LTV PRIEŠ “PERVYJ BALTIJSKIJ KANAL” PIRMAUJA TIK TODĖL, KAD KAIMUOSE NĖRA KABELINĖS

(Last Updated On: 2019-07-31)

Įmonėje Baltic Media Alliance (BMA), kuri yra bene visų rusiškų federalinių kanalų transliavimo Baltijos šalyse atstovė, dirba poetai.

Prieš pusmetį pranešę apie rudenį, dabar kibo į pavasarį ir jį paskelbė: šildomi Jūsų – žiūrovų, partnerių ir bičiulių dėmesio, ištvėrėme žiemos speigus, o įsibėgėję kartu su reitingų bei reklamos apimčių augimu, įveikėme pusnis bei ledų sangrūdas, ir štai už lango viena gražiausių pavasario švenčių – kovo 8-oji. Tad su moters diena Jus, mielos moterys ir merginos – partnerės ir kolegės! Nuoširdūs linkėjimai darbe ir asmeniniame gyvenime Jus supantiems vyrams, kuriems šia proga linkime dėmesingumo bei atidumo.

Identifikuoja svarbiai naujas moteris: pavasarinius žiedus pirmąkart dovanosime naujosioms kolegėms – valdybos pirmininkei Jolantai Butkevičienei, vietinių laidų prodiuserei Jurgitai Barzdžiuvienei bei reklamos projektų vadovei Inetai Kraujalytei.

Įvardina nuopelnus: Jurgitos pastangų dėka PBK žiūrovus jau pasiekė Lietuvoje sukurti projektai „Noriu būti meras“ bei „Lietuvos laikas“ lietuvių kalba. Inetos prisijungimas prie BMA Lietuva kolektyvo sustiprino pardavimų skyriaus komandą ir leis jai dirbti dar efektyviau.

Duoda į snukį BTV ir LTV: bendroje auditorijoje pagal žiūrėtą laiką PBK yra ketvirtas ir užtikrintai lenkia BTV, o penkiuose didžiuosiuose miestuose lenkia LTV ir yra trečias TV kanalas. Tuo tarpu Vilniuje PBK išlaiko tvirtą lyderio poziciją.

Iliustruoja savo iškeptais pyragais, ruoštais pagal TNS duomenis:

TV reitingų lentelė

BMA ruošta lentelė

 

TV reitingų lentelė

BMA ruošta lentelė

Paryškina vieną priežasčių: tikėtina, jog prie PBK stiprėjimo prisidėjo ir tai, jog nuo sausio 1 d. atnaujintos PBK, o taip pat ir kitų BMA TV kanalų, transliacijos per skaitmeninės palydovinės televizijos operatorę „Viasat“.

Nors dar gegužės mėnesį BMA skaičiais teigė , kad Pervyj Baltijskij populiarumo nesumažino ta aplinkybė, jog kanalas nuo balandžio 1 dienos nerodomas Viasat platformoje…

Skaityk  IR TV3, IR LNK SAVE SKELBIA SĖKMINGIAU ATIDARIUSIOMIS TV SEZONĄ. KURI TEISI?

Pabrėžia sau reikšmingą lituanistinį akcentą programoje: Per pastaruosius mėnesius kartu patyrėme ir tai, jog vietinės gamybos laidos iš tiesų reikalingos ir aktualios PBK žiūrovams Lietuvoje. Laidos „Noriu būti meras“ žiūrovai savo nuomonę dėl vieno ar kito politiko tinkamumo tapti meru aktyviai reiškė balsuodami telefonu. Itin gerų atgarsių vis daugiau sulaukia ir kitas vietinis PBK projektas – informacinė vakaro laida lietuvių kalba „Lietuvos laikas“, transliuojama su rusiškais subtitrais.

Baigia, kaip ir pradėjo, poetiška gaida: Tikiu, jog orams šylant toliau džiuginsime pasiekimais bei pranešime dar daugiau aktualių naujienų, o sustiprinę pardavimų skyriaus komandą Jums pasiūlysime dar daugiau ir efektyvesnių reklamos sprendimų. Gražaus Jums pavasario ir įsimintinų švenčių.

Šį kartą nekomentuosiu. Antra vertus, nieko sau, pavasaris… Pūga už lango, medžių nesimato.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Personalijos, Rinka
Tags: , , , , , , , , , , ,

14 komentarai:

  1. Cyrus | 10 kovo, 2011 at 15:39

    Genialu. Rusai yra tikri propagandos didmeistriai. Laisvai pumpuoja lietuviškų veršių bandai savo subtiliai pridengtą (kartais) nuomonę ir dar nepamiršta paminėti, kad daro labai gerus darbus ” po mnogočyslenym prosbam trudiaščijiechsia”. Tas pats ir su Russkoje Radijo, ypač žiniomis. Pasinaudodami Trojos arkliagalvių latvių ES statusu ir iš to išplaukiančiom teisinėm nišom reklamai jie dar už propagandą susirenka ir reklamos rinkos pinigų dalį. Mūsų politikoms “vunderkindams” belieka nulenkti galvas ir pasitepti gerą vietą vazelinu.

