DŽIUGAS SIAURUSAITIS: NAUJI “IŠSKIRTINUMO” PLIŪPSNIAI BE “MYLIU LT”

(Last Updated On: 2020-04-08)

Po 3 buto TV3 iškreipta forma pamylėjo Myliu LT šią optimizuodama- jau kitą sekmadienį kovo 21 d. vietoj laidos įplanuotas filmas. Laidos didele sėkme nepavadinsi – ji žiauriai pralaimėjo LNK Dviems minutėms šlovės.

Džiugas Siaurusaitis

Džiugas Siaurusaitis © TV3

Čia įkyriai šmėžavęs Džiugas Siaurusaitis persikelia į kitą laidą Žiūrim, ką turim. Bandome atgaminti, per kiek projektų šiais metais perėjo šitas aktorius – Antis, Dzin, Rožių kerai, Myliu LT. Keturi. Nenustebtume, jei ką ir praleidome. Norėtųsi linkėti, kad naujas kartas nemeluos ir laida gyvens be galo ilgai. Mažų mažiausiai dešimt metų. Nors ir TV3, ir LNK tinklelyje šį sezoną pasirodė ypatingai daug pilkėsių, kurie buvo tiesiog užprogramuoti nesėkmei. Be koncepcijos, įdomesnės idėjos ar originalumo. Kiek pinigų į balą…

Ko gero, ne išimtis bus ir Žiūrim, ką turim. Įžvelkite kažką inovatyvaus TV3 atsiųstame apraše: TV3 žiūrovų lauks nematyti, bet trokštami reportažai iš lankomiausių renginių užkulisių, karščiausių politinių skandalų, žinomiausių šalies žvaigždžių gyvenimo. „Jau kitą savaitę jūsų lauks išnarstyti ir įvairiapusiškai pristatyti naujausi pasakojimai, apie ką patyliukais kalba visa šalis, bei šokiruojantys gandai, kurie bus patvirtinti arba paneigti. Patyrę ir landūs laidos reporteriai, pažįstantys žymiausias šalies garsenybes, politikus bei sportininkus, kiekvieną savaitę sužinos, nufilmuos ir žiūrovams parodys tai, ką užfiksuoti gali tik atkakliausi šalies žurnalistai“, – sako TV3 informacinės laidos „Žiūrim, ką turim“ prodiuseris Kristupas Krivickas. Laidos vedėjai ne tik kas savaitę pateiks išskirtinius pasakojimus apie žvaigždžių gyvenimo būdą, kasdienybę bei netikėtus nuotykius, bet ir imsis gandų gvildenimo amato.

Įžvelgiate? Labai nauja ir, pasak TV3 leksikos, išskirtina.

TV3 vadovybės favoritas Kristupas Krivickas pasiruošęs sunkiai ir nedėkingai misijai džiuginti mus netikėtumais ir gandų gvildenimo amato subtilybėmis.

Skaityk  TV3 vs LNK: LAUKIANT "IŠDIDŽIŲ IR PROFESIONALIŲ" APIPJAUSTYMŲ

Tiesa, mūsų prognozės, kad Žiūrim, ką turim bus užsieninių siužetų sumestinė-suvertinė buvo klaidingos. Bet, berods, esmės tai nekeičia.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos, Rinka
Tags: , , , , , , , , ,

8 komentarai:

  1. nuolaida | 12 kovo, 2010 at 19:21

    Džiugas dar Lietuvos talentuose buvo.

    Please wait...
  2. Corot | 13 kovo, 2010 at 01:34

    Negaliu susilaikyti nepasijuokęs iš “gandų gvildenimo amato”. :DDD Siaubas..

    Please wait...
  3. D | 13 kovo, 2010 at 08:27

    Jau dabar matos, kad ir šita laida pralaimės 2 minutėms šlovėms. Nemanau, kad ji bus labiau žiūrima nei Myliu LT ar Antis, tai panašaus pobūdžio laidos.

    Please wait...
  4. Ingis | 13 kovo, 2010 at 13:03

    Man pagal struktūrą šita “naujovė” labiau panaši į “Kakadu” ir ja bus dengiama ne “2 minutės šlovės”, o serialą “Mano mylimas prieše”, kuris, nepaisant gerb. Aliaus optimistiškų prognozių, reitingų prasme sėdi vilkduobėje.

    Please wait...
  5. Alius | 13 kovo, 2010 at 14:44

    “Optimistiškos prognozės” yra kiek per optimistiškas teiginys, gerb. Ingi ar gerb.Inge:) Jeigu nemaišau jų su purvais, tai nereiškia, kad trykštu optimizmu. Bet prisipažįstu, kad norėjau MMP sėkmės, nes atsirastų bent jau kokia nors intriga serialų žanre, dabar totaliai dominuojamame R. Skaisgirio. Lygiai taip pat noriu,kad atsirastu konkurencija savo žanrų lyderiams – Hariui Mackevičiui su jo kolegomis humoro žanre ar Sauliui Bartkui infošou arimuose. Tiesiog, kad gyventi būtų įdomiau:)

    Please wait...
  6. mda | 13 kovo, 2010 at 15:23

    na, kažkam tie pinigai tai tikrai nebuvo išmesti į balą, o buvo sėkmingai įsisavinti

    Please wait...
  7. Ingis | 13 kovo, 2010 at 15:42

    Aliui. Tai nebent Krivickas sudarys konkurenciją Skaisgiriui, nes “Lietuvos žiniose”, priede apie TV šiandien “duoda garo”:) Paskaitykite.

    Please wait...
  8. Alius | 13 kovo, 2010 at 15:57

    Aha, gerai.

    Please wait...

Palikite komentarą