LEONIDAS DONSKIS IR POPULIARUMO PROBLEMOS

(Last Updated On: 2019-08-07)

Leonido Donskio šviesų asmenį priėmus į Liberalų sąjūdžio kandidatų į europarlamentarus sąrašą, nelieka abejonių dėl filosofo laidos likimo.

L. Donskis anksčiau Balsui teigė, kad  Jei pritars (Liberalų sąjūdis –„ uagadugu“) ir aš oficialiai būsiu patvirtintas kandidatu, kovo gale baigsiu kurti ir vesti savo laidą „Be pykčio“.

Teisybės dėlei turime pastebėti, kad ten pat L. Donskis buvo nefilosofiškai atžarus: Neverta LTV direktoriui mokyti mane etikos. Savo garbės kodekso aš paisau ir be pokalbių su LRT vadovybe.

Ir turintis tvirtą nuomonę apie savo reitingų ir populiarumo problemas: Laidą šešerius metus su kūrybine grupe kūriau ir vedžiau ne tam, kad mane kas nors tapatintų su LRT arba kad aš televizijos dėka spręsčiau savo reitingų ir populiarumo problemas.

LTV neprašomi paadvokatausime, kad gerbiamo filosofo dėka LTV irgi niekaip negalėjo išspręsti savo reitingų ir populiarumo problemų…

Susijęs rašinys:

LTV NUTINKA VISAIP

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Personalijos
Tags: , , , , , ,

Vienas komentaras:

  1. kostia | 7 kovo, 2009 at 15:29

    kaip mokslinikas, pedagogas L . Donskis yra puikus, dar puikesnis publicistas. Bet laidos TV, t.y snekanciu galvu laidos yra ne televizines. Jos greiciau radijo laidos ( pavz. "' mify i legendy"' per radio svoboda. Donskis TV buvo per klaida. Ne tas zmogus.

    Please wait...

Palikite komentarą