“LTV WORLD” AMERIKOJE

(Last Updated On: 2019-10-29)

Spausdiname pilną LRT spaudos pranešimo tekstą apie LTV WorldLTV World yra viena iš nedaugelio LRT veiklos sričių, už kurios funkcionavimą mielai mokėtume abonementą, nes čia misiją įžvelgiame

Tiesa apačioj išeksponuotų naujų užsakymų kiekio labai įspūdingu nepavadintume. Bet keliolika, aišku, geriau, nei nieko.

Lietuvos televizija – Los Andžele

Lietuvos televizija pristatyta Los Andželo lietuviams.

Praėjusį savaitgalį šiame Kalifornijos mieste 23-ą kartą vyko tradicinė Lietuvių mugė.

Lietuvos televizijos programą „LTV World“ savo stende reklamavo palydovinės įrangos įmonė „A&A Satellite“.

Pasak „A&A Satellite“ atstovo Aurimo Utkos, mugės lankytojų susidomėjimas „LTV World“ programa buvo didelis, buvo gauta keliolika užsakymų įrengti palydovines lėkštes Nevados, Arizonos, Floridos ir Oregono valstijose.

LRT generalinis direktorius Audrius Siaurusevičius sakė: „LTV World“ misija – vienyti visame pasaulyje gyvenančius lietuvius ir skleisti jiems informaciją apie Lietuvą. Naujiena iš Los Andželo, kaip ir žiūrovų padėkos iš Europos, džiugina ir dar kartą įrodo „LTV World“ svarbą pasaulio lietuviams.“

„LTV World“ – trečiasis nacionalinio transliuotojo televizijos kanalas, pradėtas transliuoti 2007 metų rugsėjo pabaigoje.

„LTV World“ yra nacionalinių transliuotojų informacinės sklaidos per sienas programos dalis.

„LTV World“ transliuojamas 24 valandas per parą.

Puikios techninės kokybės nacionalinio transliuotojo rodomas programas per palydovą nemokamai gali stebėti visos Europos (iki pat Uralo) ir Šiaurės Amerikos žiūrovai.

Latvijoje ir Lenkijoje „LTV World“ transliuojamas ir per kabelinių operatorių tinklus.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Personalijos, Rinka
Tags: , , ,

Palikite komentarą