TV3 TYLIAI UŽVĖRĖ “3 BUTO” DURIS

(Last Updated On: 2020-04-08)

Laidos televizijoje gimsta su fanfaromis, o miršta tyliai.

Šįkart čia mes apie TV3 3 butą. Nesėkmingus Rožių kerus pakeitusio dar nesėkmingesnio 3 buto pasigedome programoje šią savaitę, kur vietoje jo antradienį netikėtai išvydome Farus.

Kitą savaitę Farai jau grįžta į savo įprastą ketvirtadienio vakaro poziciją, o antradienį programoje matome informacijos šou pavadintą laidą Žiūrim, ką turim. Pavadinimas, sakyčiau, žadantis nedaug. Jei būtų Turim, ką žiūrim, matyt, esmė nepasikeistų. Nėra žinių, kokia tai laida, bet, kaip jau ne kartą yra buvę, tokiais informacijos šou televizijos dažnai pavadina iš užsienio importuotų juokingų, kurioziškų ar slapta kamera nufilmuotų klipukų mišraines, daugių daugiausiai apiformintas kokios nors TV žvaigždutės vedėjavimu.

Tokie vinegretai yra daug pigesni, nei 3 butas, dar gruodį pristatytas, kaip nenutrūkstantis vakarėlis, kuriame nestigs įdomių ir pikantiškų pokalbių su ne mažiau įdomiais, aktualiai „prisidirbusiais” ar tiesiog visų geidžiamais superherojais. Čia niekas niekada nežiovaus. Bus daug judesio, daug pašnekovų, daug žvaigždžių. „3 butas“ įrengtas taip, kad bet kuri į svečius užsukusi pramogų pasaulio žvaigždė ar įdomus pašnekovas turės vietos atskleisti savo talentui. Bute užteks vietos ir muzikiniams pasirodymams, ir erdviam vonios kambariui, kuriame vyks pikantiškiausi pokalbiai.

Laidoje TV3 įdarbino savo žvaigždes, dėl kurių, panašu, televizijos vadovams ne juokais įskaudusios galvos. uagadugu jau ne kartą rašė apie tai, kaip įdomiai šį sezoną televizijos bando priderinti konceptus prie žvaigždžių, o ne žvaigždes prie konceptų. Šiuo atveju turime omeny Jurijų Smoriginą, Leonardą Pobedonoscevą-Leo, Skaivą Jasevičiūtę, Gediminą Jaunių ir Aistę Paškevičiūtę. Tiesa, J. Smoriginas po poros laidų iš šitos margos kompanijos pasišalino. O laida taip ir nesusiklijavo į vientisą daiktą. Jos vedėjai tikrai nežiovavo, bet žiūrovai nuo žiovulio galėjo išsinarinti žandikaulius.

Skaityk  "MANO MYLIMAS PRIEŠE": NE STEBUKLAI, BET GAL IR KIEK GERIAU

Įdomu, kiek laiko programoje liuoksės kitas nevykęs TV3 mišrūnas – Myliu LT, kurio LT taip ir neįsimylėjo.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos
Tags: , , , , , , , , , , ,

6 komentarai:

  1. informuotasis | 9 kovo, 2010 at 10:40

    Myliu LT programoje jau nėra nuo kitos savaitės sekmadienio.

    Please wait...
  2. Alius | 9 kovo, 2010 at 10:48

    Štai kaip…

    Please wait...
  3. Corot | 9 kovo, 2010 at 10:50

    Girdėjau, kad tv3 savo reitingams gelbėti ėmėsi telemarketingo, galimai pažeidžiančio asmens privatumą. “Labai nustebau, kai paskambino nežinomas numeris ir įrašytas Irenos Starošaitės balsas kvietė nepraleisti šeštadienio transliacijos bei balsuoti už jos chorą!”,- Startrash.lt rašo vilnietė Dovilė. http://startrash.lt/privatumo-skandalas-tv3-zviazdos-ikyriai-skambineja-ziurovams-ir-bruka-savo-laidas/

    Please wait...
  4. As | 9 kovo, 2010 at 16:49

    Taigi 3 butas juk sake kad bus nuo Balandzio men kaiptik jis net labai pasisekes jeigu bus vietoj Myliu LT

    Please wait...
  5. DŽIUGAS SIAURUSAITIS: NAUJI "IŠSKIRTINUMO" PLIŪPSNIAI BE "MYLIU LT" - uagadugu - uagadugu
  6. DAR KARTĄ PARADOKSAI: LNK LAIMI... BET PRALAIMI - uagadugu - uagadugu

Palikite komentarą