TV3 IR LNK SAVIREKLAMOS KARAS SEZONUI ARTĖJANT

(Last Updated On: 2020-05-02)

TV žiūrovai turėjo pajusti ypatingą LNK ir TV3 anonsavimo dvikovos kaitrą.

Nuėmęs epigonišką, akies vaizdeliu paženklintą Šok su manimi anonsą, TV3 kanalas paruošė įtaigią istoriją pasakojantį suktuką, kur prašmatnų limuziną vairuojantį laidos vedėją Vytautą Šapranauską sustabdo vienas šokėjų, policininkas profesionalas Ramūnas Matonis. Bet nebaudžia. Nes iš automobilio išgurma spiečius šokių laidos dalyvių, o griausmingas Vytauto Tulevičiaus balsas skelbia, kada įvyks tikrų šokių projekto startas. Jaučiate geluonį?

Tikri šokiai tik pas mus – konkurentai yra tik kopijuotojai.

Bus čia, aišku, visokių nuomonių…

Galvojančių kitaip taip pat nepritrūks.

LNK atsako Let’s Tango energija ir ryžtu.

Tokiam anonsui piršto tarp dantų geriau nekišk. Nukąs be sentimentų. Ir dar erotiškas Ingos Valinskienės balso tembras pabaigai.

O štai sezono atidarymo anonso muzikinis takelis nekabina…

LNK penkiolikto (o čia teisingai suskaičiuota?) sezono anonsavimui papildomai pasitelkia kitus kanalo senbuvius. Tiesa, išbuvusius kanale anaiptol ne visus 15 metų – Vytautą Šerėną ar Algį Ramanauską.

Pastarasis pavadina kanalą mama ir žvelgia į kamerą skersakiuodamas. Beveik tikime. Nors, aišku, neatsargus toks žingsnis. Ką sakysi, kai kuris kitas pateiks palankesnį pasiūlymą. Tą irgi vadinsi mama?

Mamai, panašu, pagailo balso įgarsinti Lietuvos dainos anonsą. Netikiu, kad puikiai tembrą moduliuojančio A. Ramanausko prodiuserė Laura Paukštė neprašė palankiai susimoduliuoti jo vedamos laidos atžvilgiu.

Nors gal projektas kažkoks įtartinas… Tai ir įgarsino kažkoks laibas balselis.

O štai vienu TV3 anonsavimo fetišų pasirinktas Marijonas Mikutavičius atidirbinėja už penkis. Jis sušilęs ir plačiai išsišiepęs bėgioja stadionu, gatvėmis ir dar nežinia kur. Taip pat su Mia įnirtingai pluša prie Muzikos čempionų taurės anonsavimo, kur ir vėl be lašelio dvejonių reiškia karštus jausmus kanalui, bučiuodamas skardinę taurę.

Skaityk  BTV ŽADA SKANDALUS IR KARĄ SAVIVALEI

Nors TV3-jų mama ko gero nepavadintų. Gal meiluže greičiau…

Man pasirodė panašūs abiejų talentų konkursų anonsai. Abu filmuoti kažkur viršustogiuose, abi laidas pristato vyriškos lyties personažai. Bet čia LNK tarsi šaiposi iš TV3. Prieš pastarojo Mindaugą Stasiulį ir Džiugą Siaurusaitį išrikiuodama keturis muškietininkus – Arūną Valinską, Algį Ramanauską, Vytenį Pauliukaitį ir Vitalijų Cololo. Šių masė atrodo daug didesnė ne tik dėl V. Cololo svorio kategorijos…

Savireklaminėje dvikovoje neapsieinama ir be skaudžių smūgių iš pasalų. Štai tą patį vakarą, kai įvyko TV3 Šok su manimi prabangus renginys, kažkur gūdžiuose Nemenčinės miškuose LNK surengė Žvaigždžių klubo pristatymą, sulaukusį nė kiek ne mažesnio žurnalistų ir fotografų dėmesio.

LNK lenkia TV3 serialus su Mano mylimo priešo antrojo sezono premjera, bet toli nenuskuodė anonsuodama. TV3 Širdis paklydėles pristato į avansceną įboginusi teiginį, kad tai Naisių vasaros kūrėjų darbas, nors kai kurie uagadugu komentatoriai tuo abejoja. Mes prisijungiame.

