“TU GALI ŠOKTI”: LEO KEIČIA MARIJONAS MIKUTAVIČIUS

(Last Updated On: 2020-04-25)

Laidoje Tu gali šokti šį sekmadienį atsitiko hiperįvykis. Aktorių Leo Pobedonoscevą pakeitė TV laidų vedėjas Marijonas Mikutavičius.

Marijonas Mikutavičius

“Tu gali šokti” © TV3

uagadugu aprašinėjo Leo įsijautimą į vedėjo vaidmenį, jį lygindamas su LNK 2 minutėmis šlovės taip: kur nukeliaus V. Pauliukaičio liežuvio improvizacija nežino niekas, o ką pasakys Leo, nuspėsi devyniais atvejais iš dešimties. Tai – plokščias ir štampuotas kalbėjimas. Aktorius atlieka neįdomų vaidmenį.

Nors TV3 visą sezoną ir bandė Leo įvairiuose įsikūnijimuose, matyt, įsivaizduodama, kad erzina LNK, pastaroji turėjo ko trinti rankas. Atiduotas, ko gero, nemažai kainavęs balastas ir, kaip rodo šio sekmadienio žingsnis, didelis galvos skausmas.

Tiesa, TV3 spaudos pranešimas tai diplomatiškai pasaldinadėl kūrybinių planų nesusijusių su Lietuva… Tikime, naiviai ir nuoširdžiai žiūrime į niekuomet nemeluojančias TV3 akis.

Pasak TV3 spaudos pranešimo, šįkart be galo piktas buvo primarijus Nerijus Juška, kurį naujasis vedėjas netgi nevengė patraukti per dantį už griežtumą.

Kol kas sunku spręsti, kiek vedėjo pakeitimas padės TV3 kanalui kovoti su 2 minutėmis šlovės. Kol kas nėra su kuo lyginti – pirma konkursinė TV3 laida kovojo ne su V. Pauliukaičio vedamu šou, o su koncertu. Tačiau paskutinė nekonkursinė laida su Leo atsiliko nuo 2 minučių šlovės daugiau, nei antra konkursinė su Marijonu.

Bet pastaroji atsiliko. Ir gerokai…

Leo fanai galėtų džiaugtis tuo, kad jo konkursinės laidos reitingai buvo aukštesni, nei Marijono vestos.

Bet ir konkurencinė aplinka buvo juokinga.

Laukiame išsižioję, kas bus toliau.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos, Rinka
Tags: , , , , , , , ,

2 komentarai:

  1. chamsinas | 10 gegužės, 2010 at 22:20

    Marijonas atrodė gerai. Savo vietoje. Pati laida, man rodos, įdomesnė, dinamiškesnė nei tos minutės abejotinos šlovės su neva įtampą keliančiu Ramanausku, kuriam jau seniai laikas keisti jau pabodusį įvaizdį, ir vienišu, gana seniokiškai atrodančiu Vyteniu Pauliukaičiu, kuriam žūt būt reikia kokio oponento, kad atsvertų saldumo perteklių.

    Please wait...
  2. niam | 11 gegužės, 2010 at 20:13

    Ačiū už Marijoną :)))))) tiesiog prašviesėjo ir sušilo visa laida.Varyk, Mikai! Ir tegu kiti tyliai mokosi iš tavęs. Na, bet, jei Dievas nedavė, tai ką čia ir beišmoksi… kol kas nėra tau lygių konferanse.

    Please wait...

Palikite komentarą