“LIETUVOS SUPERMIESTO” ILGINIMAS: LNK SĖKMĖS MIRAŽAI

(Last Updated On: 2011-02-21)
"LIETUVOS SUPERMIESTO" ILGINIMAS: LNK SĖKMĖS MIRAŽAI

Lietuvos supermiestas © LNK

uagadugu gyvai domėjosi LNK programos manevrais, ilginant Lietuvos supermiestą.

Atėjo metas apžvelgti rezultatus. Primenu, kad po sėkmingos Chorų karų premjeros, kai LNK nuo jos gavo į kaulus, nors TV3 laida anaiptol nebuvo tobula, servetėlės sukruto keisti padėtį.

Nežinau, kokių turinio patobulinimų buvo prigalvota – Lietuvos supermiesto idėjinio sandėliuko sienos, kaip jau uagadugu rašė, yra lengvai stumdomos – bet tinklelio rėmai pratempti pagal plius-kempenkiosminutinę formulę.

Atėjo metas apžvelgti rezultatus. Vakar LNK ir TV3 Lietuvos supermiesto ir Chorų karų reitingo procentų santykis buvo 9.6: 14.2 kalvarijų naudai (duomenys iš TNS). Primenu, kad prieš savaitę, kai LNK laida dar buvo trumpesnė, o Chorų karai debiutavo, TV3 laimėjo kiek mažesniu skirtumu 13.3: 8.9.

Taigi, panašu, kad prielaida apie Lietuvos supermiesto turinio ribą – stiklinių lubų magiškąjį efektą buvo teisinga.

Gal tas prailginimas padėjo bent jau visam kanalui – šiaip ar taip beveik visą valandą generuoti 9 procentai, o ne penki, kaip anksčiau? Ko gero, taip…

Nors, kai žiūri suminį rodiklį – dienos auditorijos skaičių, šiurpsti. Jeigu prieš savaitę LNK nuo TV3 gavo 17.9: 20.1, t.y. 2.2 procento, tai vakar – jau daugiau, nei šešiais – 16.3: 22.4!

Padėjo negauti dar labiau?!

Nors, aišku, ne Lietuvos supermiestą čia reikia kaltinti, o įsisenėjusiai beviltišką LNK ligą – nesugebėjimą tvarkingai dirbti su programa už geriausiojo laiko zonos ribų.

Čia viešpatauja lengvai apsinešusio, vėjavaikiško invalidumo nuotaikos.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Rinka
Tags: , , , ,

Palikite komentarą