BTV PAŠĖLO

(Last Updated On: 2019-08-04)

Še tau, boba ir devintinės! Užderėjo naujienų. Dar kartą esu priverstas grįžti prie savo šiandienos medžiagos apie 2008-ųjų žiūrovines tendencijas, nes papildymai eina kaip iš gausybės rago! LNK smagiai vožtelėjo TV3-ims, o dabar sparnus skleidžia BTV, kurią būsiu nepelnytai nurašęs. Malonu.

O žinios tokios – BTV formuoja kasdienę valandinę autorinių laidų poziciją ir naikina nelietuvišką 19:05 val. serialą ar laidą. Kas visai miela, kaip lietuviškam kanalui, kurį įkūrė ir daug metu vadovavo grynas tautininkas Gintaras Songaila.

Bet čia ne apie jį. Į BTV su keistos publicistikos pokalbių šou grįžta visų draugo, tujinančiai familiaraus Arno Klivečkos pokalbių šou Sąmokslo teorija. Papildomai į šios stoties jau ne vienus metus kreivai plaukusią valtį įšoka dabar būsianti bene visus kanalus aplankiusi A. Žukauskienė su savo Girių horizontais ir neįvykęs politikas Henrikas Vaitiekūnas, čia vesiantis laidą, pavadintą intriguojančiai To dar nebuvo.

Prie šių TV vilkų prisišvartuos naujokė televizijoje, bet ne žurnalistikoje Jurga Tvaskienė su laida Svarbus pokalbis (turiu įtarimą, kad tai Hard Talk lietuviška variacija) bei Vitalius Zaikauskas su tiriamosios žurnalistikos laida Lietuvos žinių tyrimas.

Skamba ambicingai. Bet M. Garberis kažkada irgi pradėjo su naujais projektais, o patys matome kaip baigėsi. Sakyčiau, be blizgesio. Gal R. Mironui geriau seksis? O gal tai be galo gudri strategija, kurios niekas nesupras – visiems taupant, mažumėlę paišlaidauti ir nukramtyti procentuką vieną kitą nuo tų šykštuolių storais žandais ir sprandais?

Beribis džiaugsmas prodiuserių ceche.

Ši Boccaccio plunksnos verta puota vyksta siaučiant optimizacijos marui. LNK išima iš kadro R. Jakilaitienę, atiduoda jai daryti verslo reportažus ir, įtariu, ta proga atsisako kokio nors iki šiol tuos reportažus dariusio reporterio paslaugų, E. Jakilaitis savo ruožtu optimizuoja A. Klevečką ir A. Žukauskienę.

Skaityk  MTV, VESELIS IR SUDEGINTI TILTAI

Gandas… Sako, kad į BTV grįš Rūta Grinevičiūtė. Tsss.. Tik niekam nesakykit. Che che…

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos, Rinka
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

3 komentarai:

  1. Anonimas | 26 sausio, 2009 at 21:44

    Sumauti tautininkai. Fanatiku krastas pl savo teviske regi kaip roju.

    Please wait...
  2. varpininkas | 27 sausio, 2009 at 13:32

    Buvo kažkada laikai, kai maigydavau pultelį ieškodamas BTV, kad pažiūrėčiau R.Kazlo laidą. Jai išnykus šitos televizijos žiūrėjimas tapo labai atsitiktinis…

    Please wait...
  3. Pasišiaušęs | 27 sausio, 2009 at 13:23

    Išsakysiu savo nuomonę apie BTV.
    Pamenat, kažkada BTV buvo nupirkę lenkai ir tada televizija vadinosi TV4? Buvo visai gerai. Juk tupėdama po didesnės grupės sparneliu, telvizija galėdavo daugiau pasiūlyti žiūrovui. Bet vieną dieną lietuviai perpirko iš lenkų savo televiziją ir į eterius vėl sugrįžo BTV. Tada dar šmėžavo laikraščiuose tokios antraštės kaip "pagaliau BTV vėl LIETUVIŲ rankose". Lietuvių rankose ir iki šiol. Na bet kas iš to, jeigu būdama "lietuvių rankose", rodo visišką šlamštą? Ironiška – kada beįsijungsi, rodo kažkokį rusų gamybos šūdą. žemo lygio laidąs, serialus.. Tai ten visokie ruskių ekstrasensai, tai tūpi rusų serialai, tai dar kažkokie rusiški x failai…
    Nuo to laiko, kai BTV vėl "lietuvių rankose", aš šią televiziją, skaitydamas TV programą, tiesiog ignoruoju. Jau net pasąmoningai nesidomiu ką šiandien ar rytoj rodys BTV – vistiek žinau, kad rodys šūdą.
    Tai gal geriau tegu kokie lenkai valdo tą musų BTV… bent bus ką žiūrėti 😀

    Please wait...

Palikite komentarą