TV3 ATAKUOJA, „LIETUVOS RYTO“ TV DISKUTUOJA, O TV6 ŽVEJOJA

(Last Updated On: 2019-08-07)

TV3 toliau bando perimti iniciatyvą iš LNK, kuri jai tarsi tiksliu aperkotu trenkė per šeštadienio programos silpnumus Žvaigždžių duetais.

Šia proga nuo kito šeštadienio TV3 kelia rankas, likimo valiai palikusi vakarą iškart po Žinių, čia padėdama eilinį filmą. Pasielgta pragmatiškai, neaukojant dantytiems Žvaigždžių duetams su labai didelėmis sąnaudomis gaminamų Nerealiųjų. Šie savo ruožtu perkeliami į penktadienio poziciją po Žinių, kuri jau ne vienus metus buvo prodiuserio Sauliaus Basijoko tėvonija. Šio Padainuokim išleistas kūrybinių atostogų. Mane nuoširdžiai linksmina šita televizijų naudojama elegantiška formuluotė, po kuria neretai slypi krauju pasruvęs Džeko Skerdiko peilis…

Kaip suprantu, tikimasi, kad, išėję iš po Žvaigždžių duetų šešėlio, Nerealieji suspindės nauja šviesa. Šitiek investavus, reikia projektą gelbėti, kitaip teks nurašyti į nuostolius, kurie šiuo atveju labai brangūs (matau paralelę su Vieno prieš visus reanimavimo istorija).

Jei šis žingsnis pasiseks, TV3 gali čia pakartoti LNK šeštadienio sėkmę. LNK būtent penktadienį neinvestuoja, rodydama pigius rusiškus koncertus arba paplėkusius savo renginių kartojimus.

TV3 atakuoja ir kitur. Šįkart antradienį tai bando padaryti Taip arba Ne, žadantis milijoną, pirksiančiam SMS bilietą. Laimingajam Marijonas Mikutavičius žada paskambinti į namus. Taigi pasitelkti visi rinkodaros triukai, kad labai nekaip su LNK serialu ir Srovėmis besirungiantis Taip arba Ne patrauktų į save dėmesį ir nepaleistų žiūrovo iki sezono pabaigos. Laida tęsis dvi valandas. TV3 tikrai stengiasi.

Lietuvos ryto TV dar kartą parodo savo rimtesnio formato kanalo ambicijas, kuris reaguoja į aktualijas greitai ir operatyviai. Skubiai padarytas pakeitimas trečiadienio programoje – čia atsirado E. Jakilaičio forumas su Dalia Grybauskaite, laikinai ištrenkęs bulvariškąjį Super L.T.

Na, o TV6 tapo eiliniu egzemplioriumi turtingoje Pauliaus Korsako televizijų kolekcijoje. Tik jis pats gali pasakyti, kur jo Vienam gale kablys nebuvo rodytas…

Skaityk  UFO NEWS: LABAI RIMTO SANTYKIAVIMO GALIMYBĖ PER TELEVIZORIŲ

Kas ten žvejys tame Viasat? Negi L. Blaževičiūtė?

Susiję rašiniai:

LNK IR TV3: REGINIŲ MŪŠIS

LNK IR TV3: GLADIATORIAI GRUMIASI TOLIAU

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos, Rinka
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Palikite komentarą