TV6 IR MANO PROSTATA

(Last Updated On: 2019-08-04)

Dėl šventos ramybės turėsiu išsioperuoti prostatą. Išsipjauti visai.

Kai iš ryto prie kiaušinienės iš televizoriaus subaubia reklaminis balsas, siunčiantis mane į chirurgijos centrą, atšuoliuoja problema. Problema vadinasi priekaištingas į mane iš po kavos puodelio įbestas žmonos žvilgsnis, nebyliai klausiantis „o tu ar tikrinaisi PSA?“ Negelbsti, kad tikrinausi prieš metus, kad man tik 39-eri, o reali vėžio grėsmė prasideda ties 50-čia. Geležinis argumentas – televizorius pasakė.

Po velnių, mane siutina šita akcija! TV6 yra kanalas, kurį daugiausiai žiūri paaugliai (žmona iš ryto somnambuliškai sustoja ties juo tik dėl kažkurio serialo), jiems iki vėžio dar visą gyvenimą pragyventi, tai kas čia yra? Norima žaliam jaunimėliui pasakyti, kad po 50 metų į jų prostatą tyliai įsėlins vėžys ar kaip? Ir jiems dabar tai turėtų būti labai aktualu ir įsimintina? O gal jie įsivaizduoja, kad šitie paaugliai atves į klinikas savo žilaūsius senelius?

O gal TV6 tokiomis priemonėmis bando ją pasivyti ambicijas puoselėjančią „Lietuvos ryto TV“ , kovodama dėl vyresnio amžiaus vyriškių dėmesio? Bet tai donkichotiška! Juk niekas nepradės žiūrėti kanalo dėl to, kad jis įkyriai siūlo nueiti į klinikas.

Eisiu ir išsipjausiu tą prostatą, jei taip.

Please wait...
Kategorijos:  Aplink TV, Kanalai, Konsumerika
Tags: , , , ,

23 komentarai:

  1. Rest | 23 sausio, 2009 at 21:33

    Net juokas suimė. Nu aš beveik garantuota buvau, kad vyrams ši reklama tikrai nepatiks ir nebus maloni.
    Gražiai čia ponas pasipiktinot 🙂

    Please wait...
  2. keepitmassive | 24 sausio, 2009 at 00:35

    Siūlau pašalinti kanalą iš televizoriaus programų sąrašo – ir prostatos pjaut nereiks, ir žmona piktai nežiūrės. Vis tiek nieko doro ten nerodo ..

    Please wait...
  3. punktyras | 24 sausio, 2009 at 13:57

    Būtų suprantamas nepasitenkinimas, jei šis kanalas transliuotų tik tamstai asmeniškai. Kadangi tai jautri ir intymi problema, labai gerai, kad ji neslepiama po kilimėliu, lyg jos nebūtų. Dauguma šį kanalą žiūrinčio jaunimo sulauks tokio amžiaus, kai prostatos vėžys taps aktualesnis, nei yra dabar. Ar lengviau pakeisti mąstyseną jauno ar pagyvenusio žmogaus?
    Profilaktika atsieina kelioliką kartų pigiau, nei gydymas. Aš džiaugiuosi, kad apie tokias problemas šnekama atvirai. Man 29.

    Please wait...
  4. Justinas Dabulskis | 25 sausio, 2009 at 21:30

    Aš nieko prieš dėl tokių soc. reklamų, bet ta frazė, kai bičas sako "aš palaikau sergančius prostata" labai jau kvailai skamba. Nė nežinau kodėl tiksliai, na, tiksliau, atrodo, kad pats nori susirgti, kad geriau įsijaustų į jų situaciją. O šiaip viskas liuks.

    Please wait...
  5. KRISTINA | 30 sausio, 2009 at 18:09

    Manau tai yra puiki reklama vyrams. Gal tai paskatins nueiti pasitikrinti.Savo mylimoji niekaip negalejau nuvaryti pas gydytoja, jis geriau pasirinko kenteti:(.Liko man imtis iniciatyvos. Nupirkau PROSTAMOL UNO. Pasirodo sis vaistas veikia.

    Please wait...
  6. VYRAS | 4 vasario, 2009 at 17:55

    Puiki proga pasitikrinti.Mane irgi kankino nemiga ir daznas slapinimas ir santykiai su drauge nekokie tapo :(. Per reklama pamaciau PROSTAMOL, kaip i puodeli pataikyti :):). Netikejau, bet pasirodo veiksmingas.