Na, įdomu, kaip bus su ta Drąsos kaina. Jei Drąsių Kedį moterys vadino gražuolėliu, tai jo įkvėpto serialo personažą vaidinantis aktorius labiau primena Kvazimodą.

Nors vaidina gal ir gerai…

TV3 į prabangų LNK sezono atidarymo renginį, sujungtą su Kviečiu manimi šokti premjera, po pusantros savaitės atsakys, ko gero, ne mažesne pompastika iš, dėmesio, Vilniaus Rotušės aikštės.

Kol kas kanalas apie tai primena trumpa mizanscena, kur vaidina aktorius Giedrius Savickas iš laidos Dar pažiūrėsim.

Dar pažiūrėsim skamba grėsmingai.

Bet po pusantros savaitės…

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

8 komentarai:

  1. Corot | 16 rugpjūčio, 2010 at 10:10

    “Laibas balselis” ar tik nebus Dominyko Kubiliaus ten? 🙂 O šiaip su tais šokiais įdomiai: LNK projekto lyg ir daugiau žiniasklaidoje, lyg ir poros aiškesnės. Na, žiūrėsim. P.s. “Let’s tango” tikrai gerai. 🙂

    Please wait...
  2. Piktuolis | 16 rugpjūčio, 2010 at 10:12

    “LNK sezono atidarymo renginį, sujungtą su Kviečiu manimi premjera” – man regis nebe pirmas kartas pavadinimai maišos. Bet negali pykt – surasti dešimt skirtumų tarp tų projektų būtų nelengva. 😉

    Please wait...
  3. Tomas | 16 rugpjūčio, 2010 at 10:17

    Let’s tango tikrai gerai skamba 🙂

    Please wait...
  4. praeivis | 16 rugpjūčio, 2010 at 10:36

    Mažai LNK tematau, bet man tai įdomiausia Vilija Matačiūnaitė. Tiek užmačius šokių projekto prisistatymą kur ji su juodais akiniais. Tiek jos kalba LNK penkiolikto sezono anonsuose, bent jau man sudaro įspūdį, kad jai labai gėda. Ar tai labai pinigų reikia, ar apdujusi pasirašė kontraktą, kurį nori nenori dabar tenka vykdyti 🙂

    Please wait...
  5. uagadugu | 16 rugpjūčio, 2010 at 10:55

    Ačiū, Piktuoli, taisom.

    Please wait...
  6. Mantas | 18 rugpjūčio, 2010 at 23:51

    LNK su (kaip suprantu) mažesniais resursais, visada padaro taip, kad ir preiš TV3 negėda, o kartais ir geriau. Kūrybingiau ten žmonės masto, mano, kaip plačiai žvelgiančio vartotojo nuomone. Bet noriu mestelt pastebėjimą ne apie visumą, o apie straipsnyje esančią mintį, esą LNK sezoninio anonso gabaliukas nelabai kabina. Tiesa, muzika – skonio reikalas, bet LNK muzika visuoment kažkuo išskirtinė ir netokia pigi kaip TV3. Nors to išskirtinumo didžiajai auditorijai ir nelabai reikia – geriau kas nors lengvai suvokiamo, kad galva dar neduok dieve neperkaistų stengiantis suprast, bet čia tik nuomonė. O geriau įsižiūrėjus tai labai puikiai sumontuotas LNK sezono anonsas pagal muziką. Tik kažkaip per daug remiamasi į šokių projektą, parodant tik vieną, kitą ištrauką iš filmo (kurie ir tai nesuprasi kokie, iš kur). Taip parodoma, kad kaži kokių smagumynų, konkuruosiančių su TV3 animacijos grandų rinkiniu (nutorrentintų šimtus kartų) tikėtis neverta. Piniginė spaudžia taip, kad net anonse matosi.

    Please wait...
  7. uagadugu | 19 rugpjūčio, 2010 at 09:03

    Mantai, kadangi mano komentarų filtras buvo sustabdęs paties komentarą kaip naujo komentuotojo, kuriuos pirmam kartui autorizuoju, tai turiu pagrindo manyti, kad nesi tas pats Mantas, kuris šio tinklaraščio komentarų skiltyse dažnai reiškiasi. Jei esu teisus, būtų neblogai, jei susigalvotum kitą nick’ą arba pasivadintum, tarkim koks Mantas Tikrasis, arba Dukart Mantas. Nesipainiotų.

    Please wait...
  8. LTV SARKAZMAS: “ŠOKA VISI!” | uagadugu

Palikite komentarą