BTV “KARŠTAS VAKARAS”: “SKRAJOJANČIO OLANDO” SINDROMAS

(Last Updated On: 2019-10-28)
BTV "KARŠTAS VAKARAS": "SKRAJOJANČIO OLANDO" SINDROMAS

Aurimas Perednis © BTV

BTV programos geriausio laiko zonoje atsitinka nemažų pasikeitimų, reikšmingų šiai televizijai, nors, nesu tikras, ar galinčių padaryti bent kiek įtakos TV rinkai.

Karštas vakaras nuo pirmadienio keliasi į laiko poziciją po BTV pagrindinių Žinių – 20.25 val.

Ši, tik penktą mėnesį eteryje skaičiuojanti laida jau gali pasigirti audringa istorija, kuri artimai susipynusi su bendresnėmis BTV problemomis. Ji prasidėjo su dviem vedėjais – Lina Kairyte bei Aurimu Peredniu ir buvo vieną mėnesį rodoma septintą vakaro prieš Žinias.

Tada radosi žinių apie BTV darbuotojų ketinimus streikuoti.

Kažkas išsigando, kad per tą vieną mėnesį neprisipratinta auditorijos ir padarė nervingą sprendimą, grąžindamas į tą pačią tinklelio poziciją prieš Žinias BTV jau ne vienus metus gelbstinčius rusiškus visagalius Mentus.

Karštas vakaras persikėlė kovoti su LTV Šiandien šeštą valandą. Be sėkmės.

Užtat lėkė BTV vadovo Romo Mirono galva, o į jos vietą buvo prisukta kita iššūkių ir naujų potyrių mėgėjo Audriaus Lelkaičio.

Po poros mėnesių pradėjo krikti BTV kūrybinės pajėgos – Lina Kairytė išėjo darbuotis į LNK, o Marius Jančius trešti Gedvydo Vainausko laukuose – į Lietuvos ryto TV.

A. Perednis, kuris savo atsargumu man labiau primena valdininką, o ne žurnalistą, Karštame vakare liko darbuotis vienas. Laida perkeliama į kiek logiškesnę vietą – jei ji analizuoja svarbesnius dienos įvykius, jai vieta ir yra po Žinių, o ne prieš jas, kur apie tuos įvykius pranešama. Tarsi ir protingiau…

Tačiau konkurencinė aplinka čia – labai sudėtinga. Pabandyk vaisingai rungtis su Panorama

Su kuria šį sezoną čia nieko nepavyko nuveikti nei Dariui Kuoliui, nei Vytautui Matulevičiui, kurių nei pačių, nei jų laidų tinklelyje neliko nė pėdsako.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Vienas komentaras:

  1. Nerijus | 2 vasario, 2011 at 18:30

    manau, ši laida ilgai nebegyvuos BTV televizijoje:)

    Please wait...

Palikite komentarą