    Please wait...
  7. Jonas | 5 vasario, 2009 at 23:12

    O aš pritariu šiai akcijai. Juk pagaliau prabylo apie tokias vietas, kur vyrai nedrįsta net pasipasakot. Šios akcijos metu iš draugų sužinojau, kad ne vienas gėrė prostamolį, nes turėjo prpblemų. DŽiugu, kad dabar jau nebeturi 🙂

    Please wait...
  8. žinau | 8 vasario, 2009 at 15:23

    Iš tikrųjų, teksto autorius nesupranta su prostata susijusių ligų. Juk jos yra lėtinės ir prasideda dar esant pakankamai jauno amžiaus. Tik dar nėra jokių ženklų. O jei ir atsiranda koks, dažniausiai jo nepastebim. Jei būtų imtasi atitinkamų priemonių dar ligos pradžioje ir vartojama profilaktiškai pilnas kursas ir teisingai prostamolio, sulaukus penkiasdešimt ir vyresnio amžiaus stiprių šios ligos požymių būtų galima išvengti. Tam ir reikia skatinti ne tik vyresnio amžiaus, bet ir jaunesnius vyrus pasitikrinti

    Please wait...
  9. Mylinti žmona | 18 vasario, 2009 at 14:57

    O geras, nežinojau, kad prostamolį reikia vartoti pastoviai. Jau praėjo beveik metai, kai savo vyrui buvau nupirkusi keletą pakuočių. Kad vėl neatsinaujintų skausmai, reiks vėl neužilgo nupirkt.

    Please wait...
  10. Banga | 23 vasario, 2009 at 20:08

    Taip, ,,Prostamol" preparatą reikia vartoti pastoviai, mano vyrui jau po kokių trijų savaičių labai pagerėjo, pradėjo lengviau šlapintis, nebekamuoja nuovargis, nebejaučia erzinusio maudulio. Šis preparatas natūralus, taigi jį galima vartoti ir labai ilgą laiką, kaip profilaktikos priemonę. Prostatos problemos – rimtos, gerai, kad apie tai nebebijoma kalbėti.

    Please wait...
  11. Inga | 24 vasario, 2009 at 12:45

    Tokių reklamų kad tik daugiau būtų. Nes grūmojimai ir gąsdinimai nelabai ką padės, ypač kai žmogelis nelabai linkęs pats sau padėti. Juk retas pasidomi, kur galima rasti informacijos apie, tokius, menkučius negalavimus, kaip sutrikęs šlapinimasis. O ir niekas dėl tokių negalavimų nesua galvos. O čia, žiūrėk, arna prostata išvešėjusi, arba jau net ir kokia infekcija įsimetusi… ,,Prostamolį" geriausia vartoti ir profilaktiškai, tačiau dėl visa ko patarčiau ir gydytojų nebijoti. O kai bus užkirstas kelias nuo pat pradžių, galbūt nereikės didelių investicijų ir daugelio metų rimtiems susirgimams gydyti.

    Please wait...
  12. Sapnas | 3 kovo, 2009 at 09:58

    Na kam taip ziauriai…Gerai, kad pagaliau pradejo garsiai apie tai kalbeti.Reiketu per visus kanalus ta reklama paleist,gal pagaliau vyrai i prota ateitu laiku.Nereikia ir 50 metu laukt,kad prostata isviesetu.Beje net paaugliai gali susirgti prostatitu.Juk prostatos gaminamas sekretas sudaro 90% spermos.Vyrams svarbu issaugoti vyriskuma.Nereikia daryt problemos,o tiesiog pasitikrint.Maniskis turejo problemu su prostata,gere Prostamoli,viskas greitai susitvarke.Tik todel,kad laiku pasitikrino.

    Please wait...
  13. Gabi | 15 balandžio, 2009 at 11:26

    Ai, kad tik kuo daugiau tų akcijų, net nelabai svarbu ar vykusi, ar ne, bet gal tai paskatins vyrus pabusti is sapno. Labiau savimi rūpintis pradėkit. Nelaukit, kol rimti negalavimai prasidės. Juk augalinius preparatus galima vartoti ir profilaktiškai. Geria mano vyras prostamol ir laimingas, nesibaimina, kad viena dieną prasidės šlapinimosi sutrikimai dėl prostatos išvešėjimo.

