JANUTIENĖ NUGALĖJO MIKELKEVIČIŪTĘ JOS PAČIOS GINKLU

(Last Updated On: 2020-07-04)

Taip ir norėtųsi parašyti, kad reitingų parapijoje vakar nieko neatsitiko.

Na, nebuvo viskas taip jau monotoniška. Iki LNK ir TV3 Žinių pirmauja Širdys paklydėlės (duomenys iš TNS), tiesa, neinančios tokiu sėkmingu grafiku, kaip, antai, kokia Naisių vasara; antra LTV Šiandien ir jau visai žemai LNK Iki pasimatymo, mama. Jokiu pragiedrulių LNK fronte ir su Žiniomis – čia stipriai pralaimima. Bet iškart po jų LNK kreivė šauna į viršu su KK2 ir lenkia TV3 Drąsos kainą lygiai tokiu pat intervalu, kaip pralaimi Žinias.

Vakar buvo rodoma žiaurios muilo operos Rūta vs. Rūta eilinė serija.

Buvo šiokia tokia intriga. Ketvirtadienį LNK Rūta savo laidoje surengė diskusiją Kas penktas Seimo narys – milijonierius ir pralaimėjo reitingų mūšį TV3 Rūtai, kovojusiai už varguolius ir pakeliui padedančiai tos pačios televizijos eterio bendrakeleiviui Jurijui Smoriginui, kuris buvo sentimentalus.

O intriga vakar slypėjo tame, kad TV3 Rūta vožė Rūtai Šokančiajai jos pačios kirviu – tiesa, kiek geriau pagalandusi. Jos Kodėl? tema Ar vagys turi sėdėti? buvo tarsi R. Mikelkevičiūtės ketvirtadieninės pokalbių laidos tęsinys.

Rūta Janutienė

nuotrauka nuo ekrano © uagadugu

Turėjome įtarimų dėl tų vagių tikrinių ir čia bac! Tiesiai į kaktą.

Jei nematėte, tai pasakysiu, kad nieks nieko į vatą nevyniojo – laida buvo perausta Valdovų rūmų istorijos raudona, tfu, ne tik raudona, bet ir visomis tautinėmis spalvomis padažyta, gija  Aha, gija. Gija istorijos, kuri, beje, yra tiesiog idealus pavyzdys, kaip paprastutis kelių žmonių pamušalinis interesėlis pasikinkė tautinių pasionarijų ufonautišką viziją ir ją per visus galus… sudisneilendizavo.

Dabar tautiniams pasionarijams belieka ją ginti dantimis ir nagais įsikabinus, nes, nors ir aišku, kad vizija neturėjo racionalaus pagrindo, jau per toli nueita.

Skaityk  DIDYSIS VEIDRODĖJIMAS: MIA, MIKUTAVIČIUS, JAMPOLSKIS, RAMANAUSKAS

Ir dar daugybė gerų vyriškaičių ir moteriškaičių su humanitarų diplomais prie vizijos disneilende įdarbinta.

Negi dabar atleisi, kultūros varguolius į gatvę išspirsi.

Nieko, kvaili ainiai nieko nesusigaudys – betonas čia ar plytos su kiaušinių tryniais minkytos; plastmasė ar medis dailidžių skaptuotas.

Rūta Janutienė nukalė Rūtą Šokančiąją jos pačios ginklu, šį geriau pavartojusi.

Tiesa, pirma Nuo…Iki… istorija apie šokėjėlius – tikrinį – Andrių Šedžių ir machovyką – Algimantą Salamakiną, kuris šokti nesutiko, klanofilinei Rūtai priešinosi sėkmingai. Bet Mildos Bartašiūnaitės gyvenimo drama sudiržusių LNK žiūrovių širdžių nesuminkštino. Nuo aštuonių Kodėl? kreivė šovė į viršų ir paliko LNK Rūtą su sekspertėmis žemame foteliuke šnekučiuotis.

Tiesa, po to į ūkanotą Šeškinę atėjo šventė, nes į jos ankštąją aikštelę automobiliams įriedėjo erotiškasis Oksanos Pikul limuzinas. Kažkas atsitiko? be problemų susitvarkė su Juozu Statkevičiumi laidoje Gyvenimas yra gražus. Dizainerio karjeros vingių atpasakojimas nepasirodė svarbus žiūrovams. Tiesa, į viršų šauta jau LNK laidai pasibaigus.

Bet čia jau buvo pasakojama apie seniai nusibaigusius Junior.

Nieko naujo LTV fronte – prieš Panoramą televizijos reitingus visiškon neviltin nubloškia Idėjų metas, Panorama iškyla tarsi Monblanas, vėliau LTV kreives sėkmingai smigdo Virginijaus Savukyno Savaitės atgarsiai, po kurių nelemta atsigauti nei Pasaulio panoramai, nei Sporto panoramai.

BTV žiūrovai pradeda suktis Karšto vakaro link – po Komisaro Rekso visai sėkmingai konkuruota su LTV.

Apie tris tūkstančius priklydėlių vaikščiojo kartu su Ryčiu Zemkausku ir Dainiumi Radzevičiumi TV1 Pasivaikščiojimuose.

Lietuvos ryto TV Burbule burbuliavo daugiau – apie 15-20 tūkstančių.

Ne pyragai…

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos, Rinka
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

6 komentarai:

  1. nida | 19 spalio, 2010 at 16:57

    ar atkreipėte dėmesį į BTV programos pakeitimus?

    Please wait...
  2. uagadugu | 19 spalio, 2010 at 17:02

    Aha, matau. Reiks rašyt.

    Please wait...
  3. Saulius | 19 spalio, 2010 at 20:49

    kartais paskaitau šš blogą, ir suprantu, kad šis autorius labai kažko pavydi V, Savukynui. Jo laida visada įeina į žiūrimiausių laidų penketuką arba dešimtuką. Kadangi stebiu reitingus, tai matua. Ir žinau, kad kai jis darė laidą “Savaitė”, ji buvo žiūrimiausia. Kadangi reitingai yrakonfidencialus dlaykas, o šis autorius išviešina, tai TSN turėtų pasidėomėti, kokiu pagrintu tai jis daro. Kažin ar turi sutartį su TNS. O jei ne – tai nelegalu, ar ne?

    Please wait...
  4. Piktuolis | 19 spalio, 2010 at 21:33

    Reitingai konfidencialus? Va čia tai naujiena. Gal ir TVanteną tik “po parašu” parduoda?

    Please wait...
  5. kiaulia | 19 spalio, 2010 at 22:53

    Sauliau, o tau prieš spaudžiant “Siųsti” siūlau pasidomėti, ką parašei. Nes tiek kvailai supainiotų raidžių viename komentare solidumo tikrai neprideda. Be pykčio.

    Please wait...
  6. BTV: KAŽKAM NELAIKO NERVAI | uagadugu

Palikite komentarą