SVARBI NAUJIENA: JOLANTA BUTKEVIČIENĖ RODYS “LIETUVOS LAIKĄ”, KURIO NERODYS

(Last Updated On: 2020-07-24)

Keistais būdais sužinai, kas vyksta lietuviškosios TV peizaže. Štai šiandien porą naujienų sužinojau atsitiktinai vartydamas laikraščius bei žurnalus ir dirstelėjęs į ten patalpintus reklaminius skelbimus. Rašinį vienos pagrindu patalpinsiu rytoj, na, o šiandien – šis tas apie Pervyj Baltijskij Kanal.

Tiesa, tų naujienų apie pastarąjį būta ir daugiau – nesupratau, kaip vertinti prieš gerą mėnesiuką Respublikos priede TV publika išspausdintą Baltic Media Alliance (toliau – BMA) – primenu, kad tai holdingas valdantis federalinių Rusijos TV ir radijo kanalų atstovavimo verslą Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje, interviu su BMA valdybos pirmininku Olegu Solodovu, kuris pasirodė gal po savaitės, kai prasismelkė žinios apie Jolantą Butkevičienę. Interviu buvo be galo keistas – ilgai varčiau laikraštį rankose, bet taip ir nesupratau, ką apie jį galima parašyti – jei ieškotume tuštumo formulės, tai ten tuštuma buvo geniali. Kaip Leonido Brežnevo kalbose.

Todėl nebuvo į ką gilintis.

Bet dabar laikraščių ir žurnalų reklaminiuose skelbimuose randi konkretybių – tarkim, šį savaitgalį skelbiama jog, cituoju, premjera! Nuo gruodžio 1d. darbo dienomis vėlai vakare “Lietuvos laikas”. Informacinė laida lietuvių kalba. Prašom… Panašu, kad PBK nuosekliai pildo savo pažadus, kad, jau netolimoje ateityje ketiname imtis ir naujų, tikiu Lietuvos TV rinkai gana aktualių, vietinių projektų (citata iš BMA naujienraščio prieš kelis mėnesius),

Tai, ko gero, taip pat ir Jolantos Butkevičienės aktyvumų naujose pareigose, išdava. Juk pastaroji daug metų vadovavo TV3 Žinių kontorai, todėl inovacijos būtent naujienų srityje jai turėtų būti artimos.

Tiesa, prisipažįstu, kad uagadugu yra be amo. Norėjau turėti tą amą, bet užėmė. Norėjau papostringauti apie tai, kaip ir kuriuo metu PBK vėlyvasis Lietuvos laikas kūrybingai įsikomponuoja šalia kitų televizijų vėlyvųjų žinių ir nepavyko.

Skaityk  SKAIČIAI: PRAMOGOS - PANGASIJOMIS PER LAVRINOVIČIŲ, SMORIGINU PER USPASKICH

Nepavyko, nes jo programoje nėra nei iki gruodžio 1 dienos, nei gruodžio 1-ą, nei vėliau. Štai TV publikoje gruodžio 2 dienos TV programų puslapyje šalia jau mano cituoto reklaminio skelbimo pareigingai spausdinama ir PBK programa, kurioje tavaruoja ir tyvuliuoja visokios Gaujos ir Žvaigždėlaiviai, o naktinio Lietuvos laiko nėra. Yra tik įprastasis – po rusiškosios Vremios.

Na, be abejo, kad atsiras, bet jeigu reklamos skelbimai skirti žiūrovui, o ne velnias žino kam, tai pinigai truputuką išmesti į šalį.

Beje, apie programinę inovaciją išskyrus reklaminius skelbimus niekur nėra nė pėdsako – juk tai turėtų būti ženklus įvykis, o oficialioje BMA svetainėje – nė ženklo. Paskutinė žinia – apie berželių sodinimą, kur mokoma, jog svarbiausia – neįsodinti medelio per giliai. Svarbi informacija uagadugu bananmedžių plantacijos veisėjams, puoselėtojams ir kitiems Mičiurino anūkams.

Mokysimės.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Keistumai, Laidos, Personalijos
Tags: , , , , , ,

4 komentarai:

  1. Šiaip | 29 lapkričio, 2010 at 17:28

    Gal ir rodys: http://verslas.delfi.lt/Media/pirmojo-baltijos-kanalo-eteryje-pirmoji-informacine-laida-lietuviu-kalba.d?id=39123537

    Please wait...
  2. “VIASAT”: “SPORT1″ VIETA – PIGIAME PAKETE | uagadugu
  3. PO “UAGADUGU” RAŠINIO – PBK PATIKSLINIMAS | uagadugu
  4. TV3: DIDELIS STATYMAS ANT NERINGOS IŠ “TELE BIM BAM” | uagadugu

Palikite komentarą