TV3 JUOKSIS IŠ KOLEGŲ. PAVOJINGI ŽAIDIMAI

(Last Updated On: 2019-08-20)

 

tv3

© TV3

TV3 pranešė apie savo sezono naujienų savireklamos koncepciją. Ji remiasi skaičiumi 10 ir prasideda nuo dabar – t.y. likus 10 savaičių iki sezono pradžios kiekvieną savaitę bus skelbiama apie vieną iš vos telpančių, dar neatskleistų laidų ir grandiozinių projektų.

Tiesa, nemaža dalis tų naujienų jau atskleista, todėl atskleistos paslapties orgazmo (šitoje vietoje tur būt jau konfliktuoju su nepilnamečių įstatymu, nes galiu skatinti nesveiką lytinį geismą, kurio objektas visiškai paranormalus ir efemeriškas – nepagaminta laida) žiūrovas gali ir nepatirti.

Panašu į konceptualumą. Lauksime adekvataus atsakymo iš LNK. Savęs pateikimas rinkai LNK televizijoje gerokai šlubuoja arba bent jau vėluoja. Kai kas tai vadina solidumu, o kiti ne taip metafiziškai – idėjų stoka.

Pirma TV3 naujiena yra nuo rudens startuosiantis televizijos parodijų šou! Laida skirta tiems, kurie retai turi laiko įsijungti televizorių, tačiau nori išvysti svarbiausius jų praleistų laidų momentus, paskanintus didžiuliu sveiko humoro užtaisu. Puikiai pažįstami ir mėgstami improvizacijų meistrai, dar puikiau – net iki kaulų smegenų įsimintini filmai, reklamos, vaizdo klipai ir svarbiausia – televizijos laidos šį kartą papuolė į tikrų ekspertų rankas.
„Ramūnas Cicėnas, Giedrius Savickas, Audrius Bružas, Rimantė Valiukaitė – tai pagrindinė ketveriukė, kuri nuo rudens TV3 žiūrovams atskleis linksmąją televizijų pusę. Juoksimės iš visko, ką kasdien su malonumu ar pykčiu matome ekranuose – filmai, kurių frazes jau išmokome atmintinai, reklamos, kuriose sužinome, kurie skalbimo milteliai nepalieka jokių dėmių, laidos, kurios ne tik juokauja, bet ir užsiima rimtąja publicistika – visa tai patenka į tikrų improvizacijos meistrų rankas ir tampa ypatingai linksmu parodijų šou“

Labai savimi pasitikintis, ypatingus linksmumus žadantis pareiškimas. Kitko iš savireklaminio teksto ir negalima laukti. Su humoru Lietuvoje labai sunku. Jo visi nori, bet labai mažai kas moka kokybiškai padaryti. Lietuvoje daug menininkų, išgarsėjusių pasaulyje. Deja, gero humoro pavyzdžius suskaičiuosi ant vienos rankos pirštų. Ant manęs gal kas nors supyks, bet, manau, porą mėnesių ant bado dietos pasodintas vienas Dviračio šou autorių Haroldas Mackevičius taptų romantišku individu su įdubusiais skruostais ir dvasingai blizgančiomis akimis, o todėl be problemų sukurtų kažką tokio meniško, kaip, tarkim, Šarūnas Bartas. Ilgai trunkantys, mąslūs planai, mįslingos daugiareikšmės metaforos.. O tegu Šarūnas Bartas pabando peliukams Sūrskiui ir Mauzeriui parašyti tokį tekstą, kad pilvai skaudėtų nuo juoko. Bulvinį medalį išrašytume.

Skaityk  GĖDA: LNK "JOJA" ANT "LIETUVOS RADIJO" IDĖJŲ

Būtų smagu, jei naujai parodijų laidai pasisektų. Bet nesu tuo tikras. Laidos pirmtakė Pagauk kampą, kur vaidino du iš čia minimų aktorių – Rimantė Valiukaitė ir Audrius Bružas, nors ir tapo kultine, bet tik labai nedideliam žiūrovų kiekiui. O didžiuma jos tiesiog nesirinko. T.y. nepaspausdavo distancinio pultelio mygtuko su LTV numeriu. Optimistai sakys, kad dėl to, jog pati LTV menkai populiari. Gal. Bet laidos audinyje būta rimtų duobių.

Prodiuserių cecho senbuvio Sauliaus Bartkaus Ačiū dievui, atėjai tame pačiame TV3 irgi bandė žaisti su panašia materija, bet laida nebuvo sėkminga ir nesulaukė sezono pabaigos.

Nebent dabar pasimokyta iš klaidų.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos, Rinka
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Palikite komentarą