KAPOJIMAS SNAPU: “KK2” TESTUOS TRIS TV3 SERIALUS!

(Last Updated On: 2011-02-02)
KAPOJIMAS SNAPU: "KK2" TESTUOS TRIS TV3 SERIALUS!

Ugnė Skonsmanaitė ir Tomas Ališauskas © LNK

Televizijose keičiantis serialams ir mosuojant slidžia keitimų tinklelyje korta, TV3 ir LNK parapijose tvyro karštligiška nuotaika.

LNK vietoj KK2 į programą 19.10 val.tėkštelėjus Pavogtą laimę, su šia TV3 bangomis konkuruosiantis Kelias namo savo kelią į reitingų golgotą pradeda viena diena anksčiau – pirma serija suplanuota ne pirmadienį, kur prasidės Pavogta laimė, bet ketvirtadienį.

Ir čia susidurs su KK2, kuris labai sėkmingai tvarko naujojo TV3 serialo pirmtaką šioje tinklelio pozicijoje – Drąsos kainą.

Gal tikimasi, kad Kelias namo staiga padarys stebuklą ir bus matomas? Labiau, nei startavęs tiesiai prieš pirmąją Pavogtos laimės seriją pirmadienį?

Tačiau čia galima įžvelgti ir šiokios tokios paslėptos intencijos. TV3 bijo Pavogtos laimės?

Gal ir yra tam priežasčių. Tarkim, man įtikinamai neskamba tie visi TV3 serialo pristatomieji ekologiniai tekstai:  chemikalais užterštas upelis. Visi pėdsakai veda link Kvedarų sodybos. Nors kaltininkas akivazdus, bet įrodymų trūksta. Algiui, regioninio parko direktoriui, gali tekti paaukoti savo sveikatą bandant įvardyti tikrąjį kaltininką.

Nežinau… Būtume kokie gėrybėmis aptekę vokiečiai, tai ir ekologija būtų svarbi, o Lietuvoj… Šalelėj, kur žmonės skaičiuoja kapeiką, kad bulvę papuvusią nusipirktų… Ta ekologija yra vienoj vietoj. Neprestižiškiausioj.

Todėl 10 Pavogtos laimės lavonų reitingų perspektyvoje skamba įtikinamiau.

Beje, KK2 teks savo skūra testuoti tris TV3 serialus. Šį ketvirtadienį vieną Kelio namo seriją, kitą savaitę paskutines Moterų meluojančių geriau dalis, o dar nuo kitos savaitės susidurti su Pasmerktais.

Fenomenaliai populiaraus serialo Moterys meluoja geriau paskutinės serijos tradiciškai visuomet būna labai gerai užsuktos, todėl KK2 bus labai sunku.

Gal tai – atsitiktinumas, o gal ir TV3 kanalo klastingas manevras. Tikslas – neleisti papūgoms pagauti pagreičio. Juk šios irgi neturėtų snausti ir rodys viską, ką turi geriausio.

Skaityk  LRT DREBINIMAI

Žiauri kaktomuša. Saulius Bartkus prieš Rolandą Skaisgirį.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos
Tags: , , , , , , , , , ,

Vienas komentaras:

  1. “KELIO NAMO” PREMJERA NEĮVEIKĖ “KK2″ | uagadugu

Palikite komentarą