J. BUTKEVIČIENĖ: AR JĄ „PAKIŠO“ „DELFI“?

(Last Updated On: 2019-08-07)

Vakar įvyko teismo posėdis dėl Jolantos Butkevičienės.

Mus sudomino ne tai, kad TV3 pradėjo tempti gumą ir užsinorėjo žurnalistės pasirašytų raštų originalų; kad pareiginga TV3 administratorė staiga it žaibu trenkta tapo išsiblaškiusi ir padėjo teismo dokumentus ant atostogaujančio programos direktoriaus (!) stalo, neįteikusi jų televizijos vadovei, dėl ko TV3 neatsiliepė į žurnalistės ieškinį; kad J. Butkevičienės pareigybė optimizuota (kanalas Žiniose praktiškai įteisino buvimą be galvos…).

Labiau intriguoja, kad J. Butkevičienė, pasirodo, ant tų garsiųjų peticijų pasirašė, galima sakyti, kaip privatus asmuo. Ji buvo įrašiusi tik savo pavardę ir suraičiusi parašą. Nieko daugiau. O visą kitą už ją atliko parašus rinkusi Aistė Žilinskaitė. Kuri (dėmesio!) yra Delfi komunikacijų vadovė.

uagadugu iškilo vienas fundamentalus klausimas.

Jeigu TV3 laiko J. Butkevičienę darbuotoja, pažeidusia kanalo vidinę drausmę pasirašant kanalo vardu, nors ši ant balto popieriaus lapo buvo parašiusi tik savo labai privatų vardą, pavardę ir parašą, tai, nuosekliai mąstant, ar išeina laikyti prie jos privačių duomenų darbovietės pavadinimą prirašiusios Delfi darbuotojos poelgį privačia iniciatyva?

O gal tada galima teigti, kad J.Butkevičienę Delfi iš netyčių pats ir pakišo?

Susiję rašiniai:

J. BUTKEVIČIENĖS ATLEIDIMAS: KRAUJAS KAISTA

J. BUTKEVIČIENĖS ATLEIDIMAS: VIENOS MĮSLĖS

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Personalijos
Tags: , , , ,

Palikite komentarą