BTV: MIRONĄ KEIČIA LELKAITIS. O PINIGŲ BUS?..

(Last Updated On: 2020-07-18)

Įdomi informacija atėjo iš Spaudos rūmų šešiolikaaukščio – BTV neliko Romo Mirono, kuris savo interviu LŽ gidui dar prieš pusantrų metų grasino, jog, cituoju į mūsų rankas dar ruošiasi ateiti milijonai. Jie ateis, kai tik baigsim tuos reikalus, kuriais užsiimame šiuo metu.

Milijonų rinka nepastebėjo, o reikalų, kuriuos iki tų milijonų turėjo nuveikti R. Mironas, irgi nepasimatė. BTV tvirtai smunka link penktos vietos pagal auditorijos dydį – pradedama pralaiminėti netgi PBK. Pastaruoju metu būta karštligiško mėtymosi tinklelyje ir skolų padenginėjimo.

R. Mironą keičia žurnalistas Audrius Lelkaitis, iki šiol šioje televizijoje dirbęs Kūrybos direktoriumi.

Audrius Lelkaitis

uagadugu pasiteirautas Audrius Lelkaitis patvirtino informaciją dėl savo paskyrimo į BTV vadovo pareigas, tačiau patikslino, jog oficialiai jis yra laikinai jas einantis. Žurnalisto išsilavinimą turintis naujai iškeptas BTV vadovas traktuoja šį paskyrimą, kaip naują patirtį ir iššūkį savo gyvenime. Paklaustas apie savo artimiausius planus naujame poste A. Lelkaitis atsakė, jog dar nėra tiek įsigilinęs į televizijos situaciją, kad galėtų apie juos rimtai šnekėti.

Viena aišku, kad be rimto investavimo (t.y – rimto savininkų požiūrio) ta situacija Baltijos televizijoje pasikeisti neturi jokių galimybių.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Personalijos, Rinka
Tags: , , ,

7 komentarai:

  1. zorge | 16 lapkričio, 2010 at 14:34

    Lel.. kas ?

    Please wait...
  2. troy | 16 lapkričio, 2010 at 14:49

    Pinigai uždirbami.

    Please wait...
  3. uagadugu | 16 lapkričio, 2010 at 14:54

    Jo. Ypač nuo minuso.

    Please wait...
  4. kaltinimas iš Facebook | 17 lapkričio, 2010 at 00:55

    America Ltv Per pusantro menesio laida “Pasaulis pagal lietuvius” su AmericaLTV neatsiskaite nei UZ VIENA pagal sutarti jiems pateikta video interviu. Kiek suzinojome daugiau is aplinkiniu, pasirodo BatlijosTV tai yra iprasta “taktika”. Pinigai pinigais, gaila laiko ir tu, kurie ateityje irgi bus apgauti…juk medziaga jiems siuncia ir is UK ir is Airijos..

    Please wait...
  5. Fishas | 17 lapkričio, 2010 at 09:55

    Visada galit per teisma prasyt iskelt bankroto byla ir arestuoti turta.

    Please wait...
  6. sew | 17 lapkričio, 2010 at 14:02

    leta komuniagu televizijos agonija – su riebiais LPK ir Bronislovo veidais, storu medziotoju ir namu salygom padarytom uzsklandelem.

    Please wait...
  7. 2010-2011 METŲ TV SEZONO ŽIŪRIMUMO POKYČIAI: SPALIS | uagadugu

Palikite komentarą