SKAIČIAI: BULVARŪTIŠKAI VIS DAR APLINK JURGELEVIČIŪTĘ

(Last Updated On: 2020-07-24)

Poros paskutinių dienų skaičiai atrodo prieštaringai.

Nors koks ten prieštaringumas – ir trečiadienį, ir ketvirtadienį TV3 užtikrintai laimėjo. Tik ketvirtadienį tas užtikrintumas užtikrinamas tik 5 procentais (tik…), o trečiadienį – dešimčia (duomenys iš TNS).

Trečiadienį LNK bandė dirginti žiūrovo nervus su normaliu seksu FTB laidoje, o TV3 su iškreiptu – Akistatoje.

LNK laida buvo tiesiog užtvindyta sultingo, biurgeriams įtinkančio grožio merginos atvaizdų, žiniasklaidoje dažnai priskiriamų Ingai Komskytei – Pagėgių mero dukrai. Biurgeriams įtinkantis grožis paprastai įtinka ir lietuviams, todėl maniau, kad laida tikrai nukals “Akistatą”.

Nė velnio. Nenukalė. Kristupas Krivickas šįkart be klaidų užčiuopė sėkmės arkliuką. Tai – autentiška pedofilinės bylos medžiaga, kurios pagrindu, kaip didžiuodamasis pažymėjo TV prodiuseris, šiandien kalbėsime faktų kalba. Buvo kalbama, sakyčiau visai įtikinamai – faktai yra faktai, o ne kažkokios sąmokslo teorijos. Manau, kad serialas turi pagrindo tęstis dar ilgai, o jeigu K. Krivickas išvyniotų savo tarp eilučių, be eilučių ir raudonose eilutėse dažnai minimo įtakingojo pedofilijos klano kažkur aukštose valdžiose sėdinčių konkrečių personalijų vardus ir pavardes, duodu žodį, kad uagadugu puslapiuose prodiuserio veiklą pavadinčiau ne tik merkantiliškai krimuiloperine, bet ir naudinga visuomenei.

Na, o ketvirtadienį kitai odiozinio prodiuserio manufaktūros laidai Paskutinei instancijai nepavyko su gąsdinimais, kad ant nuodėmingo kūno besitepdamos kremus, moteriškės, cituoju, gadina savo karmą. Karma yra be galo mistiškai ir metafiziškai vibruojančio kosmoso žodis, kurio uagadugu smegenų pajėgumai suvirškinti negali (nors laidą grynai dėl praktiškų paskatų patarčiau pasižiūrėti ne tik visoms, bet ir visiems), todėl pabandžiau pasidomėti, ką veikė kita Rūta – iš LNK. O ši savo Valandoje su Rūta atsakė į pirmadienio pralaimėjimą. Primenu, kad pirmadienį TV3 Rūta taršė Irmos Jurgelevičiūtės temą ir kraupiai pažemino LNK Rūtą. Atsiprašau, jos laidos reitingus. Vakar matėme veidrodinį kreivių situacijos vaizdelį – tik su priešingu ženklu. Ženklas buvo LNK, o aritmetinė išraiška – maždaug per pusę, jei ne daugiau – LNK artėjant link dvidešimties, o TV3 – link 10. I. Jurgelevičiūtė vis dar išlieka pagrindiniu bulvarinės žiniasklaidos ištvirkusius instinktus audrinančiu akcentu.

Skaityk  AUDRĖ KUDABIENĖ PRIEKYJE; INFOGLIANCAS TRANKO PER KEPENIS GYVENIMO BŪDĄ

Beje, įdomios transformacijos vyksta trečiadienį, kur po labai nevykusios sezono pradžios bando atsitiesti TV3 Dar pažiūrėsim… Pradeda sektis. Laida užvakar jau ne tik pasivijo, bet ir aplenkė Žvaigždžių klubą, kuriame nūnai vargu ar žvaigžde pavadintinas Nerius Pečiūra teigė, jog, cituoju, norint tapti žvaigžde reikia permiegoti su visais Lietuvos prodiuseriais.

