DIDŽIAI ETERINIS ARTŪRAS PAULAUSKAS

(Last Updated On: 2019-10-30)

 

Artūras Paulauskas

Artūras Paulauskas © LNK

Mačiau per kažkurią televiziją, kaip nacionaline vertybe save tituluojanti Dalia Teišerskytė gyrėsi nesanti ta seimūnė, kuri skuba prie Seimo posėdžių salės mikrofonų, kai įsijungia TV kameros.

Gal ir taip. Nelabai stebime tuos posėdžius. Užtat seimūnė yra visokių menkaverčių (naudojame jos leksikoną) komercinių TV šou žiuri narė ir dalyvė, o jos kiekvienas iškilus paeiliavimas privačiose televizijose išplatinamas visai Lietuvai.

Dalia Teišerskytė, Donatas Katkus

Dalia Teišerskytė ir Donatas Katkus © LNK

Kam stengtis prie mikrofonų Seime dieną, kai gauni LNK mikrofoną geriausiu žiūrėjimo metu vakare?

Tačiau nereikia net ir Seime būti, kad tave kalbintų. uagadugu stebi Artūro Paulausko atgimimą it kokio fenikso. Štai trečiadienį sudalyvauta net dviejose LNK laidose. Geriausiu laiku.

Pradžioje A. Paulauskas dalino savo vertingas žinias apie Henriką Daktarą laidoje Abipus sienos, o iškart po to dalyvavo tiesioginėje Kryžminėje ugnyje su Raigardu Musnicku, kur postringavo apie Drąsių Kedį.

Kitą rytą įsijungiu Virginijaus Savukyno vedamą Forumą per Lietuvos radiją. Ir čia gerbiamas A.Paulauskas dalinasi patarimais apie nusikalstamumą.

Dar prieš kokią savaitėlę A. Paulausko asmuo pasirodė svarbus TV ančiai, kur iš jo buvo imtas interviu, turėjęs atrodyti humoristiniu.

Pasirodo, be pamato yra tų mažų partijyčių vadų aimanos, kad jiems užblokuotas eteris. Štai tik pasirodyk reikiamoj vietoj ir reikiamu laiku…

Ir tampi teisingu žmogumi, graibstomu už skvernų.

Beje, keistos tos žurnalistų ir politikų simbiozės. Pamename, kai po to nelemto šuns vežiojimo tarnybiniu automobiliu skandalo atstatydinto A. Paulausko tą pačią dieną surengtoje radijo diskusijoje labiausiai gailėjo ir klaidingai balsavusius Seimo narius liežuviu linčiavo su EBSW artimai susijęs publicistas Algimantas Šindeikis.

Ne į viską įsikerti toj Afrikoj…

Taip ir neaišku, kas kam reikalingesnis – politikas žurnalistui, ar žurnalistas politikui.

 

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos
Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

Palikite komentarą