E. JAKILAITIS IR KONTROVERSIŠKOJI FEKALIJOS REŽISŪRA

(Last Updated On: 2020-07-15)

Komentatorius zzz patalpino patyrusio viešųjų ryšių vilko Kristino Taukačiko elektroniniu būdu signifikuotą įrašėlį viešojoje erdvėje, kuris turėtų įrodyti, kad Edmundo Jakilaičio marškinių apkakojimas lakštingalos ekskrementu buvo surežisuotas:

E. JAKILAITIS IR KONTROVERSIŠKOJI FEKALIJOS REŽISŪRA

Primenu, kad menama fekalija ant E. Jakilaičio užkrito ketvirtadienio vakare, o Kristino Taukačiko įrašo paskelbimo data – ketvirtadienio popietė.

Kažkaip manyčiau, kad solidžios televizijos naujienų tarnybos vadovas galėtų ir kitais būdais bandyti atkreipti į save dėmesį. Darykit tada pas save infošou, o ne visokius ten Reporterius.

Please wait...
Skaityk  "MAŽI" TV KANALAI: 2009-ŲJŲ SAUSIS - 2010-ŲJŲ BALANDIS
Kategorijos:  Keistumai, Rinka
Tags: , , , ,

12 komentarai:

  1. nida | 13 lapkričio, 2010 at 15:59

    jochaidi, čia buvo gryniausios prabos viral. Tačiau gal ir glumina, kad rimtoje laidoje kalbant apie apkaltą panaudotas toks triukas. Bet apkakoti Gradauskienę Burbule gal ir visai būtų neįdomu. Jakilaičio laidą žiūrėjo daugiau žmonių, kurių dauguma (žr. komentarus lryte) viską priėmė už gryną pinigą. To ir siekta.

    Please wait...
  2. Mykolas | 13 lapkričio, 2010 at 17:19

    Nebent dar viena idėja, kad laida jau buvo nufilmuota ir į eterį paleista netiesiogiai. Tada viskas būtų paaiškinama ir dėl šio išankstinio pastebėjimo. Tiesa, lyg p. Edmundas teigė, kad laida tiesioginė…

    Please wait...
  3. Mykolas | 13 lapkričio, 2010 at 18:43

    Bullshit, Bosanova su Taukaciku su situo ziauriai susimove. Viralas geras tada, kai perduoda zinia, o ne tik yra viralas ir tiek. Be to, is anksto paskelbimas Facebooke parodo zema ju lygi – nupjove saka, ant kurios sedejo viralas.

    Please wait...
  4. Stebetoja | 13 lapkričio, 2010 at 23:05

    Sad!

    Please wait...
  5. sakes | 14 lapkričio, 2010 at 20:42

    Visiska geda. na Taukacikas, kaip profesionalas parode tikra savo lygi:))) dirbo su komanda, bet isdave visus… jis – isdavikas, jei zino kas yra teaseris, jei nezino kas yra teaseris, tai jis neprofesionalas ir tiesiog yra nepatikimas pr darbui. tiek ziniu.

    Please wait...
  6. Gabija | 14 lapkričio, 2010 at 22:34

    Tos grįžtančios operinės lakštingalos apkakos ir daugiau žmonių, tokios jau tos lakštingalos. O laida tik vadinasi “Lietuva tiesiogiai”, niekas nesakė, kad ji yra tiesioginė.

    Please wait...
  7. uagadugu | 14 lapkričio, 2010 at 23:42

    “Tik vadinasi”… Žinia, kuri tik vadinasi žinia. Jakilaitis, kuris tik vadinasi Jakilaitis. Vainauskas, kuris tik vadinasi Vainauskas. Simuliakras, kuris tik vadinasi simuliakras. Imuliakras muliakras uliakras liakras iakras akras kras ras as s.

    ………………………………………

    prrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

    Please wait...
  8. Povilas | 18 lapkričio, 2010 at 16:42

    Kita versija: http://www.youtube.com/watch?v=CgYIBZSmYEo

    Please wait...
  9. SKAIČIAI: VIENOJ DĖŽĖJ – ANIMUOTAS ŠUO IR URMANA | uagadugu
  10. uagadugu » Blog Archive FIASKO, ARBA KAIP AŠ BANDŽIAU PASIŽIŪRĖTI RINKIMŲ DEBATŲ LAIDĄ PER TOLI PAŽENGUSIĄ LRT - uagadugu
  11. PASIKEITIMAI NAUJAISIAIS: NEMIRA PUMPRICKAITĖ Į LRT - uagadugu - uagadugu
  12. SKAIČIAI: VIENOJ DĖŽĖJ - PUMPRICKAITĖ, ANIMUOTAS ŠUO IR URMANA - uagadugu - uagadugu

Palikite komentarą