LNK NAUJIENOS: PUMPRICKAITĖ, GREITUMAI IR 44% BARTKAUS

(Last Updated On: 2019-12-25)

Grįžta vyrai… Atsiprašau, moterys. Apie Nemirą Pumprickaitę mes čia šitaip. Ilgai pratūnojusi Seimo koridoriuose, talkinusi Algirdui Brazauskui, Gediminui Kirkilui, o po to dar ir, jei uagadugu neklysta, Arūnui Valinskui, grįžta į televiziją, kurioje buvo daug ką nuveikusi. Ir taria, kad smagu sugrįžti į gerai žinomų ir mielų tau žmonių būrį. Kur jau… Kai kuriuos jų pažinusi dar nuo kūrybinių vystyklų. Jų vystyklų. Pati Nemira kartu su Dariumi Lukoševičiumi priklausė nedidelio entuziastų būrelio, kuris kažkada sukūrė LNK, profesionaliajai daliai.

Žinia apie N. Pumprickaitės grįžimą taip pat yra žinia ir apie tai, kuo LNK keičia Virgio Valentinavičiaus Savaitės panoramą. Pasak LNK, tai nauja LNK žinių tarnybos laida „Savaitės įvykių TOP5“ – dinamiška analitinė savaitės įvykių apžvalga, kurioje penki reikšmingiausi įvykiai pateikiami svarbumo tvarka.

„Aiški, patraukli, šiuolaikiška – tokie pagrindiniai naujos laidos bruožai. Laidos dinamika priklausys ir nuo laidos vedėjos. Jos greita reakcija, kalbėjimas diktuos ir laidos tempą. Be, to, žiūrovams bus įdomu stebėti, kaip įvykius rikiuoja ir analizuoja žmogus, kuris aštuonerius metus praleido kitoje barikadų pusėje ir puikiai išmano, kaip veikia politikos virtuvė ir kaip joje verdama“, – sakė LNK Žinių tarnybos vadovas Rolandas Agintas.

Dėl vedėjos greitakalbės R. Agintas uagadugu pradžiugino. Grįžus iš greitakalbiškai erzeliojančio Burkina Faso į Lietuvą mus visuomet erzina  lė-ta-pė-diš-kai    lie-tu-viš-ka    ne-skub-ri    į-vy-kių    dės-ty-mo    ma-nie-ra. Žinau žinau – lyginant su estais esame tikri italai.

Bet dėl laidos idėjos šviežumo leisime sau pabūti skeptikais.

Kita žinia iš LNK yra tai, kad nudaigota dar viena laida. Tai Supertortas, apie kurį neseniai rašėme ketindami jį galų gale pasižiūrėti ir palyginti su Rožių kerais.

Nespėjome. Seniems uagadugu kaulams traškant ir braškant sunku spėti su energingaisiais LNK tinklelio tobulinimo mostais. Tikra permainų ekvilibristika.

Greitukiniai sprinteriai. Minutė ir rezultatas.

Užtat pamatėme iš trečiadienio į ketvirtadienį mikliai perkeltą FTB. Dar viena LNK laida verta Lietuvos televizijos žiūrovų. Įdomu, kaip jai LNK tinklelyje seksis išsilaikyti, kai į jį prasibraus rimtieji LTV autoriai? Anksčiau ar vėliau tai turėtų atsitikti. Anieji juk aktyvūs ir išbadėję. Ir matantys perspektyvą sparčiai sendinančioje savo auditoriją LNK.

Skaityk  LNK: VIENU ASILU MAŽIAU

Dar išvydome Rožių kerus. Neturime su kuo palyginti, bet sutinkame su viskuo, ką anksčiau esame girdėję. Išprievartautas ir žiauriai nenatūralus daiktas, ne daugiau. Visiškai pritariame Tarasovams.

Supertortas yra paskutinė dingusi laida iš tų, kurias LNK buvo suplanavusi šiokiadienių 21 val. pozicijoje dar sezono pradžioje. Neliko nė vienos. Vienintelis Gyvenimas pagal moteris sėkmingai dirba perkeltas kitur, o kitos laidos krito po Moterimis meluojančiomis geriau it po tanku.

Sumuojame – LNK perkėlė praėjusį sezoną sėkmingai čia rodytą Kakadu į 19:10, nes paniškai bijojo TV3 TV anties. Pastarajai nenusisekus, TV3 čia įsodino labiau sunkiasvorius savo projektus. Pasimatė, kad Kakadu ne su visais jais sugeba kovoti, o nuo Naujų Metų ar vasario gali būti dar blogiau.

