OKSANA PIKUL IR KRAUPI IDENTIFIKACIJOS KRIZĖ KEDOFILŲ LAGERYJE

(Last Updated On: 2020-06-02)

Po vakarykštės dienos LNK turėtų šiek tiek atsikvėpti.

Lyg ta laiba nendrelė, kerzinio TV3 bato nulenkta po krepšinio ir šiokiadieniais stabiliai atsilikinėjusi aštuoniais dienos auditorijos procentais, LNK vakar jau buvo geresnė.

Nuo stabiliais jau tarsi tapusių 18 procentų vakar užlipta iki 21.6, nors TV3 savo rodiklių beveik nepablogino – likta ties 25.4 (duomenys iš TNS).

Tarsi ir nieko neatsitiko, bet šįkart stipriau padirbėta geriausio laiko zonoje.

Nekarksėsiu, bet po vakarykščio KK2 pranašumo prieš Drąsos kainą (KK2 skaičiai svyravo ties 15 reitingo procentų, o Drąsos kaina – gerokai žemiau – ties dešimt) tarsi ir peršasi mėgėjiška išvada, jog lietuviai seriale neatpažino Drąsiaus Kedžio istorijos ir atsitiko kraupi identifikacijos krizė. Kedofilai neatpažino savo adoravimo objekto, o pedofilai šitos istorijos apskritai vengia tarsi ugnies, o todėl irgi nežiūri. Tie, kurie nei kedofilai, nei pedofilai mėtosi tarp serialo , KK2 ir LTV koridoriais lakstančio vilkšunio.

Ir nepastebi Kairytės

Bent jau pirmadieniais, kai KK2 būna pririnkusi ypač daug pikanterijos iš savaitgalio atsipalaidavimų, infogliancas laimi.

Vakar vyko labai atkakli kova tarp dviejų Rūtų. Pastaruosius mūšius TV3 Rūta jau buvo laimėjusi, todėl šįkart LNK Rūta įsikibo Rūtai anajai į kaklą tarsi pikta furija, nuo šokių aikštelės nutrūkusi.

Šį kartą TV3 Rūtai parūpo Seimo cirkininkai, o ne Brazauskų ar pedofilų klanas.

Nebuvo įdomu, o gal ir kiek pabodę – dar viena rampa Daliai Teišerskytei, Petrui Gražuliui, Vytautui Šustauskui ar Jurijui Smoriginui.

Nevežė taip gerai, kaip smagi Kristinos karietaitė bufetan.

Žiūrovą labiau sudomino graudi Andriaus Šedžiaus istorija apie pavainikį. Seimūnas eina D. Teišerskytės pavyzdžiu ir prieš kameras viešina intymiausias savo paslaptis.

Skaityk  SKAIČIAI: VIENOJ DĖŽĖJ - PUMPRICKAITĖ, ANIMUOTAS ŠUO IR URMANA

O ponia Dalia šį minėjo kažkokių šūdžių kontekste pas tą pačią LNK Rūtą…

Kuri dabar yra ragus surėmusi su TV3 Rūta, kurios laidoje ponia Dalia dar kartą daro viešą ekshibicionizmo seansą.

Viskas taip susipainioję, kad neatriši.

Nenustebčiau, jei D. Teišerskytė su A. Šedžiumi televizijos ekranuose viens kitą negražiai vadina, o Seime pasislėpę sau arbatėlę geria ir visokius šūdžius repetuoja nepaliaudami.

Visur ta kanalizacija.

Vėliau atsitinka velniava su Gyvenimu esančiu gražiu, kuris nedaug kam pasirodė gražus, nors Vytautas Rumšas šį bandė gražinti.

Sėdėjau aš čia po palme porą minučių tarsi rūpintojėlis ir bandžiau prisiminti, apie ką buvo laida.

Neatsimenu, dievaži, nors žiūrėjau.

Neužstrigo.

Panašu, kad Edvardo Žičkaus vasarą prisilesti rezervai eina į pabaigą.

Neilgam užteko…

Žiūrovai linkę rinktis Oksanos Pikul grožybes laidoje Kažkas atsitiko.

