LEONARDAS POBEDONOSCEVAS IR “TU GALI ŠOKTI” SKUBA ATSIRASTI ETERYJE

(Last Updated On: 2020-04-15)

Atsiranda vis daugiau informacijos apie Tu gali šokti – TV3 žodžiais tai šou, kuriame nėra antrų vietų, nebus antrų šansų. Nugalėtojas bus tik vienas. Amerikoje sukurto šokių projekto kūrėjai patikėjo mūsų galimybėmis ir suteikė išskirtines teises sukurti ,Tu gali šokti?‘ Lietuvoje. Milžiniška atsakomybė gula ne tik ant projekto dalyvių, bet ir teisėjų, choreografų ir kūrybinės grupės pečių“, – pasibaigus atrankoms sako šou režisierius Mindaugas Meškauskas.

Dvi dienas vykusiose atrankose metu žinomi šalies choreografai kartu su šou organizatoriais stebėjo norinčiųjų dalyvauti projekte pasirodymus. Iš beveik pusantro tūkstančio Lietuvos šokėjų atrinkta net pusantro šimto dalyvių, ir jie jau netrukus stos prieš teisėjus ir įrodys, kad gali šokti. Teisėjauti šio projekto dalyviams ryžosi profesionali šokėja Eglė Visockaitė, baleto primarijus Nerijus Juška ir aktorius Vaidotas Martinaitis.

Eglė Visockaitė

Eglė Visockaitė © TV3

„Itin atidžiai rinkome teisėjų trijulę. Šokis – tai ne tik judesiai scenoje, tai ir artistiškumas, plastika, emocija ir, žinoma, pats šokis. ,Tu gali šokti?‘ dirbs tik geriausi šokio srities profesionalai: net du ,Auksinių scenos kryžių‘ laureatai – Nerijus Juška ir Vaidotas Martinaitis – bei daugkartinė čempionė, Lotynų Amerikos šokio specialistė Eglė Visockaitė“, – naujojo TV3 šou teisėjų trijulę pristato projekto prodiuseris Saulius Urbonavičius-Samas.

Laidą ves Leo – aktorius tobulai skaitantis jam redaktorių paruoštą tekstą – prieš porą metų dalyvavęs šokių projekte ir vos per plauką nelaimėjęs pagrindinio prizo, aktorius ir TV laidų vedėjas Leonardas Pobedonoscevas pagaliau galės įgyvendinti seną svajonę, išmokti ne tik sportinių, bet ir kitų stilių šokių. „Popingas, džaivas, kepurinė, džiazo improvizacijos, visko tiek daug, kad net sunku orientuotis. Ir visur reikalauja plastiškumo. Aš galiu šokti, nes geriausiame šokių projekte ‚Tu gali šokti?‘ iš plastiško bemokslio choreografai išlankstys geriausią Lietuvos šokėją“, – juokiasi balandžio 11-ąją per TV3 startuosiančio projekto „Tu gali šokti?“ vedėjas Leonardas Pobedonoscevas.

Leonardas Pobedonoscevas

Leonardas Pobedonoscevas © TV3

Nepaisant šitos visos panegirikos pasiruošimas projektui sudaro skubotumo įspūdį. Palyginkite, kaip buvo stumiamos TV3 laidos, kurios savo gyvavimą pradėjo liepos pradžioje – apie kai kurias iš jų informacija jau buvo pradėta platinti birželio mėnesį  – pora mėnesių prieš sezoną. Apie šokius sužinojome tik ką, o pirma laida eteryje atsiras balandžio 11 dieną – po dešimties dienų! Beje, beveik tas pats atsitiko ir su Šeimų dainomis.

TV3 skuba. Savaitgaliais ji kraupiai pralaimi LNK.

Skaityk  TV REITINGAI: KAIP LIETUVA ŽIŪRĖJO RINKIMUS PER TV

Beje, mus labai nustebino laidos trukmė – tik valanda! Palyginkime su, įtariu, panašaus užmojo LNK Žvaigždžių duetais, kurie tęsiasi net keturias valandas.

Ką gi – matyt, padarytos išvados iš Chorų karų ilginimo nesėkmės.

TV3 nepamiršta paminėti, kad rudenį bus naujas Šok su manimi sezonas – šokių laida „Šok su manimi“, šeštadienio vakarais prie ekranų pritraukdavusi per milijoną žiūrovų, – sugrįš ir ateinantį rudenį. Pirmoji iššūkį dalyvauti jau priėmė dainininkė Ona Kolobovaitė.

LNK reakcijos į TV3 begalinį susižavėjimą šokiais nėra.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos
Tags: , , , , , , , , , , , ,

Vienas komentaras:

  1. Justas | 1 balandžio, 2010 at 21:13

    Tai ko jus laukiat is LNK?? ji ir toliau rodys “2min sloves”

    Please wait...

Palikite komentarą