LNK: KAI GUDRUMAS PAKIŠA KOJĄ

(Last Updated On: 2020-05-03)

Praėjusios savaitės TV rinkos lyderių konkuravimo kulminacinis akcentas buvo padėtas sekmadienio vakarą.

Čia rungėsi TV3 tradiciškai kiekvienus metus transliuojamas  Bitėlandas ir LNK šlagerių festivalio Palanga 2010 antroji diena.

Bet turėjo būti ne taip.

LNK savo programoje buvo suplanavusi Žvaigždžių duetų finalo kartojimą.

Tačiau prieš savaitę sugriaudė griaustinis ir nutraukė Palangos 2010 tiesioginę transliaciją. Anot LNK žaibas trenkė tiesiai į palydovinę anteną, nukentėjo keli LNK operatoriai, tiesioginė transliacija nutrūko. Jos nepavyko atstatyti per kelis bandymus. To nėra buvę per visą LNK istoriją.

Ta proga LNK įžvelgė savo istorinę galimybę nubausti TV3. Ji skubiai pakeitė programą ir mestelėjo ant Bitėlando žaibo nutrauktą transliaciją: tačiau renginį pavyko nufilmuoti iki galo, dabar jis montuojamas ir žiūrovai visą trijų valandų koncertą iš „Birutės uosto“ pamatys sekmadienį.

Perkūnėli, koks apsukrumz…

Rezultatas – anot TNS nuo TV3 atsilikta maždaug dvigubai, o dienos rezultatas tas, kad pagal auditorijos dydį nuo TV3 sekmadienį gauta į kaulus 5 procentais (ketvirtadaliu visos žiūrovų masės).

Žiūrovas antrą savaitę iš eilės beveik tuo pačiu metu žiūrėjo dvi su puse valandos to paties koncerto. Dėl paskutinio pusvalandžio, kurio nematė.

Baudikai…

Koncertu per koncertą, svogūnais per svogūnus, Chuck’u Norris’u per Chuck’ą Norris’ą.

Gali pagalvoti, kad pagrindinė LNK programos strategijos siekiamybė – daryti tai, ką daro TV3. Tik kiek vėliau – nusižiūrėjus, pataisius.

Inovacijų kanalas.

Kartais ir į ekskrementą tenka įlipti su šitokiomis inovacijomis…

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Rinka, TV istorija
Tags: , , , , , ,

4 komentarai:

  1. Mantas | 17 rugpjūčio, 2010 at 13:36

    Kai trūksta idėjų, belieka tik mėgdžioti…

    Please wait...
  2. praeivis | 17 rugpjūčio, 2010 at 14:32

    O kažkada buvo atvirkščiai – nebūdavo nė minties įsijungti TV3. Tikėkimės LNK pasikeis. Nors aš tai neįžvelgiu jokių požymių, kad jie bent bandytu, bent kažką keisti 🙁

    Please wait...
  3. Šiaip | 17 rugpjūčio, 2010 at 14:34

    Įdomu, gal kas žino kaip LNK serialui vakar sekėsi?

    Please wait...
  4. manau | 17 rugpjūčio, 2010 at 15:11

    kad tokias korekcijas į LNK programą įnešė ne pati LNK, o renginio rengėjai, kurie buvo aiškiai nepatenkinti, kad renginys buvo nutrauktas.
    Mano žiniomis LNK buvo labai nepatenkinti, kai rengėjai pareikalavo pakartoti visą “Šlagerių ” koncertą. Ir visaip bandė nuo to išsisukti…Ir tai padarė tik tam, kad nesusipykti su rengėjais…

    Please wait...

Palikite komentarą