SEZONO PRADŽIA: KOL KAS LNK TURI KUO GIRTIS

(Last Updated On: 2019-10-27)

LNK rado reikalą išleisti savo naujienraštį, kuriame giriasi, kad populiariausių programų penkioliktuke – daugiausia LNK naujienų.

Tai tiesa, nors prestižiškiausias – pirmas tris pozicijas užima TV3:

SEZONO PRADŽIA: KOL KAS LNK TURI KUO GIRTIS

© LNK

Kaip ir tikėtasi, pirmą poziciją užima TV3 megaprojektas Šok su manimi, nors prisiektume, kad TV3 laukė didesnių skaičių. Moterys meluoja geriau rimtai darbuosis TV3 žiūrimumo gerinimui, na, o krepšinis greit pasibaigs, todėl rungtynių Lietuva-Ispanija trečioji vieta nebus vaisinga liekamaisiais reiškiniais. Nors TV3 save ir yra titulavusi sportiška televizija, sportas joje – tik sporadiškas reiškinys.

Beje, uagadugu labai netikėta, kad LNK staiga pradėjo kreipti didesnį dėmesį į sportą ir transliuoja Eurobasket 2009 apžvalgą. Netikėta, nes šią televiziją buvo galima vadinti pačia nesportiškiausia iš nacionalinių transliuotojų. Atsitiktinumas ar tendencija?

LNK svarbiausia buvo pranešti, kad praėjusios savaitės žiūrimiausių laidų penkioliktuke yra net keturios LNK premjeros, o TV3 – vos viena.

Tai – rimtas antausis TV3 kanalui. Šio priešsezoninė savireklaminė kampanija buvo keleriopai galingesnė, nei LNK. Todėl žiūrovas tokiu keleriopu mąstu ir turėjo sureaguoti į TV3 naujienas. Bet taip neįvyko. Tai reiškia, kad projektai nėra tokie stiprūs, kaip TV3 planavo.

Tiesioginėje dvikovoje Rožių kerai kol kas pralaimi Supertortui, o TV antis pralaimi ir Dviračio šou, ir tiesiogiai ant jos suplanuotam Kakadu.

Bet kita LNK naujiena – R. Skaisgirio prodiusuojama Moterų alėja aukščiau minėtoms Moterims meluojančioms geriau pralaimi bene dvigubai. Tinklelio sėkme šio keliskart per savaitę rodomo serialo kol kas nepavadinsi. Greičiau duobe.

TV ančiai skirsime atskirą rašinį, bet jau dabar panašu, kad šios laidos parinkimas kertiniu TV3 tinklelio geriausio laiko akmeniu nebuvo sėkmingas.

Praėjęs TV3 sezonas buvo vaisingas beribiais tinklelio permaišymais. Ar gręsia dar vienas, įsitikinsime kiek vėliau.

Skaityk  LNK SKELBIA DAINININKĘ LIEPĄ "AŠ MYLIU LIETUVĄ" VEIDU

Sezonas tik ką prasidėjo, viskas gali keistis.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos, Rinka
Tags: , , , , , , , , , ,

2 komentarai:

  1. Subjektyvi | 14 rugsėjo, 2009 at 17:27

    TV antis yra labai nesėkmingas Dviračio žynių klonas – liekana. Todėl kad ir kaip stengtųsi, šviežias jumoristas ir pleputė nepajėgūs perspjauti susigrojusios dviratuko komandos. Šiaip mano subjektyvia nuomone TV antis yra projektas – pravalas, kuriam prognozuoju greitą mirtį.

    Please wait...
  2. tim | 14 rugsėjo, 2009 at 22:03

    O Dviračio žynios kieno klonas? Šiaip tokio tipo projektai, kaip TV antis labai populiarūs amerikoj. Gal įsivažiuos, būna gerų “gabaliukų”.

    Please wait...

Palikite komentarą