Neneigsiu, nežinau, tokiame nuodėmių sode dar neteko lankytis, bet Dar pažiūrėsim… ta proga prie Žvaigždžių klubo ir prisėlino kąsdamas skaudžiai ir pasalūniškai.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos, Rinka
Tags: , , , , , , , , , , , , ,

8 komentarai:

  1. nebetaip | 27 lapkričio, 2010 at 13:56

    Skaniai susikramtė šis įrašas:) Irma apėmė visa media, kažink kada bus atomazga arba kada visi išsikvėps..

    Please wait...
  2. uagadugu | 27 lapkričio, 2010 at 14:18

    Na, matysime. Jei Irma turėtų šalia gerą viešųjų ryšių specialistą, tai padarytų iš jos tokią nuodėmingąją divą a la Britney Spears. Vien iš to galėtų gyventi – ir dainuoti nereiktų. Kartais tik kokioj elegantiškoj parduotuvėlėj apsilankytų, apsivogtų, kartais be kelnaičių pasirodytų lipdama iš automobilio ir populiarumas garantuotas.

    Please wait...
  3. nida | 27 lapkričio, 2010 at 15:27

    maniau, kad FTB sutryps Akistatą, pati laida buvo skystoka, bet labai jau pikantiška. Vadinasi, pedofilijos tema dar neišdžiūvo, nors ir atrodė, kad ima įkyrėti. Tai štai kaip būna.

    Please wait...
  4. Regis | 28 lapkričio, 2010 at 22:30

    Apie skaičius:

    “Priimta laikyti, kad dėl apgailėtinos komercinių kanalų produkcijos kokybės yra kalti žiūrovai ar televizijų vadovybė. Ne. Kaltas kaimietiškas lietuviškas verslas, kuris plaukdamas į Gotlandą savo jachta kelionėn pasiima lašinius ir duonutę.

    Tie žmonės savo bendrovių produkto vadybininkais samdo jaunuolėlius, kurie išsamiai surašytas reitingų ataskaitas perskaito tik iki antros grafos. Jie pamato reitingo kiekybę ir jiems jau nusispjauti į to reitingo kokybę. Jie referuoja savo bosui apie 25 procentus žmonių, kurie žiūri durnių laidą durniams durninti. Po to jie bėga tekini žiūrėti į suspaustus sustorėjusius krepšininkus kokiam nors bare, kurio vadovybei nusispjauti, kad jų telikai rodo su neteisingai nustatytu aspect ratio. Tuos vadybininkėlius vienija alus, pergalės ir chaltūra, o jų bosai meta produkto reklamai skirtus tūkstančius į balą, nes normalūs, įperkantys žmonės tos laidos tiesiog nežiūri. Šitaip televizijos skatinamos toliau gaminti ir rodyti šūdą, nes kaimietiškas Lietuvos verslas į tą šūdą kiša savo pinigus, visiškai tuščiai, be jokios naudos.” A.Ramanauskas (A.Greitai arba Greitajobas) šaltinis: http://www.alfa.lt/straipsnis/10426972/?Nesuredaguotas.Algis.Greitai=2010-11-28_14-10

    Please wait...
  5. uagadugu | 28 lapkričio, 2010 at 22:46

    Gal ne tiek “apie skaičius”, kiek apie Algį Greitai…

    Please wait...
  6. jurga | 29 lapkričio, 2010 at 14:35

    Algis Greitai būtų protingas, šmaikštus, įžvalgus ir dar visoks koks. Jei nežinotume kokiose laidose jį galime pamatyti…. Todėl, peršasi išvada, kad tai- tiesiog kompleksuotas žmogus, kuriam trūksta dėmesio ir štai tokiais pasisakymais jis nori jo sulaukti…
    Čia mano asmeninė nuomonė….:)

    Please wait...
  7. Nerijus | 29 lapkričio, 2010 at 15:05

    Mano nuomonė, irgi tokia pat apie Algį Ramanauską, jei jis nedirbtų tokiose laidose, tuomet taip galėtų kalbėti. Bet…
    Neringa Čereškevičienė ves naują laidą per TV3, čia gavo premiją už tai, kad sutiko dalyvauti “Chorų karuose”, nes LNK jai siūlė dalyvauti irgi muzikiniame projekte, bet laidos nepasiūlė vesti:)

    Please wait...
  8. TV3: DIDELIS STATYMAS ANT NERINGOS IŠ “TELE BIM BAM” | uagadugu

Palikite komentarą