KOMENTATORIAUS RUBRIKA: RIMAS BRUŽAS APIE “SAVAITĖS ATGARSIUS”

(Last Updated On: 2019-07-24)

Pasaulis šiaušiasi nuo įvykių Pakistane, o LTV “Savaitės atgarsiai” sugeba transliuoti “aktualią diskusiją” apie popiežių su S.Tamkevičium ir J.Komaru, kuriam vertėtų paskaityt tautiečio Č.Milošo mintis apie tautos mesianizmą. Suprantu, kad reikia įvado į gautąjį filmą apie Paulių II, bet taip nereaguoti pasaulinę aktualiją aktualijų laidoje, manau, yra daugiau nei neprofesionalu. Nežinau kurios grandies tai liapsusas, bet bažnyčia yra atskirta nuo valstybės jos Konstitucija ir Nacionalinis transliuotojas turėtų vadovautis visuomenės informavimo funkcija (nekalbant apie žurnalistikos kanonus).

Please wait...
Skaityk  K. VITKUS: GREITAS PAJAUNĖJIMO RECEPTAS
Kategorijos:  Laidos, Personalijos
Tags: , , , , , ,

3 komentarai:

  1. Mindauqas | 3 gegužės, 2011 at 00:02

    Kaip galima reaguoti į įvykius įrašytoje laidoje??? Be to, viskas vyko vakare JAV laiku, tai pas mus buvo dar didesnis vakaras.

    Please wait...
  2. uagadugu | 3 gegužės, 2011 at 07:02

    Na, pas mus buvo dar didesnis rytas, jei ką. Programoje, beje, parašyta, kad tai – tiesioginis eteris, o ne įrašyta laida. O jeigu ir įrašyta…- juk tokia žydra svajonė – atlekia pirmadienį iš ryto į televiziją Savukynas ir ta proga, kad nukeptas Osama, nuima įrašytą laidą ir išsireikalauja tiesioginio eterio. Stebuklai, ane?

    Please wait...
  3. skirtumas | 3 gegužės, 2011 at 08:22

    O bet tačiau galima viską daug gražesnėm spalvom paišyti: juk staigiai sureaguoti ir ką nors prasmingo pasakyti gali patys amerikiečiai, o kartu ir britai su savo bybysy. Mums, kad kas nors įdomaus gautųsi reikia pasiruošti. Pasikviesti žmonių, apmąstyti temas… Viską….

    Taigi turėtų išeiti nebloga laida (kad ir po savaitės) su gilesnėmis analizėmis. Man to užtektų.

    Please wait...

Palikite komentarą