LAURA BLAŽEVIČIŪTĖ DAR ŽIŪRĖS Į “DAR PAŽIŪRĖSIM…”

(Last Updated On: 2020-06-10)

TV3 praneša, kad uždaro Dar pažiūrėsim… realybės šou.

Audrius Bružas, Rimantė Valiukaitė, Ramūnas Cicėnas, Giedrius Savickas

Dar pažiūrėsim… © TV3

Bet neuždaro paties Dar pažiūrėsim...

Televizija praneša, kad, cituoju, su pakiliu liūdesiu ir skausminga viltimi laidos „Dar pažiuresim…” taryba praneša, kad dėl netikėto realybės šou „Per kančias į žvaigždes” dalyvių visiško ir staigaus sužvaigždėjimo, dėl jų bukumo, tuščiagarbiškumo ir egzhibicionizmo pergalės prieš sveiką protą, prigimtinį žmogaus kuklumą ir saiko jausmą, šis daug žadantis šou uždaromas.

Jums leidus, išversiu šitą pliurpalynę į žmonių kalbą.

Televizijos laidos modifikavimo projektas iš TV laidų parodijų šou į žanro (realybės šou) parodiją nepavyko. Aktoriai buvo be galo įdomūs patys sau ir tarp lietuviškosios žiūrovų įvairenybės čia atsitiko net ir saujelė visai lojalių, bet jų buvo gerokai mažiau, nei TV3 reikia. Dar pažiūrėsim… reitingų kreivės atrodo prasčiausiai iš visų autorinių laidų, pasirodžiusių TV3 eteryje šį sezoną. Pralaimima net ir iškart visų nurašytam LNK Žvaigždžių klubui, kurio paskutinė laida jau labai ženkliai stuktelėjo į aktorių rafinuotų autorinių ambicijų pasireiškimų maumenėlį TV3 eteryje.

Kuo laida ruošiasi tapti?

Kita citata: Visi dalyviai – Rimantė Valiukaitė, Edita Užaitė, Audrius Bružas, Ramūnas Cicėnas, Giedrius Savickas, Ineta Stasiulytė, Martynas Nedzinskas komisijos patvirtinti kaip galutinai ir beviltiškai sužvaigždėję ir yra tinkami bet kuriai ir drauge visoms lietuvių televizijų laidoms. Nuo šios dienos kiekvieną trečiadienį 20.30 val. ir sekmadienį 16.30 val. TV3 žiūrovai juos matys praktiškai visose jums žinomose esamose laidose, kai kuriose buvusiose ir tikrai visose būsimose laidose.

Dar vienas vertimas – TV3 pasirinko ne Dar pažiūrėsim… nuėmimą apskritai, o grąžino į laiko patikrinto pastarojo sezono laidos formato rėmus – TV laidų parodijavimą.

Skaityk  DVEJINIMASIS: DVI "PASKUTINĖS INSTANCIJOS" IR VIENA JANUTIENĖ

Tiesa – vienas skirtumas. Nepanašu, kad grįžtama prie prodiuserių, su kuriais išrastas tą pastarąjį sezoną riedėjęs dviratis – Freaky Production House…

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos
Tags: , , , , , , , , , , , , ,

13 komentarai:

  1. Paulius | 10 spalio, 2010 at 13:06

    nu va, norėjo Ryškus pasišildyt svetimos šlovės spindulėliuose… pasišildė porą mėnesių… Manau, freakai rankytėm trina dėl tokios nesėkmės :)))

    Please wait...
  2. Ingis | 10 spalio, 2010 at 16:59

    Nemanau, kad “frykai” labiausiai prisidėjo prie buvosios laidos šlovės. Kolektyvas viską paskaičiavo. Pagyveno iš lengvų honorarų, toliau įsijungė stabdžiai, tad važiuos senu, išbandytų keliu. Aišku, tai kirs per laidos biudžetą, bet, manau, išsigelbės, gerai, kad laiku susizgribo.

    Please wait...
  3. Majus | 10 spalio, 2010 at 18:04

    Labai abejoju ar jiems pavyks jau išsigelbėti. Pripažinsiu praita sezoną buvau nuolatinis šios laidos žiūrovas, tačiau į sezono pabaigą buvo jau visiškai išsisemę, todėl jau tuomet buvo nebeskanu žiūrėti. Šis sezonas jau visiška tragedija. Manau geriausias variantas būtu buvęs padaryti metų pertrauką ir poto gryžti, gal jau būtu atsirade medžiagos ką parodijuoti iš naujų laidų ir panašiai.

    Please wait...
  4. bebras | 10 spalio, 2010 at 22:24

    Ingis, o tu manai, kad ne frykiai juos pastatė į vietą ir praeitais metais neleido daryt tokių nesąmonių, kaip realybės šou?

    Please wait...
  5. idomu | 11 spalio, 2010 at 11:33

    Jeigu ras padoresni scenarista uz Rysku, gal ir yra sansu sugrizti…

    Bet kiek suprantu scenaristo jie nesiruosia keisti…

    Bet kazkaip manau geriau butu buve iseit po metu rodymo ir but prisimintiems GERAI.

    Please wait...
  6. kvadratukas | 11 spalio, 2010 at 11:35

    aktoriai yra vaidintojai ir menininkai, o ne prodiuseriai. bet koks vaidintojas neiko gero nesuvaidins, jei rezisierius nesurezisuos, o vadyba nesudirbs. as labai lietuviskai piktai dziaugiuosi tokia dar paziuresim nesekme. frykiai – malaciai, o ryskus senokai atsilikes nuo realybes ir siuolaikines tv.

    Please wait...
  7. Ingis | 11 spalio, 2010 at 14:45

    —>Bebrui. Manau, kad ne “frykai”, Kodėl? Cituoju kas buvo sklebiama prieš metus:”Laidos “Dar pažiūrėsime” režisierius Simonas Aškelavičius: Kad tai turi būti humoras ir parodijos pasiūlė prodiuserinė kontora “Freaky production house”, o formatą bei visa kita sugalvojom su draugais Ramūnu ir Giedrium.”. Todėl, manyčiau, “kvadratukas” pervertina kūrybinės komandos potencialą. Kodėl? Pasižiūrėkite “Freaky production house” naują produktą “Iki pasimatymo, mama” ir gal nebemanysite, jog aktoriai, jų įdėjos yra paskutinėje vietoje.

    Please wait...
  8. bebras | 11 spalio, 2010 at 19:52

    Ingis, pavydžiu tau tavo naivumo ir tikėjimo viskuo, kas parašyta 🙂

    Please wait...
  9. Ingis | 11 spalio, 2010 at 20:21

    Bebras, nieko tokio. 🙂 Tu esi teisus, o mano argumentai yra niekiniai.

    Please wait...
  10. hitas | 14 spalio, 2010 at 23:16

    O aš dar galvojau, kad čia man vienam tas realybės šou nei penki, nei devyni… Pagaliau atėjo į protą.

    Please wait...
  11. “24 VALANDOS”: PIRMASIS LNK PROGRAMOS PERMAIŠYMAS ŠĮ SEZONĄ | uagadugu
  12. SKAIČIAI: BTV – GILIOJE DUOBĖJE | uagadugu
  13. SKAIČIAI: RŪTOS ŠOKANČIOSIOS KASPINIUOČIO PASADOBLIS | uagadugu

Palikite komentarą