TV REITINGAI: KREPŠINIO ČEMPIONATO BURTAI NEPRILYGO “LIETUVOS SUPERMIESTUI”

(Last Updated On: 2011-02-02)
TV REITINGAI: KREPŠINIO ČEMPIONATO BURTAI NEPRILYGO "LIETUVOS SUPERMIESTUI"

Lietuvos supermiestas © LNK

Bene didžiausioje savaitgalio intrigoje turėjo išaiškėti, ar TV3 pavyks stabdyti LNK Lietuvos supermiestą. Primenu, kad LNK trimis savaitėmis anksčiau startavo šiuo megareginiu.Tuo tarpu TV3 neskuba parodyti Chorų karų ir marinuoja laiką su Žmonių apdovanojimais ankstesnį sekmadienį, o pastarąjį bandė LNK pūškavimą pristabdyti su 2011 metų Europos krepšinio čempionato burtų traukimo ceremonija.

Jei Žmonių apdovanojimai prilygo LNK laidai, tai krepšinio burtų traukimas nusileido. Lietuvos supermiesto reitingas buvo 13.5, kai ceremonijos – 10.2 (duomenys iš TNS).

TV3 visai sėkmingai su LNK kovėsi pirmojoje, koncertinėje renginio dalyje, tačiau LNK kreivė ryškiai pakilo, o TV3, atvirkščiai, smarkiai nukrito 20.30 val., kai burtų traukimas prasidėjo. Pasitvirtino nuojauta, kad tie burtai – tik labiau  į sportą bandantiems gilintis, o visiems kitiems krepšinis yra, visų pirma, bėgiojimo aikštelėje tingusis stebėjimas.

Na, aišku viena – kol kas nei Lietuvos supermiestas nėra toli atsiplėšęs, nei TV3 su savo proginiais renginiais nėra beviltiškai nublokšta į nebūtį.

Chorų karai startuos neatšalusioje vietoje.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Krepšinis, Laidos, Rinka, Sportas
Tags: , , , , , , ,

3 komentarai:

  1. Kebabinskas | 1 vasario, 2011 at 08:47

    smagus epizodas iš burtų traukimo teletilto http://www.youtube.com/watch?v=sp8OgRfURHY

    Please wait...
  2. Justas | 1 vasario, 2011 at 13:33

    Andrius Mamontovas:
    “Pabandžiau žiūrėti krepšinio čempionatui skirtą renginį per TV3. Nepykit kolegos, kas šitą renginį darėte, bet tai yra visiška gėda, o kai dar parodo salę pilną kostiumuotų žmonių, tai atrodo blogiau nei kad Boratas parodė Kazachstaną. Gal ir gerai, kad nelaimime Eurovizijos, nes jei tokį “šou” Europai parodytume, tai tik nusišauti arba emigruoti ir išsiskirstyti visiems.”

    Please wait...
  3. TV3 vs LNK: KREPŠINIO NAUJOJO HIMNO RINKIMAI NEPARKLUPDĖ “LIETUVOS SUPERMIESTO” | uagadugu

Palikite komentarą