TV3: DIDELIS STATYMAS ANT NERINGOS IŠ “TELE BIM BAM”

(Last Updated On: 2020-09-24)
Neringa Čereškevičienė

Neringa Čereškevičienė © TV3

Jau ne pirmą kartą pastaruoju metu pastebiu, kad žinios iš televizijų sunkiasi ne tiesioginiu būdu – t.y. per savireklaminių padalinių spaudos pranešimus, o dirbama paduodant informaciją didesnio tiražo žurnalams ar internetiniams portalams – savotiškai žaidžiant ekskliuzyvumu. Dažniausiai taip stengiasi TV3, nors ir kiti bando. Aišku, tai apsunkina uagadugu aktyvumus, bet šiaip dzin – TV3 mums vis tiek savo pranešimų nesiunčia – negeri esam.

Štai vartau naujausius Žmones, kurie išviešina tai, apie ką buvo kalbama užuominomis. T.y. tikras Neringos Čereškevičienės darbo TV3 kanale apimtis. Ilgametė Tele Bim Bam laidos vedėja žurnale teigia, kad, cituoju, esu Vilniaus choro generolė “Chorų karuose” ir dar vadovausiu atsinaujinusiam, pasikeitusiam, į laidų ciklą išsiplėtusiam “Vaikų balsui”.

Pirmas informacijos narys apie Chorų karus jau žinomas ir TV3 gerai pučiamas, tačiau dabar tapo aišku ir tai, kuo, be chorų laidos TV3 televizijoje, bus N. Čereškevičienė gyva – Vaikų balso reguliariomis laidomis. Panašu, kad TV3 paleis tęstiniu režimu keistos, bet, manyčiau, šio kanalo formatui simptomiškos sėkmės prekės ženklą, kurio rėmuose materializuojasi vaikų užsikrėtimas popso klišėmis. Ir šiam tikslui pasitelkia stipraus edukacinio kvapo nestokojančio Tele Bim Bam autorę Neringą Čereškevičienę kartu su visa jos LTV aura. Įdomus derinys.

Beje, čia pasitelksiu uagadugu komentatorių Nerijų, nutekinusį gandą iš LNK: Neringa Čereškevičienė ves naują laidą per TV3, čia gavo premiją už tai, kad sutiko dalyvauti “Chorų karuose”, nes LNK jai siūlė dalyvauti irgi muzikiniame projekte, bet laidos nepasiūlė vesti.

Aišku, kad esama tame interpretacijos, naudingos servetėlėms, bet…

TV3 ant N. Čereškevičienės stato daug ir eksponuoja visur, kur tik gali. Ji jau buvo Šok su manimi žiuri nare; šį pirmadienį laidoje Gyvenimas yra gražus trumpam įsikūnijo į muilo operos veikėją, kai Edvinas Žičkus vyniojo (prastai) graudžią istoriją, apie tai, jog ši neturėjo darbo pusę metų; o užvakar laidoje Žiūrim, ką turim Kristupas Krivickas atidirbo už reklaminę agentūrą ir parodė reklaminį reportažą (bent jau taip atrodė) apie Tele Bim Bam vaikų darželį Valakampiuose.

Skaityk  SIELA RAUDA: ZVONKĖ NETURI UŽ KĄ PIRKTI AUTOMOBILIO

Lauksime kitų įsikūnijimų ir impersonalizacijų.

Įdomu ar pavyks šis  TV3 ir LTV miksas.

Please wait...
Kategorijos:  Laidos, Personalijos, TV istorija
Tags: , , , , , , , , , ,

6 komentarai:

  1. Vytas | 2 gruodžio, 2010 at 11:21

    Tai va tures visos TV3 laidos dabar peno. Juk Neringa labai mazai apkalbeta ir aprasyta, tad dabar bus galima daug naujo ir nematyto apie ja iskast.

    Please wait...
  2. uagadugu | 2 gruodžio, 2010 at 12:01

    Gal ir taip. Tik bėda – formatas gali neatitikti – nei nuoga fotosesijose šmėžavo; nei su garsiais valstybės vyrais ar milijonieriais miegojo; nei orientacijos netaisyklingos. Vien apie vaikų darželį juk nelapatosi kokiam bulvare porą mėnesių. Vargas.

    Please wait...
  3. Piktuolis | 2 gruodžio, 2010 at 15:06

    Visada galima ką nors pavogti…

    Please wait...
  4. Vytas | 2 gruodžio, 2010 at 16:20

    arba nuogai nusifotografuot 🙂

    Please wait...
  5. piktc | 2 gruodžio, 2010 at 15:55

    Kažkaip nežinau..man Neringos iš dalies gaila. Turėjo ji savo stilių, savo braižą. Ji gi visų Lietuvos vaikų, vaikaičių MAMA:) O dabar trioškė visur ją kišą – Šok su manimi, Kodėl ir pan. Visai ne jos amplua ir ne jos įvaizdžiui šie dalykai:(
    Dabar TV3 gali visiškai nupopsinti (visuomet buvo popsas, bet sudarė bent nuoširdaus popso įvaizdį) ją ir jos laidas.
    Gal ir klystu, gal TV3 leis jai savarankiškai toliau būtų ta Neringa, kokią mes visi pažįstame iš TV.

    Please wait...
  6. Nerijus | 2 gruodžio, 2010 at 19:45

    Neringa ir taip yra mylima vaikų, mamyčių bei tėvelių, manau jai nereiks jokių didelių skandalų, aišku pašmėžuos dažniau žurnaluose, pokalbių šou kaip ekspertė, juk turi iškalbą, po to, gal vėliau televizija pasiūlys vesti kokią šeimyninį žaidimą, juk kažkada ši televizija skandavo:”TV3 – šeimos televizija”:)

    Please wait...

Palikite komentarą