FIASKO, ARBA KAIP AŠ BANDŽIAU PASIŽIŪRĖTI RINKIMŲ DEBATŲ LAIDĄ PER TOLI PAŽENGUSIĄ LRT

(Last Updated On: 2019-10-28)

Turėjau rimtų reikalų ir vakar negalėjau pasižiūrėti pirmos per LRT rodytos Prezidento rinkimų debatų laidos, todėl bandžiau šiandien iš ryto prie kavos. Skaitę mano ankstesnį patyrimą su “Delfi TV” žino, ką turiu omeny – t.y. bandau maksimaliai išnaudoti klasikinio TV žiūrėjimo privalumus – per televizorių, o ne kompiuterio monitorių. Turiu puikų didelį televizorių, kodėl to neturėčiau daryti?

Taigi jungiu aplikaciją. Vaizdelis:

LRT aplikacija

LRT aplikacija. Nuotrauka nuo televizoriaus. © uagadugu

Bandau dar, ir dar kartą. Jokių rezultatų. Paklūstu kitos LRT komandos ir išeinu. Iš LRT esu išėjęs kartus mažiausiai du, todėl jokia identifikacijos krizė manyje neįvyksta. Tikrinu, ar tas tinklo jungimo sutrikimas neatsitiko mano asmeniniuose tinkluose. Jungiu “YouTube” ir čia randu lengvą džiazą grojantį ir rodantį be jokių trukdžių bei trikdžių vaizdelį:

Cafe Music

Live Radio ‘Work & Jazz Piano. Nuotrauka nuo televizoriaus. © uagadugu

Supratau. Mano tinkluose viskas gerai, todėl bandau pasižiūrėti laidą LRT “Mediatekoje” per naršyklę, instaliuotą televizijoje. Susirandu ir jau esu beapsidžiaugiąs:

LRT mediateka

LRT mediateka. Nuotrauka nuo televizoriaus. © uagadugu

Vaizdelis prastai suformatuotas, bet gal viskas bus gerai. Bandau ir turiu:

 LRT mediateka

LRT mediateka. Edmundas Jakilaitis. Nuotrauka nuo televizoriaus. © uagadugu

Žymeklis ant Edmundo Jakilaičio kaktos atrodo žymiai geriau, nei imitacija, kažkada, 2010-aisiais kakalo pavidalu nusileidusi gerinant Lietuvos ryto televizijos reitingus, bet su pastaruoju turi vieną bendrą savybę – nedirba. Taip, nedirba, nepasileidžia man įrašas, nors pasikark.

Taigi dar viena chaltūra ir, jei tuo ankstesniu atveju “Delfi TV” televizijai buvo galima atleisti už netobulybę dėl to, kad ji – netikra televizija, bet LRT juk yra tikrų tikriausia, nacionalinė ir todėl jai turėtų rūpėti, kad internetinio šaltinio signalą būtų galima pamatyti per klasikinį televizorių, o ne tik per monitorių.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Konsumerika, Technologijos
Tags: , , , , , ,

Palikite komentarą