GEDIMINAS JAUNIUS ŽADA BŪTI PIKANTIŠKAS VONIOJ SU SMORIGINU IR CO

(Last Updated On: 2019-12-27)

TV3 prabilo apie naują laidą.

Gediminas Jaunius

Gediminas Jaunius © TV3

Kanalas, jo žodžiais, pažada, kad  “3 buto“ raktus turės kiekvienas! Ir čia pat išdalina juos žmonėms, kuriuos nori pririšti tvaresnėmis sutartimis – tarp jų tokie, kaip projekte Šok su manimi specifinį telesaviraiškos kelią toliau šlifuojantį, vieniems stačiokišką, kitiems šiaip ekshibicionistišką, bet intelektualių poteksčių nestokojantį Jurijų Smoriginą; be didelės sėkmės Rožių keruose pasirodžiusį, užtat iš LNK nugriebtą, o todėl TV3 kanalui brangų Leonardą Pobedonoscevą-Leo, kanalo senbuvį Gediminą Jaunių ar televizijai gražią Aistę Paškevičiūtę.

„Jau nuo sausio 5 dienos 20.30 val. žiūrovų laukia nenutrūkstantis vakarėlis, kuriame nestigs įdomių ir pikantiškų pokalbių su ne mažiau įdomiais, aktualiai „prisidirbusiais” ar tiesiog visų geidžiamais superherojais. Čia niekas niekada nežiovaus. Bus daug judesio, daug pašnekovų, daug žvaigždžių. „3 butas“ įrengtas taip, kad bet kuri į svečius užsukusi pramogų pasaulio žvaigždė ar įdomus pašnekovas turės vietos atskleisti savo talentui. Bute užteks vietos ir muzikiniams pasirodymams, ir erdviam vonios kambariui, kuriame vyks pikantiškiausi pokalbiai“, – intriguoja naujos TV3 laidos „3 butas“ idėjos autorius ir vienas vedėjų Gediminas Jaunius.

Kaip suprantame, šiame improvizuotame bute vykstančiame šou būtent vonia ir bus tas įdomiausias segmentas. Laida bus ne įprastas pokalbių šou. „3 butas” žiūrovus intriguos originaliais, tik mūsų laidai parengtais muzikiniais pasirodymais ir netikėtose vietose surengtais interviu. Tikimės, kad net Jurijus Smoriginas bus mažiau kritiškas, bet juk jis – nenuspėjamas”, – sako viena laidos vedėjų Skaiva Jasevičiūtė ir užsimena, raktai išdalinti dar ne visiems.

Originalumas ir muzikiniai pasirodymai vonioje su čia užsidariusiais Aiste Paškevičiūte, Skaiva Jasevičiūte ir nenulaikomo liežuvio Jurijumi Smoriginu.

Skaityk  TELEVIZINIS FRONTAS: RUSAI EINA. VIS TVIRČIAU

Įsivaizduojame…

3 butas TV3 programoje keičia Rožių kerus, kurio vienintele praktine ir naudinga funkcija, regis, ir buvo daugybės žvaigždučių įdarbinimas. Patikslinu, naudinga žvaigždutėms. Ši funkcija ir dabar bus atlikta. Šituo neabejojame. Ar pakeliui dar ir kanalui vienas kitas žiūrovas atsiras, greitai įsitikinsime. Konkuruojama su LNK programoje neprastai atrodančiu Gyvenimu pagal moteris.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Personalijos, Rinka
Tags: , , , , , , , , ,

Palikite komentarą