LRT NUTINKA VISAIP

(Last Updated On: 2019-08-07)

LTV direktorius Rimvydas Paleckis Delfyje svarsto, ar filosofas Leonidas Donskis, viešai prakalbęs apie ketinimus siekti europarlamentaro posto, gali vesti laidą “Be pykčio.

uagadugu irgi be galo intriguoja ši fundamentali problema, todėl buvo įdomu, ką R. Paleckis atsakys į suktą klausimą apie Zitos Kelmickaitės darbų televizijoje ir Vilniaus savivaldybės taryboje suderinamumą.

Atsakė taip: Aš iš principo manau, kad taip neturėtų būti, bet Lietuvoje visaip nutinka.

Man tai kvepia lietuviškais dvigubais standartais. Įdomu, kas su direktoriaus svarstymais nutiktų, jei europarlamentaru užsigeistų tapti ne Leonidas Donskis, o, tarkim, Egidijus Kūris?

Antra vertus, čia jau iš kitos operos, bet niekaip nesuprantu, kodėl gerbiamas filosofas iškart nori Lietuvai varyti plačią vagą užsienyje, nepasitreniravęs žemesnėje lygoje, tarkim, LR Seime ar kokioje savivaldybėje? Zitos Kelmickaitės pavyzdys labai įkvepiantis, juolab būtų galima suderinti politiko ir TV laidų vedėjo darbą.

Įsigytų naudingo patyrimo, pasišlifuotų, o po to tviskančiu brangakmeniu atsiskleistų Briuselyje.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos, Visuomenė
Tags: , , , , , , ,

Vienas komentaras:

  1. TIMIS | 28 vasario, 2009 at 23:40

    matosi kad dar politikoj zalais ar zzalia ir ne tik, jis atsislifaves ne viename amerikos prestiziniuose universitetuose destydamas, ten dar aukstesnis lygis nei seimas, koks lygis gali but seime kaip kazkas sake kad valstybe gali valdyt ir vireja, o pas mus net dainininkai

    Please wait...

Palikite komentarą