    Please wait...
  14. Eglė | 16 balandžio, 2009 at 08:33

    As taip pat palaikau visas akcijas, kurios privercia susimastyti. Neimanoma, vyrai patys save kankina ir dar juos mylincius zmones, tikras egoizmas. Jie neina tikrintis ir taskas, o tu suk galva, kaip kokia kvailele. Negaliu, pikta esu ant saviskio. Prasua, kad issitirtu, vet ne, uzsispyre ir ne is vietos. Tai bent avyko itikinti, kad vartotu prostamol. Jam akivaizdzios bedos su prostata: naktimis keliasi slapintis, sunki slapinimosi pradzia, jausmas, kad pusle nuolat pilna, net ir nusislapinus. O gal cia dar kazkas gali buti? Dabar jau lyg tvarkosi, ziuresiu, kaip bus toliau.

    Please wait...
  15. Janina | 26 balandžio, 2009 at 21:35

    Sveiki, nemanau,kad Jums verta butu pykti, ir ant tv6 ir ant zmonos.
    Studijuoju Vln visuomenes sveikata, skaiciau ir visai nebuvo juokinga, tendencijos tokios: begant metams ligos jauneja, mano amziaus zmones, (20m) jau turetu zinoti is begales saltiniu, kad 20proc tikrai numirs nuo vezio.

    Please wait...
  16. Janina | 26 balandžio, 2009 at 21:37

    taip kad padalinkite zmones su kuriais dirbate ar mokotes i tas 5 dalis, oho, nemazai gavosi, ane, o jei tarp ju bus jusu zmona?ar vaikas? o gal zmonos atveju tai busite Jus?? nemanau, kad verta priesintis, visuomene, manau reikia informuoti, niekas jusu nevercia rupintis savo sveikata, tai yra jusu reikalas ir jei zmona jumis rupinasi bijodama prarasti, tai tik dekokite jai.

    Please wait...
  17. Janina | 26 balandžio, 2009 at 21:38

    Moteris privalo nueiti pas ginekologa pasitikrinti, krutis apziurineti po kiekvienu menesiniu ir dar nemazai svarbiu dalyku, reklamos apie iklotus sukamos dazniau nei “prostamol uno”, jeigu ka…Nepamirskite, kad sveikata yra didziausia vertybe

    Please wait...
  18. Janina | 26 balandžio, 2009 at 21:38

    Mylekite savo zmona ir pasirupinkite jos sveikata, ar ji napamirsta aplankyti savo gydytojo 🙂 Geros Jums sveikatos!

    Pagarbiai,
    Janina

    Please wait...
  19. Janina | 26 balandžio, 2009 at 21:42

    Paskaicius atsiliepimus matau, kad bus ateity kur padirbeti 🙂
    Bloga zmogaus savybe yra tingejimas… ir gaila, kad apie sveikata susimastome tik kai jau ima skaudeti, o kai kurie su tuo susitaiko ir gyvena su liga…tikrai gaila…

    Please wait...
  20. Janina | 26 balandžio, 2009 at 21:42

    Siuo metu per paskaitas kalbame apie tai, kad jei ateini pas gydytoja ir skauda, vadinasi gydytojas blogai dirba, o anksciau sakydavo: “turi skaudeti, pakentek”. Siais laikais tikrai neturi skaudeti, nes yra ivairiausiu nuskausminamuju, manau ateitis bus geresne!

    Please wait...
  21. Deima | 28 balandžio, 2009 at 19:49

    Rūpinkitės savo ir vyrų sveikata, tada gal pavyks išvengti baisumų įvairių. Mūsų šeimos gydytoja tikrai gerai dirba, visada pataria, dėmesingai išklauso. Vyrui rekomendavo Prostmol pavartoti, kol nesulaukė šlapimo sutrikimų dėl prostatos išvešėjimo. Tikrai ne kiekviena gydytoja rūpinasi profilaktika.

    Please wait...
  22. Janina | 29 balandžio, 2009 at 17:36

    Deima, kiekvienas gydytojas PRIVALO uzsiimti profilaktika, jiem uz tai pinigus moka.
    Pvz, jusu seimos gydytojas turetu paprastos apziuros metu ir krutis patikrinti, o jei nesikreipiate i ji, tai gydytojas pats jus turetu susirasti, pasidometi Jusu sveikata ir pan.. uz kiekviena prisirasiusi zmogeli gydytojas gauna pinigus.

    Please wait...
  23. Janina | 29 balandžio, 2009 at 17:39

    Dazniausiai gydytojai atsauna, kad ir taip darbo per akis, bet susimastykime, jei butu vykdoma ligu profilaktika, tai visokiu “pazangusiu” ligu ir nebutu, diagnozuotu liga dar 1-oje stadijoje ir valio-o-o!

    Please wait...

Palikite komentarą