Kol kas mažai kas pastebėjo Livijos Gradauskienės kitos prigimties grožybes Lietuvos ryto TV Burbule, debiutavusiame vakar.

Kur jau pastebėsi…

Turi būti negyvai įsiknisęs į Lietuvos ryto spaudos analus arba žiūrėti Lietuvos ryto TV, kad pastebėtum.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos, Rinka
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

9 komentarai:

  1. Aurelijus | 28 rugsėjo, 2010 at 15:04

    tekstas toje vietoje, kur žiūrima, kuri Rūta rūtesnė (ne korektūros klaida), jau pradeda priminti “namą, kurį pastatė Džekas”.

    Bet, ko gero, tą namą pradeda priminti ir laidos, kai vieno filmavimo kadrai paskleidžiami per tris laidas plius žinias.

    Please wait...
  2. Fishas | 28 rugsėjo, 2010 at 16:37

    Kodel man atrodo, kad uagadugu siek tiek simpatizuoja LNK? 🙂 Kazkaip visi rasiniai, kur LNK reitingai buna blogi, skaitosi kazkaip liudnai, o kai tik ji pakyla, jauciasi tokia pakilesne nuotaika? 🙂
    Nesakau kad man tai nepatinka, bet neteigiu ir kad patinka 🙂

    Please wait...
  3. Arūnas | 28 rugsėjo, 2010 at 16:56

    aš kažkaip būčiau linkęs manyti, kad uagadugu labiausiai norėtų, kad abi televizijos būtų panašioje reitingų zonoje – priešingu atveju įdomumo šioje rinkoje dar labiau sumažėtų. O jo ir taip ne tiek jau daug, kai tinkleliai formuojami kaktomušos principu. Šiuo metu LNK kiek atslieka nuo tvirtą užnugarį turinčios TV3, tad natūralu kad ir uagadugu simpatijos krypsta ta linkme.

    Dėl tos priežasties (stiprių vietinių žaidėjų poreikis) uagadugu reti postai apie BTV būna dar labiau kapinių nuotaikos persunkti. Dėl to ir tų įrašų apie BTV ne tiek daug – medicina ten jau bejėgė, ir naujo nelabai yra ką pasakyti.

    lrytas.TV – kapstosi, bet ne taip greitai, kaip norėtų savininkai, kuriems bet kada gali pabosti deginti pinigus – bankas juk ne labdaros institucija. Todėl jų pasispardymai sutinkami džiugiai, bet su skepsiu – abejojama projekto ilgaamžiškumu.

    ko uagadugu tikrai nemėgsta – tai PBK – kuris vien užsienine produkcija nuvilioja lietuvišką žiūrovą ir tuo pačiu reklamos pinigus.

    Please wait...
  4. Fish'ui | 28 rugsėjo, 2010 at 17:45

    Manau, kad Žmonės, kurie dirba LNK pasakytų atvirkščiai : Uagadugu nuolat palaiko TV3. Ir kur čia ta tiesa? Tiesiog visi skirtingai interpretuoja.

    Please wait...
  5. Šiaip | 28 rugsėjo, 2010 at 22:10

    Įdomu, ką mano apie tokią iniciatyva šio blogo autorius: http://www.zebra.lt/lt/laisvalaikis/lietuvos_zvaigzdes/A-Mamontovas-skelbia-kara-bukinancioms-laidoms-2010-09-28.html

    Please wait...
  6. uagadugu | 28 rugsėjo, 2010 at 22:22

    Romantikai puošia pasaulį. Bjaurastis: realistai visuomet laimi. Tiesa, romantikai juos vadina cinikais. Nepuošiančiais pasaulio. Arba šiaip negabiais. O tai, beje, puikybė. Nepuošianti pasaulio.

    Please wait...
  7. Fishas | 29 rugsėjo, 2010 at 15:21

    2 Fishui:
    As tikrai dirbu ne TV3 :))

    Please wait...
  8. SKAIČIAI: INFOGLIANCAS TRANKO PER KEPENIS GYVENIMO BŪDĄ | uagadugu
  9. SKAIČIAI: RŪTA ŠOKANČIOJI GRĮŽTA Į SOSTĄ | uagadugu

Palikite komentarą