Menkas versliukas. Jei taip eisis ir toliau, nebus vasaros po alyvomis nei vienoje, nei kitoje LNK tinklelio vietoje.

Tarp visų šio rudens LNK programos tendencijų nėra kaip nepažymėti Sauliaus Bartkaus sėkmės. LNK vadovybė jį stipriai remia po to, kai prodiuserio paslaugų atsisakė LTV ir TV3. Suskaičiavome – štai šią savaitę, šiokiadieniais, nuo pirmadienio iki ketvirtadienio, geriausiu laiku, nuo vienų Žinių iki kitų S. Bartkaus gaminamos laidos užėmė 44 procentus eterio! Beveik pusę.

Tai jau panašu į karštą televizijos įsimylėjimą ir begalinį atsidavimą vienam partneriui. uagadugu neatsimena kito panašaus atvejo. Tikras dominavimas.

Pamenu, kad prie A. Valinsko LNK buvo krikštijama šio vardu, nors charizmatiškasis vedėjas čia prodiusavo tik porą laidų, o dar vienai kitai buvo suteikęs savo šmaikščią povyzą.

Dabar LNK jau laikas pervadinti į LNBK.

Jei tai LNBK dar ir reitinguose sektųsi kaip meilėje…

Tada visi būtų laimingi.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos, Rinka
Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

8 komentarai:

  1. uagadugui | 18 gruodžio, 2009 at 13:43

    Supertortas niekur nedingo.Jis bus atnaujintas ir kurs jį nauja komanda. O tam reikia laiko…

    Please wait...
  2. Alius | 18 gruodžio, 2009 at 14:51

    Jei nėra programoje, reiškia dingo. Dainuojame, ką matome, tiksliau, nematome – mes paprastučiai, iš Afrikos. O kažkieno paslėptų intencijų, nebūdami telepatai, atleiskit, neiššifruosim.

    Bet kas yra ta “nauja komanda” galime suvokti ir be telepatinių gabumų:))

    Please wait...
  3. Corot Aliui | 18 gruodžio, 2009 at 15:57

    Bartkus? 😀

    Please wait...
  4. uagadugui | 18 gruodžio, 2009 at 17:06

    Geriau suskačiuokit kiek Skaisgirys turės TV3 eterio laiko.

    Please wait...
  5. Alius | 18 gruodžio, 2009 at 17:11

    Kai turės, tada ir skaičiuosim, galit neabejot. Jūs mums visi vienodi.

    Please wait...
  6. rush | 19 gruodžio, 2009 at 00:54

    Vienu metu (dar prieš paleidžiant LRyto TV) buvo panašiai prie “Spaudos televizijos” prisirišusi Petrauskio LTV: krūva laidų laidelių, krepšinis etc.

    Please wait...
  7. alius | 19 gruodžio, 2009 at 10:25

    2 rush: tų 150 LTV laidelių fone tos “Spaudos televizijos” buvo ne tiek jau daug. Daugiau triukšmo “Vakaro žiniose”.

    Please wait...
  8. xerksas | 21 gruodžio, 2009 at 14:56

    >>”žiūrovams bus įdomu stebėti, kaip įvykius rikiuoja ir analizuoja žmogus, kuris aštuonerius metus praleido kitoje barikadų pusėje ir puikiai išmano, kaip veikia politikos virtuvė ir kaip joje verdama“, – sakė LNK Žinių tarnybos vadovas Rolandas Agintas.

    Čia apie Nemirą šitaip? :o))))) Kadaise dar “LitPoliInter TV” buvo savaitinio interviu laida, kuri buvo rengiama kartu su “Respublika”, o vedė ją Pumprickaitė ir Lukoševičius. Laidos esmė: išsamus ilgas intervas su kokiu svarbiu asmeniu.

    LUkoševičius gaudavo iš “Respublikos” būsimo pašnekovo dosjė ir pats susidėliodavo klausimus.
    Pumprickaitė reikalaudavo, kad jai “Respublika” duotų klausimus, surašytus eilės tvarka ir buvo atvejų, kai, negavus į vieną klausimą tikėtosi atsakymo, Nemira toliau skaitydavo, kas jai surašyta, nors klausimai skambėdavo nei į tvorą, nei į mietą :o)

    Please wait...

Palikite komentarą