenis LTV.

Komerciškai gerai – ties 6-7 procentais dirba ir Nacionalinė paieškų tarnyba – laida, kurią, anot jos vedėjos, norint kritikuoti, reikia pasirankioti rimtų argumentų.

Rankiosimės, jeigu reikia.

Antradienis – gera diena Lietuvos televizijai, nors Andrius Tapinas turi rimtų priežasčių nemėgti LTV tinklelio sudarytojų.

O TV3 kreivės atrodo tarsi trys dangoraižiai Neries dešiniajame krante Vilniuje.

Trys pakilimai virš 15 procentų reitingo.

Du – Žinių ir Moterų meluojančių geriau šiokiadieniais jau tampa kasdienybe. Dėl vidurinio – trečiojo – 19.40, kur sugrupuoti publicistiniai ir pokalbiniai kriminalai, tapimo kasdienybe dar nėra aišku, bet, jeigu viskas tęsis taip ir toliau, greitai jis irgi papildys gretas.

Laukiame LNK atsitiesiant.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos, Rinka
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

10 komentarai:

  1. nida | 22 rugsėjo, 2010 at 14:38

    didžiaburnė yra kažkokia Sandra Daukšaitė, prodiuserio Skaisgirio atrasta kažkokiame kaboke. Jos pavardės ir neverta mokytis mintinai. O šit partneris – žinomas aktorius Džiugas Siaurusaitis. Reta pasitaikanti humoristiška balso intonacija, įdomus tembras. Įgarsino Vedęs ir turi vaikų, Simpsonus. Idealiai tinka humoro laidoms, serialams, filmams įgarsinti. Tokie dalykai nesimėto.

    Please wait...
  2. uagadugu | 22 rugsėjo, 2010 at 14:50

    Sutinku. Labai gerai žinau, kas jis yra ir vertinu jo talentą. Čia nededu kabučių. Bet ta plati burna jį užtemdė. Man pasirodė, kad prarys kamerą. Džiugo Siaurusaičio TV3 eteryje tiek daug, kad kartais ir nepastebiu kai kurių menkiau akcentuotų pasirodymų.

    Please wait...
  3. Ingis | 22 rugsėjo, 2010 at 16:17

    Džiugas jau “sėdi” ir MMG titruose. Vaidins. O stebėtis Sandros burnos dydžiu, įžvelgti grėsmę kamerai… Man truputi atrodo neetiška, “delfiška”.
    “Protingasis vilkšunis vakar jau porą kartų šoktelėjo iki sumuštinio, iškelto ties 5 procentais.”Geriausias sakinys:) Va ten tai nasrai…

    Please wait...
  4. nida | 22 rugsėjo, 2010 at 16:29

    leipstu iš juoko – dviejų nasrų sulyginimo. 9 balai.

    Siaurusaitis duodasi po visokius niekalus. Bet ką padarysi: badas – ne brolis.

    Skirtingai nei alkoholis.

    Please wait...
  5. Darius | 24 rugsėjo, 2010 at 23:18

    kokiame dar liūne yra BTV? Man BTV ir LTV – žiūrimiausi kanalai ir nuo komercinių Kadadu ir Šok su žveigžde masinių auditorijų man bloga :PP BTV turi tam tikrą auditoriją, stirpią žurnalistų komandą – o aukšti reitingai ne visiem pasiekiami. Lina Kairytė kaip ir kiti profesionalūs žurnalistai (Justė Radzevičiūtė, Vilma Čereškienė, Rimas Bružas, Henrikas Vaitiekūnas, Asta Stašaitytė-Masalskienė…) ten dirba todėl, kad gali realizuoti savo projektus ir gauna atlyginimą. Nebūtina pasinešus žiūrėti vieną LNK – galima persijungti kanalus ir pažiūrėti kitus įdomius projektus, o ne aiškinti, kurioje televizijoje turi dirbti kuris žurnalistas.

    Please wait...
  6. uagadugu | 24 rugsėjo, 2010 at 23:32

    Smagu, kad žmonės gauna atlyginimus. Dar smagiau, kad laiku.

    Please wait...
  7. SKAIČIAI: TV3 KREIVIŲ DANGORAIŽIAI STABILIZUOJASI | uagadugu
  8. SKAIČIAI: KRAUPI IDENTIFIKACIJOS KRIZĖ KEDOFILŲ LAGERYJE | uagadugu
  9. Atsilikusi nuo TV gyvenimo
  10. KAIRYTĘ PAĖMĖ LNK | uagadugu

Palikite komentarą