LNK: “LIETUVOS SUPERMIESTAS” SĖKMINGAI PASIBAIGĖ IR KELIASI Į KITĄ SEZONĄ

(Last Updated On: 2019-07-24)
LNK laidos "Lietuvos supermiestas" kadras

Lietuvos supermiestas © Karolis Bingelis (Ciklopas)

Užvakar triukšmingu superfinalu LNK eteryje baigėsi Lietuvos supermiestas – prieštaringos sėkmės laida. Tokia ją vadinti galima dėl to, kad jos reitingų kreivės anaiptol nebuvo taip dominuojančios kaip kitos LNK savaitgalių primadonos – Žvaigždžių duetų šeštadienį.

Tiesa, būtent prieš Lietuvos supermiestą TV3 priešpastatė Chorų karus, šią laidą perkėlusi iš šeštadienio, kur ją rodė ankstesnį sezoną. Prieš Chorų karus Lauryno Šeškaus prodiusuojamam Lietuvos supermiestui sekėsi kovoti permainingai. Iš pradžių sunkiai, vėliau Chorų karai seko – tapo plepesni ir labiau ištęsti, o LNK laida – atvirkščiai, įgavo pagreitį.

Per Velykas jau sėkmingai blokuotas Tu gali šokti, o po užvakarykštės laidos gelta konkurentams ne juokais ir girtasi, jog iš viso tiesioginės LNK transliacijos metu sulaukta absoliučiai rekordinio kiekio – daugiau nei pusės milijono (511 707) žiūrovų skambučių. Už Klaipėdą skambinta 351 530 kartų, Marijampolę – 104 888, Visaginą – 55 289.

Tu gali šokti taip ir nepavyko išnirti iš pilkosios zonos – TV3 laidos transliavimo metu Lietuvos supermiestas ryškiai dominavo – 10.7: 7.0 (duomenys iš TNS).

LNK liko patenkinta projekto transliavimu, su juo neatsisveikina ir pratęs kitą sezoną. Anot jos, populiarus LNK projektas atsisveikino iki kitų metų.

O uagadugu fiksuos, kaip TV3 šokių laidai sekmadieniais seksis kovoti su LNK proginiais koncertais.

P.S. Beje, anot uagadugu komentatoriaus Žiūrovo, LNK  visą Lietuvos supermiesto transliavimo laikotarpį savo svetainėje laikė įkėlusi skrajutę, kur buvo fiksuota ne tik neteisinga laidos transliavimo pradžia, bet ir Mariui Jampolskiui kompaniją palaikė Rolandas Vilkončius, o ne Algis Ramanauskas-Greitai:

LNk laidos 'Lietuvos supermiestas" reklamos vinjetė

 

Please wait...
Kategorijos:  TV istorija, Kanalai, Laidos, Personalijos, Rinka
Tags: , , , , , , , , ,

Palikite komentarą