“TNS GALLUP” MIRTIS: RŪTA GAUDIEŠIENĖ TIKSLINA

(Last Updated On: 2019-12-27)

Rūta Gaudiešienė paliko komentarą mūsų rašiniui apie TNS Gallup išnykimą iš Lietuvos padangės, kviesdama perskaityti kitą savo komentarą Dansu straipsniui. Šia proga leidžiame sau tą komentarą publikuoti ištisai:

Rūta Gaudiešienė

"TNS GALLUP" MIRTIS: RŪTA GAUDIEŠIENĖ TIKSLINA

Komentaras nušviečia ryškesne šviesa visą situaciją. Aišku, kad tai, kas atsitiko, vyko TNS Gallup savininkų iniciatyva, todėl kaltinimai, kad tai eilinis atvejis, kai kompanijos darbuotojai sukuria naująją kompaniją, iš senosios išsinešdami know-how ir klientus, yra be pagrindo.

Vertinant iš moralės pozicijų, išėjusieji atrodo gražiau, bet tie pikti liežuviai, kurie plakė Gaudiešius dėl šių galimo apsukrumo nugvelbiant klientus, dabar, duodu galvą kirsti, tarpusavyje juos vadins kvailiais, nes šie pagal jų pageidaujamą versiją nepasielgė.

Na, o teksto dalis apie Mokesčių inspekciją gali reikšti, kad ši išrašė baudą, kurios dydis akcininkus ir paskatino užbaigti TNS Gallup, formaliai atsakingos už nubaustus veiksmus, veiklą. Panašu, kad akcininkai už ausų bando ištraukti vieną savo verslo šaką, aukodami kitą.

Veiksmas pragmatiškas, bet gaila, kad nuo jo, kaip visuomet, kenčia darbuotojai.

Na, o dėl ligoto valstybės organo, kuris vadinasi Mokesčių inspekcija, solidarizuojamės. uagadugu seniai kilęs įtarimas, jog šiai įstaigai neatrodo, kad žmonių verslumas ir įmonių kiekis bei jų sėkminga veikla yra pinigų, sukrentančių į biudžetą, garantas. Jai tai akivaizdus galvos skausmas, kurį reikia naikinti, o todėl visi iniciatyvesni turi būti vienaip ar kitaip nubausti.

O kažkas Ūkio ministerijoje ištisas dienas laužo galvas, kaip pritraukti investicijų

Please wait...
Kategorijos:  Aplink TV
Tags: , , , ,

Palikite komentarą