“ŽVAIGŽDŽIŲ KLUBAS” PASITINKA MIRTĮ FEJERVERKAIS

(Last Updated On: 2019-10-28)
"ŽVAIGŽDŽIŲ KLUBAS" PASITINKA MIRTĮ FEJERVERKAIS

Žvaigždžių klubas © LNK

Jei pamenate, pirma Žvaigždžių klubo laida prasidėjo tikru šoku. Rafinuoto skonio laidos dramaturgas dirbo pagal geriausius off off ir dar kartą kažkur toli off teatro pavyzdžius – sugalvojo susodinti dvi gražias merginas tupykloj ir į jų lūpas įgrūdo žėrintį pokalbį: – A lenda? – Lenda, lenda.

Čia buvo gili potekstė. Scenaristas parodė savo požiūrį į šou pasaulį.

Iš kurio, beje, valgo duoną.

Potekstės genialumo niekas nesuprato ir jau antroj laidoj tupyklos segmento neliko.

Vėliau tobulėta, arba, jei tiksliau, artėta link universalaus blizgučio pagal gilaus Lietuvos kaimo supratį.

Dingo dramaturginės vingrybės, laida virto paprastesnės formos pokalbių šou Natalijai Zvonkei. Pasisekė su varžybine aplinka. Mat, Dar pažiūrėsim naujieji prodiuseriai, o kartu ir jos aktoriai – dramaturgai, sugalvojo daryti ne parodijas iš kitų laidų, kur buvo tikrai stiprūs, bet patys kurti laidą – kažką panašaus į globaliąją parodiją iš jau beveik pasimirusio realybės šou. Čia, beje, irgi nestigo fekalinio humoro.

Buvo labai blogai. Net ir didžiausi Dar pažiūrėsim fanai greitai nusisuko. Čia Žvaigždžių klubas reitingų kreivėse ir pražydo. Fontanų nebuvo, bet apie dešimt procentų tyvuliuota (duomenys iš TNS). Tiesa, po to kiek susitraukta, nes Dar pažiūrėsim grįžo į buvusio formato rėmus.

Ši istorija galėjo tęstis bent jau iki sezono pabaigos, bet atsitiko gamtinis netikėtumas – Natalijos Zvonkės palaimingai nėščia būsena, o todėl buvo tik laiko klausimas, kada laidos neliks eteryje. O dar ir Farai neplanuotai į eterį įsispraudė

Šiandien rodoma, panašu, paskutinė Žvaigždžių klubo dalis. Rašau apsidrausdamas panašu, nes nėra jokio oficialaus pranešimo. Bet kitą savaitę laidos programoje jau nėra, keletą pastarųjų rodyta po dvi dalis – norėta kuo greičiau pabaigti. Televizijos niekuomet apie laidų nuėmimus oficialiai ir nepranešinėja – nėra ko tokiais dalykais girtis. Todėl, manau, kad Jurgos Pukenytės prodiusuoto Žvaigždžių klubo amželis baigėsi.

Skaityk  AUDRIUS SIAURUSEVIČIUS IR LRT PASIEKIMAI: ATLYGINIMAI, KOMPENSACIJOS IR TRANSLIAVIMAS

Laida, kaip ir prasidėjo, taip ir baigiasi perversiškai. Prasidėjo tupykla, o baigiasi tortais ir fejerverkais.

O mintys turėtų būti apie pagrabą

Puota maro metu.

Be tupyklos.

Please wait...
Kategorijos:  Laidos, Personalijos, TV istorija
Tags: , , , , , ,

2 komentarai:

  1. ztkp.lt (Paulius) | 3 vasario, 2011 at 13:11

    Per Paparazzi 2010 apdovanojimus renginio vedėja Zvonkė pareiškė: “LNK – kur galima vesti penkias laidas už vienos laidos kainą.” Matyt, nebuvo labai patenkinta 🙂

    Please wait...
  2. jurga | 3 vasario, 2011 at 14:43

    Labai juokingas komentaras. Bravo autoriui!

    Please wait...

Palikite komentarą