BLAŽEVIČIŪTĖ, ŽIČKUS IR “EUROVIZIJA”: VARTOME SPAUDĄ #1

(Last Updated On: 2019-08-06)

Taigi nusprendėme pasiskaityti spaudą, rašančią apie TV ir blogosferai išeksponuoti įdomesnes mintis. Darysime tai reguliariai.

Sekmadienį, artėjant Vasario 16-ajai, LNK dovanos tikrą patriotinę kino juostą – geriausią praėjusių metų lietuvišką filmą „Kolekcionierė“ (Respublikos TV priedas TV publika)

Na, patriotizmas, kaip apibrėžia tarptautinių žodžių žodynas, yra tėvynės meilė, atsidavimas savo tautai. Tą patį vakarą per LTV rodomą juostą Kai aš buvau partizanas, patriotine pavadinčiau drąsiai, bet Kolekcionierę…. Juk tai paranoidinis trileris apie jauną logopedę, turinčią akivaizdžių psichinių problemų, todėl LNK jį ir įkišo į vėlumą gūdžią. Nebent TV publika taip specifiškai supranta patriotizmą. O gal jau atėjo tas laikas, kai kiekvieną TV stotį, įplanavusią lietuvišką filmą į savo programą, reikia vadinti patriotiška?

Kas pasakė, kad pas mus laidoje negalėtų atsidurti Paris Hilton? – klausia E. Žičkus. (Lietuvos žinių priedas LŽ gidas kalbina naujos TV3 laidos Kai norisi geriau prodiuserį Edvardą Žičkų).

uagadugu žino, kas pasakė. Tas pats E. Žičkus, pristatydamas laidą TV3 spaudos pranešime šitokiais žodžiais: Čia nebus (…) pučiamų burbulų ir skandalų. Įdomu, ar galima rasti kažką skandalingesnio, nei viešai paparaciams nuosavą vaginą demonstruojančią Paris Hilton?

Žmonės šią savaitę išspausdino interviu su grėsmingaja Laura Blaževičiūte, kur ši parodyta daug intymiau ir glamūriškiau, nei paprastai. Natūralu,- prasimušus į Žmones, laikas suminkštėti. Bet mes jos minkštumais nesusidomėjome, sukdami ienas, kur mums ir priklauso.

Jolanta (apie J. Butkevičienę – uagadugu past.) viršijo savo įgaliojimus. Ji žinojo, kad įmonės vardu pasirašyti galiu tik aš.

Be abejonės. uagadugu tokius elementarius dalykus irgi žino. Bet žinome taip pat, kad už tai iš darbo niekas nemeta. Tiksliau, L. Blaževičiūtė tokį precedentą sukūrė. Paprastai užtenka mažo papeikimuko. Arba griežto didelio papeikimo.

Skaityk  ŠOKIŲ KRONIKA: LNK SMAGINASI RESTORANUOSE, O ŽILVINAS ŠILGALIS - KULTŪRNAMIUOSE

Tačiau sklando kalbų, kad dvi stiprios, ambicingos moterys – jūs ir Jolanta Butkevičienė – tiesiog neišsiteko vienoje televizijoje… (Žmonių klausimas – retoriškas teiginys)

Apie tai negali būti nė kalbos, nes mūsų pareigos apibrėžia, kas yra vadovas.

Ūūūū… Šiame interviu L. Blaževičiūtė prisipažįsta vos netapusi medike. Medicina pagrįsta geru chemijos žinojimu, formulėmis. Kiek mums žinoma, gyvenimas ne formulės, o jeigu santykius darbo kolektyve pradėsi reguliuoti tik sausais pareigybiniais apibrėžimais, nuvažiuosi netoli. Ko uagadugu Laurai Blaževičiūtei tikrai nelinki.

Ir grupė buvo sukurta ne iš meilės menui, o vadovaujantis praktiniais interesais. Juk taip dainuoti, kaip jos, gali ir bet kurio biuro darbuotojos (Lietuvos ryto priedas TV antena apie pop grupę 69 danguje)

Čia mums iškilo keli klausimai. Visų pirma, kam apskritai reikėjo prikergti tą meną, jei šneka eina apie popso konkursą? Čia pavadinimas Dainų daina taip meniškai nuteikia? O jeigu, tarkim, tarp to popso ir yra kažkokio meno, jis negali vadovautis praktiniais interesais? uagadugu nuomone dar ir kaip gali. Ne tik gali, bet ir turi. Nes išėjus iš namų muzikavimo stadijos į sceną, valingai ar ne tampi labai konkrečių praktinių interesų objektu. Ir nesvarbu, kokia tai scena – kultūrnamio ar filharmonijos.

O dėl didžiai balsingų biuro darbuotojų neprieštaraujam.

Meninis projekto lygis kritęs, bet gal jį pakels patys muzikantai?… (Linas Adomaitis svarsto apie Euroviziją Lietuvos žinių priede LŽ gidas)

Hm.. O kada jis buvo nekritęs? Lygis tasai?

Mane tai veža. Man patinka seklio darbas, patinka narplioti ir atrasti, – pasakodamas iš džiaugsmo šokinėja Vitalius. (BTV laidos Lietuvos žinių tyrimas autorius Vitalius Zaikauskas Lietuvos žinių priede LŽ gidas.

Mes su juo irgi draugiškai šokinėjame, kad net grindys linksta. O laidą pasižiūrėsime.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Palikite komentarą