BTV: KAŽKAM NELAIKO NERVAI

(Last Updated On: 2020-07-06)

Yra tas madingas žodelytis ups.

Vakar atsitiko upsas su BTV. Rašiau apie skaičius ir giliamintiškai supostringavau apie Karšto vakaro kreivių atsigavimą.

Pasirodo, ne Karštas vakaras ten buvo, o amžinoji BTV klasika – Mentai. Nidai ačiū, kad pastebėjo.

O Karštas vakaras kartu su prieš jį rodyta Atvirai su žvaigžde nukeliavo valanda anksčiau.

Dievaži, nesitikėjau. Tinklelio inovacijoms įsitvirtinti buvo duotas tik mėnuo – rugsėjo 17 dieną pasirodė eteryje, o spalio 18 jau buvo perkeltos į geriausio laiko paribius.

Tokia televizija, kaip BTV, prie naujovių žiūrovą pratinti turėtų gal kiek ir ilgiau – mažai kas apskritai atkreipė dėmesį į naujus projektus, o jau įprasti žiūrėti reikia kur kas daugiau laiko. O ir kaip galėjo atkreipti? Daug anonsų matėte, reklaminės medžiagos pastebėjote laikraščiuose ir žurnaluose? Ko gero, nelabai, jei nežiūrite pačios BTV ar neskaitote Lietuvos žinių. Gal dar kas prasisuko per kokį Radiocentrą, bet ir jo šlovės dienos – gilioje praeityje.

O juk ir tos skurdžios savireklamos metu žmonės buvo pratinami prie kito laiko – taigi ir tos pastangos buvo veltui.

“Karšto vakaro” Facebook paskyroje matau vieną laidos vedėjų Aurimą Perednį aiškinantį, kad tai, cituoju, yra programu vadovo sprendimas. dėl reitingų nepabandęs nežinosi.

Suprantu, kad nepabandęs nežinosi – viskam šitą priežodį pritaikysi. Bet pritaikysi taip pat ir ankstesnei programos pozicijai – to mėnesio užteko įsitvirtinti laidai tokioje nepopuliarioje televizijoje, kaip BTV?

Gal galvojama, kad LNK savo naują laidą 24 valandas padės būtent po Žinių – 19.10 ir todėl pasitraukta į mažiau konkurencingą aplinką?

Bet anokia ir nekonkurencinga. LTV Šiandien čia jau užsiėmė nišą ir vargu ar BTV pavyks šią iš čia išmušti. O jeigu LNK pati čia 24 valandas suplanuos? Kas tada? Eisit didesniems berniukams kojinių skalaut?

Skaityk  BTV: GABRIELĖ MALINAUSKAITĖ IR MARTYNAS VAIDOTAS IŠNYKO

Kiek pyktelėjau, prisipažinsiu, dėl visiškai savanaudiškų motyvų. Esu skolingas įrašą apie naujienų laidas Stebėtojai (uagadugu laiko garbės reikalu atidavinėti visas skolas…) ir jau buvau jau visai bepabaigiąs straipsnį apie Žinių (taip taip – kaip ufonautiškai tai skambėtų) kanalo atsiradimą Lietuvoje.

Dar ketvirtadienį naujienų (jei jas traktuosime ne siauriausiuose rėmuose) kanalas Lietuvoje egzistavo – tiesa, suburtinis – per kelias stotis. Bet nuosekliai tęstinis – nenutrūkstančio srauto.

Žiūrėkit:

18.15 Šiandien (LTV)
18.45 Žinios (TV3 ir LNK)
19.10 Karštas vakaras (BTV)
20.00 Žinios BTV
20.30 Panorama (LTV)
21.00 Reporteris (Lietuvos ryto TV)
21.45 Vakaro žinios (TV3)
22.00 Žinios (LNK) – iki 22.40

Viso – 4 valandos 25 minutės be pertraukos (tiesa, yra penkios minutės intervalo, kai niekas Žinių nerodo 20.25-20.30, bet, kaip žinia, išimtys tik patvirtina taisyklę).

BTV susprogdino šitą žydrą iliuziją…

Teroristai.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Rinka
Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

7 komentarai:

  1. Stebetoja | 20 spalio, 2010 at 13:00

    BTV – mažų, neprofesionalių berniukų žaidimų aikštelė. Atrodo, tarsi ufonautai, nežinantys, kokia yra jų žaidimų aikštelės situacija. O suprast reikėtų, kad smėlis iš dėžės jau seniai išbyrėjo ir liko tik keli susikristalizavę gabalai, dėka kokio prabėgusio ir savo reikalus atlikusio šunyčio 🙂 O žmonėms tas susikristalizavęs, dvokiantis smėlis visai nepatinka, kai kitur statomos didelės skulptūros. O tų smėlio dėžių PR jas paverčia tarsi visa karalyste ir kviečia nuolat joje puotauti. Iš BTV berniukų jau seniai reikėjo atimti kastuvus ir kibirėlius. Juk jie pilių nestato, o tik duobes sau kasa. Beje, kai pamato, kad nebėra kur krist – iš pavienių duobelių lieka viena didelė – pradeda kasti duobę duobėje. O galvos kaip nekrenta, taip nekrenta. Trumpai tariant, paranormalus reiškinys.

    Please wait...
  2. Arnas | 20 spalio, 2010 at 14:42

    Mentai klasika, tik vienintelė bėda, jas jau gal per BTV 3 kartą suka, o aš dar pamenu kaip juos per TV3 rodė. Ir šiaip, kvailai BTV viską daro, reiktu bent jau nors mėnesiui kažką naujo užsipirkti, dėti reklamos, bent kiek atkreiptu dėmesį ir žmonės paskui dar žinotu jog ir toks kanalas egzistuoja. O juk kažkada kanalas leido sau ir LKL transliuoti, ir 2002 pasaulio futbolo čempionatą… O kur legenta, japonijos bushido kovos…

    Please wait...
  3. sew | 21 spalio, 2010 at 08:41

    BTV yra Patriarcho kanalas – su auditorija jis beveik nieko bendra neturi – gal tik tai, kad kai istransliuoja zinias, Patriarchas galvoja, kad tos zinios tauta pasiekia :-))

    Please wait...
  4. SKAIČIAI: BUTRIMAI VALDO! “ABIPUS SIENOS” – TAIP PAT | uagadugu
  5. BTV “KARŠTAS VAKARAS”: “SKRAJOJANČIO OLANDO” SINDROMAS | uagadugu
  6. DISTANCINIS PULTELIS | Gyvenimo vadyba
  7. BTV: MIRONĄ KEIČIA LELKAITIS. O PINIGŲ BUS?.. - uagadugu - uagadugu

Palikite komentarą