SULIETUVĖJĘ KANAI: TELEVIZIJOSE KRIZĖ BAIGĖSI

(Last Updated On: 2019-07-24)

MIPTV

Taip verčia galvoti kasmetinėje Kanų TV mugėje pastarąją savaitę dalyvavusių tautiečių kiekis – net 11 kompanijų ir 17 asmenų (čia neskaičiuojami lietuviai, dirbantys užsienio kompanijose).

Kaip uagadugu painformavo TV, muzikos, ir nekilnojamosios nuosavybės muges Kanuose organizuojančios Reed Midem organizacijos atsakingas darbuotojas,  Lietuvai Mip TV buvo atstovaujami net 5 TV kanalai.

Tarp jų – retai TV mugėse pasirodantys lietuviškos TV3 atstovai (Viasat televizijų šeimai priklausantiems TV3 ir TV6 stotims užsienio TV produkcija tradiciškai perkama centralizuotai – Londone esančios centrinės kontoros pajėgomis) – šiais metais televizijos mugėje  buvo TV3 Programos direktorius Jurgis Jefremovas.

Porą metų mugėse nedalyvavusi LTV šiais metais taip pat atsiuntė savo atstovę – už užsienio produkcijos įsigijimą atsakingą Junitą Budvytienę.

Nustebino BTV. It inkstas taukuose nesivartanti televizija šiais metais turėjo net du atstovus – Generalinį direktorių Audrių Lelkaitį ir Achemos koncerno žiniasklaidos konsultantą Liutaurą Elkimavičių, pastaruoju metu dirbusį prie LNK bangomis rodomo VRS grupės serialo Jausmų miestas gamybos (gerai informuoti gandonešiai iš Achemos jam pranašauja vieno kanalo vadovų pareigas netolimoje ateityje).

Net po du atstovus šiais metais į Kanus išsiuntė Lietuvos ryto TV ir LNK, paprastai pasitenkinančios vienu. Šalia Lietuvos ryto TV Programos direktorės Daivos Andradės Gonzalez sąrašėlyje matome TV stoties vadovo Edmundo Jakilaičio pavardę, o kartu su nuolatiniu mugių lankovu, LNK Programos direktoriumi Arūnu Motiekaičiu šiais metais buvo leista paplušėti ir už užsienio produkcijos įsigijimą tiesiogiai atsakingam Marijui Gradauskui.

Nepėsčios buvo ir prodiuserinės kompanijos. Darbingu pavasariu Kanuose džiaugėsi TV manijos vadovas Saulius Urbonavičius-Samas, režisierius Mindaugas Meškauskas, bei VRS grupės prodiuseriai Ringaudas Ručys ir Jonas Juozapaitis.

Mugėje dalyvavo taip pat ir kompanijos esančios šalia TV verslo – CD, DVD gamyba ir distribucija užsiimančios Prior Video, bei BOD Group ir interneto sprendimus vystanti Gaumina.

Mip TV yra viena didžiausių pasaulio TV mugių, kur pardavinėjamos filmų, serialų, TV formatų TV teisės.

Skaityk  MŪSŲ SKAITYTOJAI APŽAVĖTI TV3 SEZONO PRADŽIA

Vieno asmens registracija į mugę kainuoja virš 1000 eurų.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

3 komentarai:

  1. StatybosTechnikumoTechnikumas | 12 balandžio, 2011 at 12:52

    O ar as cia sapnuoju, ar L.Elkimavizius is TV3 buvo isspirtas uz atkatus, kartu su Saucikovu?

    Please wait...
  2. skridus | 12 balandžio, 2011 at 13:16

    buvo, bet kadangi otkatai ir alkoholis matyt Lietuvoje nelaikomi labai didele nuodėme, tai spiralė sukasi ratu…

    Please wait...
  3. trauma | 12 balandžio, 2011 at 18:48

    Jo, Kanai šiemet padvelkė kaimu ir trąšomis. Achema nepaliauja stebinti. Net du šaunuoliai Kanuose pasakos, kokiai stebuklingai TV atstovauja. Tarp išvardintų dalyvių yra ir ekskursantų, yra ir reikalo vyrų. Tik ką veiks Motiekaitis? Su S.Seagalu lyg tai nieko naujo nesukurta. Ar pasikeitė prioritetai?

    Please wait...

Palikite komentarą