RIMTAS REIKALAS „TELELOTO“

(Last Updated On: 2019-08-06)

Prisipažinsiu, nežaidžiu aš Teleloto. Svetimas man tikėjimas, kad likimas staiga mestels devintu prakaitu neužsidirbtą milijoną.

Nors pačioje pradžioje, prieš gerą desėtką metų, kai ši pramoga televizijos dėka tapo bene visuotine bacila, kiek paeksperimentavau, neslėpsiu. Kaip ir bene visi jūs, nesėkmingai.

Nuo to laiko nutekėjo daug vandens, pasikeitė daug vedėjų. Vietoj legendinio skambučio Sigučio Jačėno sunkų laidos audinio akmenį velka kitas buvęs BTV darbuotojas griausmabalsis Jonas Radzevičius.

Šiandien Teleloto renka keleriopai mažiau auditorijos, nei kažkada. Tai pajutusios televizijos skiria laidai vis prastesnį laiką. Kažkada buvusi geriausio laiko lyderė Teleloto dabar rodoma jo pakraštyje, 17:45 val.

Užvakar žmonai pardavėja vietoj grąžos įsiūlė Teleloto bilietuką. Teko atšviežinti atmintį. Tiesa, laidos taip ir nepasižiūrėjau, bet šįryt it kokio kirmino graužiamas prisėdau prie kompiuterio patikrinti. Viltis durnių motina, bet ką padarysi, prisipažįstam, silpni esam.

Sėkmingai klavišais nukaukšėjęs į Olifėjos tinklapį ir be sunkumų pasiekęs bilietų tikrinimo puslapį, čia susidūriau su detektyvu. Reikia surinkti Bilieto Nr, o tokio ant bilieto nėra. Nėra, dievaži. Yra lošimo numeris, jo data, kažkoks AGT ir trys palaidi, jokiais lydimaisiais užrašais nepapuošti skaičių junginiai, iš kurių vienas – kitoje bilieto pusėje.

Aha, pagalvojau, kadangi jis vienintelis, reiškia teisingas. Nė velnio! Eilutė nesuvalgė visų skaičių. Reiškia reikia rinkti trumpesnį numerį. Tada surinkau pirmą po lentele. Bingo! Variantas teisingas, išloštos įstrižainės, o tai yra lygiai du litu! Esam ramūs, grąžą atgavom. Bet stebimės, kad skaičių imperijoje gali būti tokių neapibrėžtumų.

Tvarka, dabar ieškome, kaip tą savo lobį monetizuoti. Juk turėtų tinklapyje būti koks nors atskiras skyrius, pavadintas Laimėjimų atsiėmimas (visgi du litai irgi laimėjimas!), ar kažkaip panašiai. Apsiriksite, taip galvodami. Nėra apie tai nė užuominos, nors sugaišau nardydamas jų tinklapyje ne vieną minutę. Nebent kažkur gerai paslėpė jie šitą niekingą info.

Skaityk  KELIAUTOJAI IŠKELIAVO IŠ LTV Į TV3

Tiesa, būsiu neteisus, rašydamas, kad Olifėja piktybiškai nenori informuoti laimingųjų išlošusiųjų. Jei ji taip darytų, gyventų be langų ir durų, nes juos seniai su rėmais būtų išgrūdę naujai iškepti Teleloto milijonieriai. Pasirodo, informacija ūkiškai patalpinta ant kiekvieno bilietuko.

Gal paprasta ir protinga. Ir netgi etiška. Bet tikrai neinternetiška.

Please wait...
Kategorijos:  Aplink TV, Konsumerika, Laidos
Tags: , , , , , , ,

10 komentarai:

  1. parazzzite | 16 vasario, 2009 at 12:32

    Teleloto nužudė galimybė bilietus tikrintis internetu, o mokėjimus išduoda tetulės prie tų pačių teleloto aparatų kiekvienoj maximoj ar norfoj

    Please wait...
  2. vjusta | 16 vasario, 2009 at 12:37

    Bet tos pardavėjos tikrai sužvėrėjusio. Visada bando juos įsiūlyti 🙂

    Please wait...
  3. alius | 16 vasario, 2009 at 13:01

    Taip, vjusta, patvirtinu, pardavėjos yra tikri žvėrys. Kardadančiai tigrai, praktiškai:))

    Please wait...
  4. alius | 16 vasario, 2009 at 13:05

    Nu, va, parazzzite geras žmogus, padėjo iškart, nors Danijoje mūsiškų Teleloto ir nėra. O daniškų yra?

    Please wait...
  5. parazzzite | 16 vasario, 2009 at 20:16

    Dievaži nepastebėjau, pas juos prie kasų sudėlioti telefonų papildymo kvitukai kaip pas mus loterijos. O teleloto įgūdžiai iš vaikystės, kai norėjau savo vieną vienintelį kartą gyvenime laimėtas įstrižaines atsiimti..

    Please wait...
  6. alius | 16 vasario, 2009 at 20:38

    Tu, pasirodo, ne tik šokoladą pastebi:). Aš, nors užmušk, neatsiminčiau, kas sudėliota prie kasų.

    Please wait...
  7. Ernestas | 16 vasario, 2009 at 22:39

    C'mon, skaitykit kas parašyta ant bilieto.
    Jeigu neturi bilieto – neturi ir laimėjimo. Tai vienintelis laimėjimo įrodymas. Vadinasi, prieš žinodamas, jog kažką laimėjai, turi turėti bilietą ne tik tam, jog pasitikrintum, bet kad ir laimėtum. Tai reiškia, jog bilietas yra būtinas.
    Dabar skaitykit 7 punktą kitoje bilieto pusėje. Kam platinti tokią informaciją internete, jeigu tai geriau daryti ten, kur jos iš tiesų gali prireikti? 🙂

    Please wait...
  8. alius | 16 vasario, 2009 at 23:00

    Tu teisus, Ernestai. Bet žmogus yra ydingas padaras. Ir jeigu tikrinasi bilieta internete, jam logiška ten ieškoti ir likusios informacijos. Todėl tiems, kurie rašo info ant bilieto, viską reikia perrašyti ir interneto svetainėje. Jei ta interneto svetainė atlieka realią informacinę funkciją, o ne pokazuchinę.

    Please wait...
  9. bilis | 20 rugsėjo, 2010 at 17:37

    jai kasininke parduoda daugiau negu 80 bilietu teleloto gauna 20 lt va taip didina apyvarta kad daugiau is zmoniu olifeja susirinktu pinigu tai tode jos siulo .

    Please wait...
  10. Teleloto bilietu tikrinimas | 25 sausio, 2011 at 11:47

    Na cia kaip ir kokiam kazino losimas pastatytas ant tikimybiu teorijos, kuri pries tave aisku apskaiciuota. Daug pralaimi, kad keletas laimetu.

    Please wait...

Palikite komentarą