    Please wait...
  2. Cyrus | 10 kovo, 2011 at 15:48

    Beje, pamiršau paminėti, kad visi, kurie verkė dėl to, kad TV3 nuskriaudė ir išmetė J.Butkevičienę (ypač Žurnalistų sąjungos lyderis), dabar turbūt tyli subines vandens prisisėmę, nes nekyla abejonių apie šios žurnalistės
    objektyvumą ir pažiūras.Gražiai rusai sugebėjo ir savo ruporą įkišti į švedišką TV Lietuvoje. 2:0.

    Please wait...
  3. nida | 10 kovo, 2011 at 16:14

    o man atrodo, kad ji nuėjo pas tuos, kurie pasiūlė darbą. Dingti nebuvo kur. Kažin ar čia yra kokia kita gilesnė potekstė

    Please wait...
  4. Cyrus | 10 kovo, 2011 at 16:18

    Nida, visiškai teisingai, jei esi ideologinė žurnalistinė prostitutė, tai dirbi tam, kas pasiūlo darbą ir sumoka pinigus. Tiesiog smagu, kad jos nebeliko TV3, nes gaudavo du atlyginimus:)

    Please wait...
  5. xeres | 10 kovo, 2011 at 18:00

    Ar Jums patiko “Mielų dovanėlių” fonas vakarykščiame “Žurnalisto tyrime”?

    Please wait...
  6. uagadugu | 10 kovo, 2011 at 18:13

    Ne viską sužiūriu, xeres. Gal galit trumpai nupasakoti?

    Please wait...
  7. xeres | 10 kovo, 2011 at 21:30

    Laidos pradžioje vedėja buvo rodoma parduotuvės pavadinimu “Mielos dovanėlės” fone, buvo labai panašu į reklamą.

    Please wait...
  8. Arūnas | 10 kovo, 2011 at 22:10

    xeres, čia vadinama “prekių rodymu” 🙂 P raide žymėti reikėtų.

    Please wait...
  9. xeres | 11 kovo, 2011 at 09:19

    Arūnai, aš nepastebėjau P raidės. Taip kartais matau tokią raidę kitose TV, tai tada būna aišku, bet kodėl tada vienos televizijos žymi kad žiūrovai nebūtų klaidinami, o LTV, išlaikoma iš mokesčių mokėtojų pinigų, galėtų leisti sau nežymėti?

    Please wait...
  10. uagadugu | 11 kovo, 2011 at 10:26

    Esate teisus dėl argumentacijos, xeres. Turėčiau laidos įrašą, darytą iš eterio, patalpinčiau apie tai atskirą straipsnį.

    Please wait...
  11. Šiaip | 11 kovo, 2011 at 11:04

    Man, rodos, kad tik komerciniai transliuotojai susitarė savo programas žymėti P raide.

    Please wait...
  12. uagadugu | 11 kovo, 2011 at 11:47

    Įstatymas galioja ir LTV – jai nebūtina tartis su komerciniais transliuotojais tam, kad jo laikytųsi.

    Please wait...
  13. xeres | 11 kovo, 2011 at 14:04

    Labai įdomu pasidarė, perskaičiau ką apie tą prekių rodymą parašyta įstatymuose, pasirodo iki 2012 gruodžio 31 visuomenės informavimo įstatymas leidžia jo nežymėti. Bet radijo ir televizijos komisija dar sausio mėnesį rekomendavo visiems transliuotojams žymėti. Komercinės televizijos tai daro, apie tai radau ir viešai paskelbta. Neradau ką apie tai pasisako LRT, ir nepastebėjau kad rodytų P raidę.

    Ar LRT į savo svetainės archyvą deda ne iš eterio įrašą?

    Please wait...
  14. uagadugu | 11 kovo, 2011 at 14:14

    Kiek žinau, ne iš eterio. Eterinį įrašą galima pamatyti tik TV3-jų svetainėje. Teoriškai koks torentininkas galėjo įdėti pas save, bet, abejoju, kad LTV yra jų akiratyje. Kai kas savo reikmėms rašo visų televizijų eterį – berods, tuo turėtų užsiiminėti RTK ir kai kurios reklamos agentūros. Jeigu uagadugu būtų turtingas televizinis portalas, rašyčiau – įdomių dalykų būtų galima prisirankioti…

    Please wait...

Palikite komentarą